Ja przyznam się, że nie oglądałem gali. Wolałem obejrzeć
film na TVP1.
Walkę Pudziana i Khalidova obejrzałem na YT.
Nie chcę nikogo obrażać. Nie mam takiego zamiaru.
Ale ludzie, którzy kupują bilety i jadą na takie gale to po prostu współczuje im.
Bo Ci co są zadowoleni oznacza, że nic nie kumają z tego.
W
TV też nie ma sensu oglądać bo to szopka jest.
Całe te gale to farsa a głównym bohaterem tych fars jest
Pudzian, Najman itp.
Tutaj chodzi tylko o oglądalność i kasę. Ludzie przed telewizorami i na hali to frajerzy co płacą za ten cyrk.
Reakcja publiczności, euforia, że prosty chłop z Polski wygrywa. Pokazywanie fakersów i gwizdy na Amerykanina... Przeraża mnie, że ludzie nie mają własnej i obiektywnej opinii tylko dają mediom kreować światopogląd. 90% hali skakała z radości, a tylko nieliczni, którzy widzieli tą kompromitację Konfrontacji biła brawo rywalowi Pudziana podczas zejścia.
Tutaj chodzi o to, że "nasz" ma zniszczyć innego.
Przypomniała mi się sytuacja z walki Kliczko - Adamek. Kliczko się potknął i obalił a hala dostawała orgazmu bo pewnie Tomek go nokatuje... śmiech na sali.
Po co publika chodzi na gale skoro nie zna zasad punktowania i zasad? za mną siedział koleś, który nawet nie wiedział ile rund trwa walka...
Ja nie znam się i nie interesuje się
MMA. Od zawsze interesował mnie
boks. Ale jak zaczął się boom to obejrzałem kilka gali. Dla mnie
Pudzian, Najman itp. to aktorzy co próbują dorobić jeszcze na starość. Nie są Małyszami, któremu po zakończeniu kariery sponsorzy dają kasę na spełnianie marzeń i zabawę - to robią z siebie cyrkowców.
No ale jest popyt to jest podaż. Jest podaż to jest popyt. Biznes się kręci.
Feekus w tym roku koło mnie siedział na
SGP jakiś człowiek co mówił do swojego znajomego, że teraz jedzie "Andreas Dżonson"... nie każdy kto idzie na impreze sportową musi być znawcą. Czasami ludzie idą pierwszy raz, zobaczyć show. Co nie zmienia postaci rzeczy, że jak nie wiesz o co chodzi to lepiej się nie robić z siebie błazna.
Feekus co dalej powiedział Thompson? Bo w
TV było to co jest na YT. Mówił coś jeszcze? Coś robił?