do śmierci chyba się nie doczekasz... ???? nie splami już własnego honoru i nie przyjedzie na KSW, tego akurat jestem pewien patrząc na reakcje zawodnika i słowa na swoim facebook'uStrasznie wątpie, żeby był zwrot. Przecież już pewno wypłacili za wygraną Pudziana ? Gdyby unieważnienie wyniku było PRZED wypłatą wygranych wtedy pewno rozliczane byłoby jako zdarzenie unieważnione, a tak to dupa.
Czekamy na KSW 18 Return of the Thompson ;p
Dla mnie to jest kpina, walka została unieważniona czyli tak jak by się nie odbyła. Jak walka jest nie ważna to nie ma wyniku, stąd, nie ma mowy o jego "weryfikacji". Jak by ogłosili Thomsona zwycięzcą to owszem, wtedy wynik został by zweryfikowany. Ten punkt regulaminu w żaden sposób się nie odnosi do zaistniałej sytuacji. Gdzie można się odwołać, jak walczyć z nieuczciwym bukmacherem?3.17 Jeżeli po zakończeniu wydarzenia sportowego nastąpi dyskwalifikacja zawodnika lub weryfikacja wyniku, nie będzie to dotyczyło zakładów już rozstrzygniętych.
Przecież e-hazard jest nielegalny :]Ten punkt regulaminu w żaden sposób się nie odnosi do zaistniałej sytuacji. Gdzie można się odwołać, jak walczyć z nieuczciwym bukmacherem?
Zakończyło się w sobotę, niestety dla wielu fakt, faktem.3.17 Jeżeli po zakończeniu wydarzenia sportowego nastąpi dyskwalifikacja zawodnika lub weryfikacja wyniku, nie będzie to dotyczyło zakładów już rozstrzygniętych.
A dla mnie to całkiem logiczne ze strony bukmachera. Zdarza się czasami, że po kilku tygodniach weryfikowane są na walkowery mecze piłki kopanej. I co wtedy? Też "oszuści" z bukmacherów?W tobecie bronią się przed zwrotem tym punktem regulaminu:
Dla mnie to jest kpina, walka została unieważniona czyli tak jak by się nie odbyła. Jak walka jest nie ważna to nie ma wyniku, stąd, nie ma mowy o jego "weryfikacji". Jak by ogłosili Thomsona zwycięzcą to owszem, wtedy wynik został by zweryfikowany. Ten punkt regulaminu w żaden sposób się nie odnosi do zaistniałej sytuacji. Gdzie można się odwołać, jak walczyć z nieuczciwym bukmacherem?
To moja siostra.Mieszka w Piasecznie.A Panowie zauważyli może trzecią dziewczyne wyprowadzającą do ringu? Zawsze były te dwie, a teraz dodano, trzeba przyznać świetną, trzecią ???? Wie może ktoś coś więcej na ten temat? ????
Mam podobny problem , u mnie kwota 350 zł .Bukmacherzy zwroca mi pieniadze za Tompsona jak myslicie ???
Jest to kwota 1000 zl wiec jest o co walczyc ,
zaznaczaliście ptaszkiem przy rejestracji również tą zasadę, która jasno mówi, że nie ma podstaw do zweryfikowania wyniku. Lajf is brutal no ale troche obiektywności Panowie...Spółka uznaje tylko rezultaty, które zostały uzyskane w trakcie gry lub zawierania zakładów. Rezultaty uzyskane na podstawie działań dyscyplinarnych sądu sportowego lub innego sądu nie są wiążące w zakładach. W wypadku łamania reguł sportowych spółka zastrzega sobie prawo do zamrożenia wygranych i wstrzymania wypłacenia wygranej.