Wiele miesięcy z tym bukiem i zawsze było spoko, ale do czasu. Dnia 12 grudnia po przegranym zakładzie zauważyłem, że buk zabrał mi pieniądze w ramach korekty za zakłady.
Dziś rano rozmawiam z chatem i przedstawiam sytuacje na co Pan podaje mi numer zakładu na który została wprowadzona korekta i pyta czy może mi jeszcze pomóc.
Z mojej strony konsternacja ponieważ widząć numer zakładu a także to że był rozliczony od razu jako przegrany i w związku z tym nie dostałem żadnych ekstra środków, lekko się zmieszałem i przedstawiłem tę sytuacje Panu.
Na co on nagle odpowiada, że to faktycznie ich błąd i że środki zostaną zwróconę wkrótce.
Mija 1,2,3 godzina nadal nic. Po czym próbuję się zalogować i mam zablokowane konto, więc kieruje się do chatu, i dostaje wiadomość że to z powdów technicznych.
Aktualnie nadal mam zablokowane konto, a więc trwa to już ponad 8 godzin i oni nic z tym nie robią...
No cóż, mocny zawód mnie spotkał ze strony tego buka i po tej akcji zdecydowanie go nie polecam... nie dość że próbują klienta wywieźć w pole to jeszcze dla bezpieczeństwa blokują konto... Po takich akcjach nie mam zamiaru tam więcej grywać na swoim koncie, o ile odblokują... :?