chlorek_potasu1
Użytkownik
jak jest rozliczany krecz? z gory dzieki
Dalej nie można kumpel konto założył w PLN i żałuje że nie w euro.Dalej nie jest możliwe wpłacenie PLNów przez Skrill?
Poprzez chat można spokojnie zmienić walutę konta.Dalej nie można kumpel konto założył w PLN i żałuje że nie w euro.
W PLN można wpłacać tylko kartą i click2pay.
Wyczyść ciasteczka w Chrome.Dziwna sytuacja loguję się na mozilli do marathona to nie ma problemów natomiast z chrome nie mogę się zalogować.
Tak nie jest od dziś tylko od początku. Konta na .com i co.uk nie są połączone. Odpisywałem już kiedyś komuś tutaj na forum o tym problemie bo sam kiedyś to przerabiałem.Też miałem dzisiaj problem i myślałem że mi opierdzielili konto ...porostu jeśli się logujesz na maraton z końcówką .co.uk to spróbuj z .com i na odwrót...i to powinno pomóc...gadałem z babką na czacie i mi wyjaśniła że od dzisiaj jest zmiana i końcówka strony ma znaczenie przy logowaniu co jest trochę bezsensowne ale cóż poradzisz...
mam nadzieję że pomogłem ....
Loguję się tutaj http://www.marathonbet.co.uk/pl/ i nie da rady się zalogować natomiast na www.marathonbet.com zalogowałem się wielkie dzięki leMar.Logujesz sie pewnie do witryny z końcowką .com a konto masz w co.uk lub na odwrót.
Pozdrawiam.