Ciekawi mnie zagranie czegoś na Pireus. Trentino może też pograć trochę rezerwami, które i tak są mocne - fakt, jednak Grecy w pośrednim boju z Dynamem będą grać na 100% a skład także mocny i ciekawy. Kurs na ich triumf ponad 4.0, a zawsze można spróbować jakiegoś handi dodatniego z ciekawym kursem.
Rzeczywiście kuszące może byc rozwiązanie chociazby +2,5 seta w strone Olympiakosu. Olympiakos bezpośrednio rywalizuje o promocje z grupy z Dynamem Moskwa. Rosjanie grają z Budejowicami u siebie i nawet myślalem by tutaj zagrac jakieś handi lub under punktowy, ale kursy 1,10 i 1,30 to śmiech na sali, a Dynamo potrafi zaskoczyc in minus.
Trentino zagrało z Cuneo w rezerwowym składzie, zeby zawdnicy odpoczeli własnie na mecz w lidze mistrzów. To jezeli trener stosuje takie manewry to na pewno chce zagrac dzisiejszy mecz pierwszym składem i wygrać go. Tak poza tym to grecy zagraja najprawdopodobniej bez Kunnariego, ktory od poniedziałku przebywa w Finlandii.
Trentino - Olympiakos Typ : Olympiakos +2,5seta @ 1,85 Betsafe2:3
Ta Trentino zagralo rezerwami z Cuneo, dzisiaj jak widze na ich stronie podają że wyjdą już podstawowymi zawodnikami z Raphaelem, Vissotto i Kaiziyskim ktorzy wlaśnie nie grali w niedizelnym meczu. Stoychew zapowiada że powalcza o 1 miejsce w grupie które da im rozstawienie. Co do Kunnariego to podają go w wyjściowym składzie więc nie wiem jak to bedize. Caldeira w sumie nie ma warunków ale swoje w ataku potrafi zrobic. Kluczem będzie zagrywka. W pierwszym meczu pomiędzy tymi zespolami w Pireusie Olympiakos postraszyl nieźle rywali w tym elemencie. Tzourtis czy Milijkovic serwowali tak dobrze że było już 2-0 w setach i dopiero potem nastąpila pogoń Trento ostatecznie udana.
Jak patrze na kursy to jestem skłonny postawic na
Olympiakos +2,5seta @ 1,85 Betsafe. Grecy są w stanie ugrac seta. Potencjal ludzki jest spory. I tak jak mowie zagrywka mocna może wybic Wlochów z rytmu.
CSKA Sofia - Zenit Kazań
Potwierdzam tylko braki w zespole Zenitu które zostaly wyżej wymienione. Gracze są oszczędzani przed meczem z Lokomotiwem Biełgorod w ten weekend. W sumie troche dziwi mnie że poleciał do Bułgarii Chermisin a w Kazaniu został Stanley. AMerykanin ten sezon gra baaardzo słabo, ale może to ukłon w jego strone że dzisiaj ma urodziny
Bułgarzy to dla mnie nie wiadoma w każdym bądź razie. Grają o awans, rywale osłabieni, ale czy warto grac po kursie 1,35 ? Ja odpuszczam cokolwiek w tym meczu.
Skra Bełchatów - CAI Teruel Typ : Poniżej 185,5pkt @ 1,40 Betsafe 151pkt
Skra nie musi się oszczędzac. Ba, dla nich to chyba i nawet lepiej żeby wprowadzili do gry jeszcze lepiej Wlazłego i może czasem Novotnego. Chociaż bylbym za opcją że Mariusz gral będzie caly czas. Resovie zmietli szybko. Skra walczy o pierwsze miejsce w grupie. Hiszpanie stawili nam nieprawdopodobny opor w pierwszym meczu, ale dzisiaj na wyjeździe będize im bardzo ciężko. Skra wraca do dobrej dyspozycji. Tak jak mówilem już Wlazły gra bardzo pewnie. Antiga także w formie. Ciekaw jestem czy Nawrocki wyjdzie z Kurkiem czy bardziej zabezpieczy tyły czli postawi na Bąkiewicza jak w meczu z Resovią. Ja bym wybrał opcje z Kurkiem i postawił na zdominowanie Hiszpanów. Widzi mi się 3-0, ale stawiam bezpieczniej w razie jakiegoś rozprężenia Belchatowian to przy 3-1 też typ wejdzie raczej ...
Panathinaikos - Jastrzębski Węgiel Typ : Jastrzębski +2,5seta @ 1,45 Betsafe3:0
Jastrzębski walczy o awans, muszą wygrac 3:0 by liczyc się dalej. Krytykowany przeze mnie Pedro Azenha po meczach z Olsztynem w PP jakoś się ogarnął i nawet punktuje dośc regularnie. Najprawdopodobniej to znowu on zagra bo Yudin z Jadarem w lidze ponownie nie grał. Panatha jest to ogrania, JSW gra ostatnio coraz lepiej. Seta myślę że powinni ugrac spokojnie.
Takie typy sobie zagram w dniu dzisiejszym. Nic więcej nie kombinuje
Zapraszam do dyskusji !