>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Poniedziałek (27 Czerwca 2011):
Feliciano Lopez - Łukasz Kubot - będzie tie-break // 1.40 ✅
Mardy Fish - Tomas Berdych 2 // 1.47 ⛔ 3-0
Kurs: 2.06
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ⛔ 4j. ⛔

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Petra Kvitova - Yanina Wickmayer 1 // 1.33 ✅ 2-0
Feliciano Lopez(-1.5) - Łukasz Kubot 1 // 1.60 ⛔ 3-2
Michaił Youzhny - Roger Federer(-1.5) 2 // 1.10 ✅ 1-3
Kurs: 2.34

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wtorek (28 Czerwca 2011):
Danai Udomchoke - James Blake 2 // 1.25 ✅ 0-2
Tamira Paszek - Victoria Azarenka 2 // 1.12 ✅ 0-2
USA - Korea Północna 1 // 1.45 ✅ 2-0
Kurs: 2.03
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ✅ 5.15j.
✅

Chyba jedyny kupon na dziś. Miało być bez Jamesa, ale mam nadzieje, że się na nim nie zawiodę i jak wstanę będę mógł postawić plusik. Paszek gra dobry turniej, wyeliminowała Schavione, jednak na tak silną Victorię to nie wystarczy, powinno być gładko.
Ostatni mecz to futbol kobiet. USA to faworytki do zdobycia tytułu. Pierwszy mecz, więc nie szaleje, ale myślę że można spróbować zagrać też wygrana do 0 (~2.15) i handi -1 (~2.20). Wynik mi się tu widzi 1-0 lub 2-0, ale to u pań czasem dziwnie wychodzi... Koreanki odmłodziły bardzo mocno zespół, brakuje doświadczenia, dlatego raczej nie będzie powtórki spotkania z 2007 roku (2-2).

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (29 Czerwca 2011):
Andy Murray - Feliciano Lopez - będzie tie-break // 1.65 ⛔
Francja - Korea Południowa 1 // 1.25 ✅ 3-1
Włochy - Kuba(+2.5) 2 // 1.30 ⛔ 3-0
Polska - Brazylia - over 135.5 // 1.10 ✅ 182
Kurs: 2.95
Stawka: 3/10
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔
Andy faworytem w tym meczu, jednak nie będzie łatwo mu złamać Lopeza, jeśli tylko ten będzie trafiał serwisem... Myślę, że tie-break bardzo prawdopodobny i to nawet nie jeden. Francuzi z Rouzierem na którym opiera się siła ofensywna tej reprezentacji, myślę, że spokojnie pokonają Azjatów. W meczu Włochów z Kubą spodziewam się zaciętego spotkania i nawet pięciu setów. Ostatni mecz - myślę, że Nasi powalczą z Brazylią, jak to wyjdzie, okaże się wieczorem, ale taki over powinien być lekko wyrobiony.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Kessy/Ross(-1.5) - Urban/Sowała 1 // 1.40 ✅ 2-0
Govortsova/Butorac - Bhupathi/Vesnina 2 // 1.50 ✅ 0-2
Kurs: 2.10
Zysk/Strata: ✅ 3.3j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (30 Czerwca 2011):
Victoria Azarenka - Petra Kvitova - over 23 // 1.90 ✅ 24
Maria Sharapova - Sabine Lisicki - będzie tie-break // 3.00 ⛔
Czarnogóra - Turcja 1 // 1.24 ⛔ 44-56
Kurs: 7.07
Stawka: 2/10
Zysk/Strata: ⛔ 2j. ⛔
Czarnogóra śmiech na sali!

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Live
Jagiellonia(-1) - Irtysh 1 // 2.45 ⛔ 1-0
Zysk/Strata: ⛔ 4j.
⛔

Nie daje live w ogóle, tu robię wyjątek, bo wydaje mi się, że mega okazja - Jaga w przewadze, musi przez te 45 min zrobić zaliczkę, bo będzie mega ciężko w rewanżu!
Powinni strzelić więcej, bo były setki... i teraz mają męczarnie w rewanżu :-|

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Statystyki Czerwiec

Bilans ogólny: +13.94j.
Wszystkie kupony: 80
Wygrane kupony: 38
Przegrane kupony: 42

Sporo tego było w tym miesiącu, sporo też podałem taśm, dlatego też przewaga przegranych - ale ważne, że miesiąc z zyskiem, choć mogło być znacznie więcej... ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Lipiec zacznę lekko, ryzykownie ;)

Piątek (1 Lipca 2011):
Włochy - Kuba(-1.5) 2 // 4.50 ✅ 0-3
Zysk/Strata: ✅ 7j.
✅

Kuba potrzebuje tego zwycięstwa, jeśli liczy na awans do turnieju finałowego. Włosi mogą sobie odpuścić i pograć rezerwą...

Lisicki/Stosur - Tanasugarn/Eraković 1 // 1.35 ✅ 2-1
Erlich/Peer - Bhupathi/Vesina 2 // 1.57 ✅ 0-2
Bułgaria(+1.5) - Rosja 1 // 1.65 ✅ 2-3
Kurs: 3.50
Zysk/Strata: ✅ 5j.
✅

Sabine zostało walczyć o choć finał w deblu, bo warunki do gry ma duże, a do pomocy nieprzeciętną Samanthe. Tanasugarn i Eraković nie powinny narobić temu duetowi większych szkód.
W miksach stawiam znów na Bhupathiego i Vesinę, oboje grają na co dzień w deblach i myślę, że pokonają drugą mocną parę Erlich/Peer. Erlich wygrał niedawno finał debla z Ramem w Eastbourne, co pokazuje, że debel to jego żywioł. Peer ostatnio deblowo mniej widoczna, ale na pewno mecz będzie zacięty.
Bułgaria by awansować dalej potrzebuje choć dwóch setów i myślę, że jest to do zrobienia - rywal bardzo trudny, ale w zasięgu.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Ach, zapomniałbym że w nocy startuje Copa America ;)

Argentyna(-1) - Boliwia 1 // 1.28 ⛔ 1-1
Kolumbia - Kostaryka 1 // 1.32 ✅ 1-0
Kurs: 1.69
Stawka: 7/10
Zysk/Strata: ⛔ 7j.
⛔
Kolumbia - Kostaryka
Na papierze faworyta trudno wskazać, jednak rzeczywistość jest inna. Głównie chodzi o to, że Kostaryka po Gold Cup przyjeżdża w całkiem innym zestawieniu do Argentyny. Priorytetem był właśnie turniej w USA, w którym i tak za dużo nie zwojowali, po słabym meczu odpadli w ćwierćfinale z Hondurasem. Teraz kadra składa się głównie z zawodników z ligi krajowej, nie ma filarów drużyny, o jakiś pozytywny wynik będzie strasznie trudno. Wydaje się, że to co mogą wyciągnąć Ci zawodnicy w grupie A, to 3 miejsce - Kolumbia oraz Argentyna nie powinny tracić punktów ani z Kostaryką, ani z Boliwią.
Kolumbijczycy za to prezentują bardzo silną kadrę w tym roku. Przede wszystkim bardzo silna obrona - Yepes, Zapata, Perea - zawodnicy znani w boisk europejskich. Trener ma też bogactwo w formacji ofensywnej - wystarczy wymienić takie nazwiska jak choćby Falcao, Gaurin, Roddallega. Na prawdę kadra dawno nie wyglądała tak solidnie i jedyne co pozostało to stworzyć zespół - jeśli to się uda, mecz z Argentyną może być bardzo ciekawy. Pierw jednak trzeba ograć Kostarykanów.
Jeśli chodzi o kursy to sporę spadki - było 2 tygodnie temu jeszcze 1.60 na Kolumbię, teraz już jest sporo niżej, ale trzeba korzystać.
Moje propozycje:
Kolumbia wygra --- 1.33 @ 8/10 ✅
Kolumbia 2-3 bramki --- 2.07 @ 4/10 ⛔
Kostaryka nie strzeli --- 1.60 @ 4/10 ✅
WYNIK: 1-0

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (2 Lipca 2011):
Władimir Kliczko - David Haye 1 // 1.48 ✅
Stawka: 8/10
Zysk/Strata: ✅ 3.84j.
✅

Zakład postawiony już dawno, w dublu, ale że drugi mecz już wszedł wcześniej - nie podaje tutaj. Haye ma szansę, ale wydaje mi się, że młodszego brata nie pokona... Ze starszym myślę, że dałby sobie radę.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Kolumbia - Kostaryka - Kolumbia 2-3 bramki // 2.07 ⛔ 1-0
Kliczko - Haye - obaj na deskach? NIE // 1.25 ✅
Kurs: 2.59
Zysk/Strata: ⛔ 4j.
⛔

Miała być czysta 1 na Kolumbię + boks + USA -1.5, ale kursy mi pospadały przed nosem i zrezygnowałem z takiej kombinacji. W zamian dubel. O obu typach pisałem - o boksie może bardzo mało, ale mogę powiedzieć tylko, że nie wierzę że dziś młodszy z braci będzie leżał na deskach (no chyba, że się poślizgnie - ciekawe jakby to rozliczyli). Haye też może nie być dziś trafiony w taki sposób, by być liczonym...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (3 Lipca 2011):
Brazylia - Wenezuela - obie NIE strzelą // 1.62 ✅ 0-0
Paragwaj - Ekwador - over 2.0 // 1.69 ⛔ 0-0
Kurs: 2.74
⛔

Analizy być może pojawią się później...

Rafael Nadal - Novak Djoković(-3.5) 2 // 2.80 ✅ 14-19
Zysk/Starta: ✅ 3.6j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Na dziś trochę ryzykownie...

Poniedziałek (4 Lipca 2011):
Urugwaj - Peru 1 // 1.39 ⛔ 1-1
Chile - Meksyk - over 2.0 // 1.57 ✅ 2-1
Kurs: 2.18

Urugwaj - Peru - over 2.5 // 2.07 ⛔ 1-1
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

Chile - Meksyk - Sanchez strzeli // 2.25 ⛔
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

Możliwe, że będzie też analiza do drugiego meczu...
Urugwaj - Peru
Faworytem oczywiście w tym spotkaniu jest Urugwaj, jednak patrząc na pierwsze mecze Copa America może być różnie. W żadnym z czterech meczy nie padło więcej niż 2 bramki więc tak jak zwykle na takich turniejach bywa - pierwsza kolejka zawsze jest najnudniejsza - mało goli, drużyny skoncentrowanie głównie na tym by nie tracić, żelazna taktyka. Dopiero w dalszych fazach zwykle turniej się nakręca. Dziś jednak wydaje mi się, że Urugwajczyków stać na mały pogrom. Kadra Peru osłabiona brakiem gwiazd tej drużyny - Pizzaro, Farfan czy Vargas to zawodnicy trudni do zastąpienia. Oczywiście - strzelić kilka goli Peru to nie taka łatwa sprawa - pokazują to choćby ostatnie mecze tej drużyny - ostatnie 7 meczy towarzyskich to undery, a w ostatnich meczach czerwcowych mieli za przeciwników nie byle kogo, bo Czechów i Japończyków - i skończyło się w obu przypadkach 0-0. Także nawet po tych informacjach nie trudno wywnioskować, że Peru stawia głównie na bronienie bramki i dyscyplinę taktyczną.
Urugwaj w pełnym składzie. Bardzo doświadczona formacja defensywna - Muslera w bramce - w obronie Lugano, Godin czy Caceres gwarantują jakość. W pomocy i ataku także nie brakuje dobrych nazwisk - Rozdriguez, Gargano, Eguren (pomoc), Forlan, Suarez czy Cavani (atak) jeśli tylko są w formie to mogą rozpracować nie jedną defensywę. Patrząc na mecze towarzyskie przygotowujące do tego turnieju jest dobrze. Remis na własnym boisku z Holandią, dla której ten remis wyszarpał Kuyt w doliczonym czasie i wygrana 3-0 z Estonią, gdzie jednak zabrakło trochę skuteczności napastnikom.
Wydaje mi się, że to spotkanie będzie niezłym widowiskiem i odbiegnie trochę poziomem od poprzednich meczów - jednym słowem będzie lepsze dla oka. Urugwaj powinien zwyciężyć, a jak będą mieli dzień tacy zawodnicy jak Forlan czy Suarez to może być rezultat overowy... Dobrym typem wydaje się być też, że obie nie strzelą z ładnym kursem.
Moje propozycje:
Urugwaj wygra --- 1.40 @ 6/10 ⛔
Obie NIE strzelą --- 1.70 @ 5/10 ⛔
Over 2.5 --- 2.07 @ 3/10 ⛔
WYNIK: 1-1
Chile - Meksyk
Normalnie w takim spotkaniu albo nie byłoby faworyta, albo byłby to Meksyk. Jednak po wygraniu Gold Cup kadra Meksyku została złożona głównie z młodych zawodników, występujących w lidze krajowej. Do tego wybuchł skandal i 8 zawodników zostało z tejże kadry wydalonej (kadra podana przez mateusza przez to jest trochę nieaktualna). Najjaśniejszym zawodnikiem powinien być Giovani dos Santos, który jest chyba jedynym zawodnikiem występującym w Europie. Santos może narobić sporo szumu w ataku, ma dobry drybling, potrafi piłkę dorzucić i to zapewne na nim będą skupione działania ofensywne drużyny.
Chile za to wydaje się, że jest w dobrej dyspozycji. Podczas MŚ ta reprezentacja pokazała bardzo dobrą grę w obronie i szybkie kontrataki. Tym razem jednak to oni będą musieli prowadzić grę i sam jestem ciekaw jak to wyjdzie. W ataku nie ma co narzekać - wokół Sancheza wielkie zamieszanie, co chyba pozytywnie na niego wpływa - do pomocy bramkostrzelny Suazo. W ostatnich meczach przygotowujących do Copa America Chile pokonało 4-0 Estonię (1 gol Sancheza) i zremisowało bezbramkowo z Paragwajem (jednak w tamtym meczu nie zagrali obaj podstawowi napastnicy).
Wydaje mi się, że spotkanie nie powinno zanudzić kibiców, liczę na niezłe widowisko i kilka goli.
Moje propozycje:
Chile wygra --- 1.65 @ 5/10 ✅
Over 2.5 --- 2.15 @ 4/10 ✅
Sanchez strzeli --- 2.25 @ 3/10 ⛔
WYNIK: 2-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Fatalne te nocne wyniki, zabrakło 1 gola dla Urugwaju i byłoby miło.... :|

Wtorek (5 Lipca 2011):
Rosja - Polska(+2.5) 2 // 2.40 ✅ 3-1
Dudi Sela - Michael Yani 1 // 1.22 ⛔ 0-2
Kurs: 2.93
⛔

Kupon mocno ryzykowny - mecz Polek o 11 więc śpieszno... Polki w składzie mocno rezerwowym - głównie liczę tutaj na dobre rozegranie Radeckiej (Sadurek), dobrą grę Kaczorowskiej, Kasprzak i Okuniewskiej - bez tego może być pogrom. Brakuje mi trochę klasycznego bombardiera - ponieważ z wysokimi Rosjankami łatwo się nie gra. Rosja w pełnym składzie z wyjątkiem dwóch największych chyba gwiazd - Gamovej i Sokolovej. Jest za to Koszeliewa, Borisenko, Prepelkina, Starseva czy Merkulova także Rosjanki powinny zagrać w finale swojego turnieju - Pucharu Jelcyna.
Na dokładkę Sela...

Jak pojawią się kursy na ostatnie dwa mecze to może jeszcze coś trzepnę...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (6 Lipca 2011):
Brazylia - Polska(+2.5) 2 // 1.60 ✅ 3-1
Rosja(-1.5) - Ukraina 1 // 1.10 ✅ 3-0
Holandia - Chiny 2 // 1.18 ✅ 2-3
Kurs: 2.08
Zysk/Strata: ✅ 4.32j.
✅

Miałem postawić więcej, ale teraz ostrożniej, bo już wczoraj się przejechałem ładnie...
I jak teraz Holenderki zaczną grać, to się wkurzę - ale normalnie Chinki powinny je zmieść z parkietu. Nie chce mi się pisać, może rano coś wydziergam, bo zdenerwował mnie Sela...

Rosja - USA 1 // 1.40 ✅ 3-1
Brazylia - Kuba 1 // 1.15 ✅ 3-2
Kurs: 1.61
Stawka: 7/10
Zysk/Strata: ✅ 4.27j.
✅

Tu nic nie napiszę...

Po wczorajszych meczach kursy pospadały, Brazylia jest zdecydowanym faworytem wg bukmacherów, Polska ma wg nich małe szanse. Przede wszystkim takie kursy zawdzięczamy Holenderkom, które po prostu nie istniały na parkiecie, widocznie są po ciężkim treningu fizycznym i dopiero po tym turnieju odzyskają potrzebną świeżość do gry. Nasza kadra bardzo młoda. Nasze siatkarki ugrały seta z Rosjankami, a mogły pokusić się nawet o coś więcej. Za tą kadrę z zawodniczek odpowiedzialność ciąży na najbardziej doświadczonych kadrowo zawodniczkach - rozgrywającej Radeckiej i środkowej Okuniewskiej. Spory potencjał na przyjęciu - Kasprzak, Kaczorowska. W ataku spore obciążenie na Koniecznej, ale w sezonie ligowym pokazywała, że potrafi grać na wysokim poziomie. Niezły mecz wczoraj też zagrała Kwiatkowska. Jeśli dziewczyny będą skoncentrowane przez cały mecz i nie przegrają tego meczu w szatni to na pewno nie dostaną 3-0. Trzeba pamiętać, że po drugiej stronie siatki także są rezerwowe, co prawda to Brazylijki, ale jednak nie są tak mocne. Kluczem do wygrania powinno być utrzymanie przyjęcia i trzymanie ataku na skrzydłach, bo zakładam, że na środku Berenika pozamiata (Efimienko jeszcze trochę może się gubić...).
Moje propozycje:
Polska +2.5 --- 1.60 @ 5/10 ✅
Polska +1.5 --- 2.65 @ 2/10 ⛔
X po dwóch setach --- 3.15 @ 1/10
⛔
WYNIK: 3-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (7 Lipca 2011):
Irtysh Pavlodar - Jagiellonia Białystok - under 3.0 // 1.42 ✅ 2-0
JK Nomme Kalju - FC Honka 2 // 1.95 ✅ 0-2
Kurs: 2.77
Zysk/Strata: ✅ 7.08j. ✅

Urugwaj U17 - Brazylia U17 2 // 1.90 ⛔ 3-0
Niemcy U17 - Meksyk U17 1 // 2.10
Kurs: 3.99
Zysk/Strata: ⛔ 2j.
⛔
Irtysh Pavlodar - Jagiellonia Białystok
Spotkanie rewanżowe. W Białymstoku podopiecznym Probierza udało się zdobyć tego gola i wygrać skromnie 1-0, choć powinni wyżej. Czas na mecz w Kazachstanie, który może okazać się bardzo wyczerpujący dla Jagi. Przede wszystkim słaby rezultat jaki Polacy wynieśli w meczu na własnym stadionie - z takimi drużynami trzeba robić sobie zaliczkę, żeby potem nie było męczarni. Każdy wie, że gra w Kazachstanie nie należy do przyjemności. W czwartek w Pawłodarze ma być ok. 25 stopni Celsjusza czyli jeszcze nie tak tragicznie. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że głównym celem w tym meczu jest zachowanie czystego konta - jeśli Jagiellonia straci gola nawet na początku spotkania, może być bardzo ciężko wyjść choćby na remis do 90 minuty. Mecz wydaje mi się raczej nie do typowania, jeśli chodzi o wygraną, bo tu może zadecydować przypadek. Myślę, że typami godnymi uwagi są w tym spotkaniu undery. Kazachowie snajperów w drużynie raczej nie posiadają, a Polacy do ataku zbytnio kwapić się nie powinni - jak już to kontrować.
Nie pozostaje nic jak tylko kibicować klubowi z Białegostoku by zaszedł jak najdalej, a tymczasem...
Moje propozycje:
Poniżej 3.0 --- 1.42 @ 8/10 ✅
Poniżej 1.5 HT --- 1.35 @ 8/10 ⛔
Jagiellonia poniżej 1.5 --- 1.60 @ 5/10 ✅
Bez goli --- 10.00 @ 1/10
⛔
WYNIK: 2-0
KOMPROMITACJA JAGIELLONII!!!

Nomme Kalju - FC Honka
W pierwszym spotkaniu padł dość niespodziewanie bezbramkowy remis. Wynik był mocno niesprawiedliwy, Honka atakowała i kontrolowała mecz przez 90 minut. Estoński klub może mówić o sporym szczęściu. Oba zespoły są w środku sezonu ligowego, także nie ma co gadać o jakimś braku rytmu meczowego czy coś w tym stylu. Kalju prezentuje sporo niższy poziom niż znana polskim kibicom Levadia czy też Flora, jednak ostatnimi czasy Różowe Pantery (taki jest przydomek zespołu z Estonii) osiąga coraz lepsze rezultaty. Póki co walczą o wejście do pierwszej trójki, co zapewni im w następnym sezonie po raz kolejny grę w el. do Ligi Europy. Zespół z Finlandii w lidze krajowej gra poniżej oczekiwań, środek tabeli to mało jak na możliwości Honki. W ostatnim meczu z Interem Turku zauważyć można poprawę - mało brakło, a urwali by punkty wiceliderowi. Wydaje mi się, że Estończycy wyczerpali już limit farta w poprzednim meczu i Finowie spragnieni wygranej pokażą im jak gra się w piłkę.
Moje propozycje:
Honka wygra --- 1.95 @ 6/10 ✅
Honka -1 --- 3.20 @ 2/10
✅
WYNIK: 0-2

Na pewno jeszcze dojdzie siatkówka...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Pojawiła się oferta, więc jazda, bo mogą spadki być do rana...

Bułgaria - Argentyna(+2.5) 2 // 1.15 ✅ 0-3
Włochy - Polska 1 // 1.80 ✅ 3-0
Kurs: 2.07
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ✅ 5.35j. ✅

Rosja - Chiny - over 180.5 // 2.02 ✅ 191
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ✅ 6.12j. ✅

Przed turniejem wydawało mi się, że to będą najsilniejsze ekipy na tym turnieju. Zdania nie zmieniam, wydaje mi się, że jest spora szansa na taki finał. Patrząc na te ekipy można dostrzec sporo podobieństw. Obie drużyny bazują na sile - Chinki niby w pełnym składzie, jednak jeszcze nie jest to mistrzowska forma, szczególnie jeśli popatrzeć na liderkę Wang - póki co jeszcze ma dosyć często przestoje i ta armata w ręce jej się zacina. Chinki grały takim samym składem w Mountreux - wywalczyły 3 miejsce, jednak nie jest to szczyt możliwości tych siatkarek. Forma ciągle jest budowana, widać progres i na turniej docelowy tj. Grand Prix powinno być już całkiem dobrze. Na razie pokonały pewnie słabe Ukrainki 3-0 i trochę się dziś pomęczyły z Holenderkami, po dwóch pewnie wygranych setach załamanie - i grany tie-break szczęśliwy dla Azjatek. Rosjanki także w mocnym składzie, ale jednak brakuje czasem tych najjaśniejszych punktów - Gamovej i Sokolovej. Niemniej jednak obecna kadra jest bardzo silna i udowodniły to dziś w spotkaniu z Ukrainą, gdzie w przeciągu całego meczu oddały tylko 32 punkty rywalkom (!). Dodatkowy atut to oczywiście własna hala. Mecz jest rozgrywany jako ostatni tego dnia i kończy on fazę grupową. Czy będzie odpuszczanie? Nie wydaje mi się, ponieważ przegrany trafia na Brazylię, która zmiotła z parkietu Holenderki i Polki. Faworytki to oczywiście zespół gospodyń, ale nie wydaje mi się, by Chiny nie ugrały tutaj choćby seta. Co ciekawe zespoły te grały ostatnio ze sobą dopiero 5 lat temu...
Moje propozycje:
Over 180.5 --- 2.02 @ 6/10 ✅
WYNIK: 1-3 (93-98)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Piątek (8 Lipca 2011):
Zhang/Xue - Arvaniti/Tsiartsiani 1 // 1.25 ZWROT
Turcja - Chorwacja DW 3-0 // 1.40 ✅ 3-0
Kurs: 1.75 (1.40)
Zysk/Strata: ✅ 1.6j. ✅
Mecz z plażówki odwołany - kontuzja w parze drugiej - awans dalej - Zhang/Xue.

Do góry Bottom