Jak się czyta posty takich ignorantów to się nóż w kieszeni otwiera.....
Nie tylko Ciebie takie komentarze denerwują....
Ale co do Pedro Azenhy to mimo iż zaserwował asa to uważam tego gracza za słabego i nie nadającego się do takiego zespołu jak Jastrzębski. Gdy (odpukac) poważniejszej kontuzji dozna Yudin to widzę ogromne problemy dla JSW.
Coś o wczorajszych meczach. To fantastyczny come back Skry, ale zasadne pytanie. Czy nie mozna było zagrac tak od poczatku? Meczu niestety nie miałem okazji oglądac. Siła wyższa, ale patrząc w statystyki pomeczowe to się zastanawiam jak do tego doszło że Skra wygrała. Mnostwo rotacji w skladzie. Kurek po dwóch setach na ławce. Novotny to samo. Najlepiej sugerując się statami to zagrał Antiga. Dobrze pociągnął również Wlazły. Szczerze mówiąc to spodziewałem się bardziej jego w ataku od początku aniżeli Novotnego, bo w meczu z Resovią w PP to wlaśnie on zaprezentowal się lepiej a Nawrocki na tak wazny mecz wystawił znowu Czecha, który gra bardzo ospale. Można powiedizec że wazne jest zwycięstwo, a styl z czasem może przyjdzie. I oby to nastąpiło jak najszybciej!
Wygrały swoje mecze rowniez Jastrzębski Węgiel i Resovia. Rzeszowianie tym samym zapewnili sobie awans z grupy do fazy pucharowej. Sovia jest jedynym zespołem bez porażki w
LM po 4 kolejkach. Nie mówię o Zenicie ktory rozegrał dopiero 3 mecze.
Typersko wczoraj wyszło poprostu źle. Ledwo 1/3 a biorąc pod uwage jeszcze wtorkowy mecz Trentino to w obecnej kolejce mam 1/4 ledwo... Czas to poprawic
Co nas czeka dzisiaj?
VS
:siata:
Panathinaikos Ateny - Copra Piacenza
Typ : Piacenza @ 1,80 Unibet 3:1
Dla Copry jest to mecz o byc albo nie byc w zasadzie w dalszej fazie
LM. W razie porażki skazują się na ciężkie starcia w Jastrzebiu i u siebie z Friedriechshafen. Nawet dwa zwycięstwa mogą wtedy nie dac awansu. Bo przy bilansie 1-3 zajmowac będą 3 lub 4msc. A dwa prowadzące zespoły tj Panatha i VfB będą mieli po 3-1 w meczach wygranych do przegranych.Panatha nie gra jakoś aby byc poza zasięgiem Copry. Owszem Zagumny z Samicą robią tam wiele. Ale partnerzy czasem odstają poziomem, jednak są i takie mecze kiedy mają dzień konia, jak chociażby przeciwko Jastrzębskiemu kiedy to Lappas i Ntonas zamęczyli naszych blokujących. Teraz szanse żę ich zobaczymy są mniejsze bo zdrowy jest Agamez. W meczu z VfB który widzialem zagrali poprostu słabo. Copra ostatnio gra różnie. W meczu z Trentino przegrali 2:3. Wtedy na rozegraniu zaczynał Bonifante a Meoni wchodził tylko na krótkie zmiany. I trzeba przyznac że Bonifante dobrze sobie poradził. Kto zagra dzisaij nie wiem. ALe wiem jedno że Leonell Marshall to gracz który jest w stanie sam wygrac mecz i zrobic przyslowiową różnice. DO tego świetna zagrywka to ogromny atut Copry. Bjelica, Zlatanov i Marshall jak im pójdzie seria to rywale są zagubieni. Dla mnie w tym meczu faworytem jest mająca nóz na gardle Copra Piacenza. Troszkę się spóźniłem z postawieniem na nich bo kurs obsunął się z 2,00 na 1,75... Ale i tak uważam ze jest dośc atrakcyjny.
Z dzisiejszej oferty jestem skłonny rownież skorzystac z kursu na Zenit Kazań. Wynosi on raptem @1,45 , ale w dublu z Coprą wygląda AKO całkiem cekawie. Do tej pory Zenit nie przegrał meczu. Ostatnio w lidze przegrał na wyjeździe z Yaroslawiczem. Byla to zarazem pierwsza porażka w tym sezonie Zenitu licząc
LM i lige. Nie wliczam w to KMŚ gdzie polegli ze Skrą. W Pucharze Rosji udało im się pokonac w finale Nowosibirsk. Skład jest znany większości kibiców siatkówki więc nie ma sensu go przybliżac. Francuzi z Tours w lidze są liderami. Patrząc w skład głownie dwa nazwiska rzucają się w oczy to
Le Marrec i David Konecny. Reszta mniej znana. Liga francuska poziomem nie grzeszy w mojej opinii i jestem bardziej skłonny postawic na Zenit Kazań co też uczynię.
Typ : Zenit Kazań @ 1,45 Unibet 1:3
Zapraszam do dyskusji