Ja osobiście zagram (na
unibet)
Lipski vs Belbita 1 (1.20)
Ariane ma przede wszystkim twardy łeb i mocne uderzenie jak i kopnięcia, nie boi sie wymiany i idzie do przodu
Wrzosek vs Erbst 2 (2.50)
Kurs 2.50 na gościa z takim bjj?
Wrzosek mówił że widział już wcześniej wszystkie techniki które serwuje Kleber, ale chyba tylko na filmikach instruktażowych, bo nie sądze żeby ktos w Tufie albo w Łódzkim Sharku miał takie umiejętności, jak dla mnie Marcin nie ma na tyle mocnego uderzenia i obrony przed obaleniami żeby ubić Klebera w stójce, a po sprowadzeniu, widzę jak Koike idzie po trójkąt, nawet jak Wrzosek ucieknie z niego to zostanie skończony czymkolwiek innym
Gamrot vs Parke 1 (1.57)
Norman najlepsze lata ma już za sobą, po przegranych z średniakami, wyleciał z
ufc, Gamer ciągle się rozwija i swoj Prime dopiero bedzie miał, co do zapasów chyba nie trzeba mówić jak wysoka to półka i jak potrafi je wykorzystać?
Można pisać cała długą analize ale, chyba nie chce mi się ????
kurs leci w dół więc łapcie póki się da!
Andryszak vs Kita 2 (1.50)
Kitmen ze zmienionym przeciwnikiem, jak na moje bardziej perspektywicznym niż sztuczny miszcz Bedorf, po całym okresie przygotowawczym na pewno jest w gazie, opanowany i pewny swego, Longer to wciąż młody wilk, a zarazem doświadczony, albo nokautuje albo zostaje znokautowany, bez pełnych przygotowań, po serii kilku nokautów myśle że teraz on zostanie znokautowany
Narkun vs Wójcik 2 (2.30)
Wójcika grać w ciemno, siła spokoju i ogarnięty umysł z kondycją, a nie popapraniec żyrafa, który potrafi tylko ciągnąć za włosy i oddychać jak karp wyciągnięty z wody, brak kondycji i szacunku do przeciwnika tutaj wyjdzie jak na dłoni! Wójcik uwali go jak sztange!
#ANDNEW
Rodrigues vs Różalski 2 (4.00)
Nie, nie powaliło mnie, widze tutaj spore szanse Różala, kazdy podniecony siłą ciosu Fernando i jego zajebistą stójką, ale kogo on nokautował? no namów i miszcza Bedurfa.... przegrał 2 lata wstecz z Olim, chyba takze przez nokaut, a więc jakaś szansa na ubicie Fernando na pewno jest, u Różala wszystko zależy od dnia, raz wychodzi do walki bije się w stójce, a potem przegrywa przez brak chęci do parteru, a czasem pokaże coś "nowego dla siebie" w parterze, myśle że jest szansa tutaj coś zyskać, szczególnie po takim kursie!
dla mnie to 50/50
Pudzianowski vs Kowalczyk over 0.5 (1.32)
na podbitke można zagrać, nie sądze zeby któryś z nich był w stanie zakończyć walkę tak szybko, a wręcz kusi mnie kurs 2.40 na over 1.5
takie walki po których spodziewamy się szybkich zakończeń zwykle koncząsię na pełnym dystansie!
miejcie to na uwadze!!!
to samo tyczy sie
Popek vs Koksu
over 0.5 (1.53)
kurs godny zagrgrania, z powodu takich aspektów jakie wypisałem wyżej
JAK KTOŚ MA PYTANIA CZEMU TAK A CZEMU NIE TO PISZCIE SMIALO, CHETNIE WYJASNIE DLACZEGO TAK OBSTAWIAM W GLEBSZEJ ANALIZIE ????