Witam, mam pytanie dot. marathonbetu.
Zleciłem wypłatę pieniędzy, zostałem poproszony o weryfikację konta. Niestety jestem w dosyć kiepskiej sytuacji jak się okazuje
zdjęcie dowodu w formacie .jpg wysłałem im bez problemu. Poza tym chcą jeszcze dokumentu, który będzie świadczył, że rzeczywiście mieszkam pod tym adresem, który podałem w danych osobowych zakładając konto marathonbet. I tu się zaczynają schody. Jest możliwość przesłania rachunku z ostatnich trzech miesięcy - wszystkie rachunki są jeszcze zapisane na ojca (nie wyrażają zgody na taki sposób załatwienia sprawy). Inną drogą jest wyciąg bankowy z ostatnich trzech miesięcy (niestety mBank na wyciągu umieszcza jedynie imię i nazwisko, bez adresu...). Macie jakiś pomysł jak załatwić sprawę i zweryfikować prawidłowo konto? Dodam, że mieszkam w innym miejscu niż miejscu zameldowania (stąd rachunki przychodzą na ojca na "stare" miejsce zamieszkania). Mieszkam kilka bloków dalej na sąsiednim osiedlu - chciałem im dać rachunek za telewizję i internet, ale niestety adres jest inny niż w dowodzie i danych na koncie marathonbet... cuda
help! ????
//dodam jeszcze, że nie posiadam karty kredytowej - ponoć uznają taki sposób weryfikacji ????