mistrzpawel
Użytkownik
Jedyna opcja wypłaty po wpłacie psc to przelew na konto.Jak wpłacę paysafecard będę mógł wypłacić za pomocą przelewu?
Jedyna opcja wypłaty po wpłacie psc to przelew na konto.Jak wpłacę paysafecard będę mógł wypłacić za pomocą przelewu?
Jak kasa nie dopływa w minutę to pewnie weryfikacja będzie.OK dobra wszystko fajnie pięknie ludzie piszą że wypłaty natychmiastowe a Ja teraz wypłaciłem kasę z tego buka na Skrill i minęło już 5 minut a kasy dalej jak nie było tak nie ma wtf?
no jak założysz multikonto i będziesz grał na tym samym IP to napewno będziesz miał limit po paru kuponach ????Zmieniło się tam coś ostatnimi czasy czy dalej buk niepowazny i nie do gry ( po 2 zakladach mialem jakies smieszne limity ) ?
Widze kolega mówi to ze swojego doświadczenia bo póki co to ja założyłem tam jedno konto i po dwóch zakładach miałem śmieszne limity ????no jak założysz multikonto i będziesz grał na tym samym IP to napewno będziesz miał limit po paru kuponach :grin:
Widzę kolejny kolega doświadczony w zakładaniu multikont ????te bajki o limitach po dwoch zakladach to chyba jedyne wytlumaczenie to nieumiejetne zakladanie multikont, zarowno na maratonie jak i betcity grywalem pod limity zakladay (po 80-100€ bo takie limity) i po dwoch zakldach zadnych limitow nie dostalem, no dziwne ???? .
na maratonie limituja ze wzgledu na ilosc obrocone hajsu (przynajmniej u mnei tak bylo, raz oboriclem w jeden dzien pareset€ , nastepnego dnia znowu i z dnia na dzien limity dostalem, nie gralem z miesiac i mi limit popuscili, pozniej znowu pogralem troche i wyszlo tak ze akurat na maratonie znowu obort duzy i llimty wieksze dostalem).
PS
nie trzeba wygrywac zeby dostawac limity ???? , na przegrywaniu wieksztni stawkami (tzn pod limit) tez mozna dostawac prezenty (tzn limity ;])
Kiedyś postawiłem zakład na niszową dyscyplinę za kilkanaście euro około 10% dostępnego limitu, potem jak chciałem zagrać jeszcze raz ten sam zakład za kilkanaście euro pisało dostępny limit 0,00. To czy potem będziesz mógł zagrać to samo zależny od dyscypliny sportowej. Z AKO tez miałem podobny problem że nie można było 2 razy tego samego AKO zagrać dlatego jak teraz gram w marathonie dwa razy się zastanawiam nad stawką zanim zakład postawię.witam a jeżeli postawie maxymalną stawkę np tam w akumulacyjnych 150 euro, a chciałem zagrać za 250, czy mogę puścić drugi taki sam zakład za 100 euro?próbował tak ktoś??
jest pewna roznica w graniu sportow niszowych a "popularnych", normalne jest ze w "popularne" mozna grac za stawki z dwoma zerami wiecej niz w taka siatkowke.. na siatke tam na poczatku sa limity jakos 114€ i do nich sie odnosze, a jak zarypales sobie na noge czy nie wiem co odpowiednia kwote to co sie dziwisz ze cie zlimitowali ????, przeciez to nie jest powazny buk.Widzę kolejny kolega doświadczony w zakładaniu multikont ????
PS. 80-100 EURO samo w sobie jest już śmiesznym limitem , szczególnie jeśli chodzi o duże rynki np NBA. A ja po postawieniu 2 meczów z NBA ( oczywiście value ) , dostałem w prezencie limity na kilkanaście EUR ???? Także od razu odpuściłem tą firmę i wróciłem do Pinnacla ????