tbm
Forum VIP
Rojas był 12 na mecie, w związku z czym dorzucił 8pkt i w ogólnym rozrachunku nad Farrarem zarobił 7pkt w walce o zieloną koszulkę.Hiszpan zdołał utrzymać zieloną koszulkę, tracąc dziś do Farrara jedynie jedno oczko. Może on powalczyć nawet o etapowe zwycięstwo.
Ja niestety nie widziałem lotnego finiszu, a szkoda... bo w kontekście jutrzejszego etapu mogę się odnieść tylko do etapu niedzielnego i/lub formy kolarzy w tym sezonie.
I tak oto moim czarnym koniem jest Denis Galimzyanov ????
Czy będę coś stawiał za pieniądze nie wiem... ale będę kibocował Rosjaninowi. Jak dobrze ustawi się w końcówce to będzie wysoki, bo co jak co, ale szybki jest. Na poniedziałkowym etapie wyciągnął go Brutt do przodu i.. ustawił się za pociągiem HTC. Pociąg HTC się wysypał.. i Galimzyanov był poza top5. Żeby nie było tak iż ustawi się jutro za Garminowcami, a to HTC będzie rozprowadzało Manxmana
Nad typami się zastanowię, ale wychodzę z założenia, że jak nie znajdę nic dobrego to sprintow nie ma sensu grac na siłę.
*jutro ostatnie 70km wzdłuż wybrzeża, w zależności od kierunku wiatru może być nerwowo. Pogody jednak nie sprawdzałem.