>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Azerbejdżan(+3) - Niemcy 1 // 1.85 ✅ 1-3
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ✅ 3.4j.
✅

Azerbejdżan - Niemcy
Typ zaliczany do ryzykanów - przynajmniej z wyglądu. Chciałem bardzo zagrać handi +4, mniejszy kurs, ale to byłby raczej pewniaczek. Każdy chyba wie jak grają Azerowie na własnym terenie. Murują bramkę i trzeba powiedzieć, że robią to całkiem dobrze, a i czasem (rzadko bo rzadko) jakaś kontra pójdzie. Oglądałem trochę meczu Niemców z Austriakami - i co tu mówić, nie była to forma do jakiej przyzwyczaili, wymęczone bardzo szczęśliwe zwycięstwo. Gomez będzie bardzo groźny, widać, że ma formę. Azerowie ostatni mecz 3 bramkami lub więcej na własnym boisku przegrali rok temu w towarzyskim meczu z Hiszpanią. Trzeba też popatrzeć na wyniki z ostatnich meczy ogólnie - każdej drużynie po kolei bardzo trudno przychodziły zwycięstwa (lub nawet nie zwycięstwa) na wyjeździe z takimi drużynami jak Kazachstan, Liechtenstein, Mołdawia, Andora czy Luksemburg, dlatego jeśli już mają punktować &quot;z przytupem&quot; to chyba tylko u siebie.
Czego potrzeba by był plus? Oczywiście trochę szczęścia, ale też by Niemcy strzelili jak najpóźniej bramkę, a może i stracili? Obrona ostatnio też nie taka co zawsze, co pokazał Arne Fridrich w ostatnim meczu. Jeśli gol nie padnie w pierwszych 30 minutach, powinni raczej dociągnąć rezultat satysfakcjonujący mnie. We wrześniu triumfowali Niemcy - 6-1, jednak i miejsce i forma była całkiem inna. A stawianie w tym spotkaniu na gości po kursie 1.10 czy nawet -1 bramki za 1.32 mija się z celem - stawki nieadekwatne do ryzyka. Enjoy!
Moje propozycje:
Azerbejdżan +4 --- ~1.40 @ 8/10 ✅
Azerbejdżan +3 --- 1.85 @ 4/10 ✅
Under 3.5 --- 1.82 @ 3/10 ⛔
WYNIK: 1-3

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Chiny - Niemcy(+2.5) 2 // 1.50 ✅ 3-2
Włochy(+2.5) - Kuba 1 // 1.45 ✅ 1-3
Kurs: 2.18
Stawka: 3/10
Zysk/Strata: ✅ 3.54j.
✅

Rusza Montreux Volley Masters w siatkówce kobiet. Na razie bezpiecznie, bo takie turnieje mają na celu przygotować reprezentacje do tych ważniejszych turniejów. Wydaje mi się, że 1 typ jest pewniejszy od drugiego. Niemki prawie najsilniejszy skład - jest Kożuch, Furst, Brinker. Chinki jak zawsze - nastawione na swoją fantastyczną atakująca Wang i to główne zagrożenie z ich strony. 1.25 na wygraną Chinek, to dla mnie za mało, a Niemki powinny coś dziś pograć. Drugi mecz to już większa zagadka - na pewno Włoszki nie są w pełnym składzie (nigdzie nie ma zgłoszonych zawodniczek). Trzeba pamiętać, że dopiero wczoraj rywalizacje zakończyło Cortese i Bergamo więc o występie Piccinini, Ortolani, Bosetti, Lo Bianco czy Aguero można zapomnieć. Nazwiska Kubanek za dużo mi nie mówią, bo trudno jest coś o nich wyłapać. Na pewno jednak jest to silna ekipa, ale nie powinno być tu wygranej do 0.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
San Marino(+3) - Węgry 1 // 2.15 ⛔ 0-3
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔

Sytuacja podobna do meczu Niemców z Azerami. San Marino w weekend narobiło stracha Finom, przegrali tylko 0-1, a podobno i sędzia gwizdał mocno pod gości. Węgrzy grali niedawno towarzysko z Luksemburgiem (też wyjazd) i skończyło się na 0-1. Mecz o punkty, więc mogą myślę strzelić tu dwie-trzy bramki, ale myślę, że San Marino może dziś zaskoczyć i coś trafić. Podobnie jak w meczu Azerbejdżanu, gol musi być strzelony jak najpóźniej ;) Oby Dzsudzsak dziś nie zachwycał :p W tym meczu także zabrakło handi +4, a powinno się pojawić :|
Chyba wszystko na dziś.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (8 Czerwca 2011):
Wenezuela - Hiszpania(-1) 2 // 1.85 ✅ 0-3
Brazylia(-2) - Rumunia 1 // 2.10 ⛔ 1-0
Ekwador - Grecja - goście under 1.5 // 1.54 ✅ 1-1
Kurs: 5.98
Stawka: 2/10
Zysk/Strata: ⛔ 2j.
⛔

Trochę funowy kupon nocny. Hiszpanie zdemolowali ostatnio USA, a nie grali pełnym składem. Tym razem powinien wyjść od pierwszej minuty Iniesta. Brazylijczycy żegnają Ronaldo, powinno być masa kibiców i pokaz, bo Rumunii zagrają bez kluczowych graczy. Ostatni mecz zapowiada się najnudniej, tym bardziej, że grany jest na neutralnym terenie, także o dopingu nie ma co myśleć. Znając styl gry Greków, oraz ich podejście do niektórych meczy towarzyskich - wyjazdowych - typ na maksymalnie jedną ich bramkę wydaje mi się bardzo prawdopodobny. Ekwadorczycy także nie powinni się zbytnio wysilać.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Holandia - Kuba 2 // 1.25 ✅ 0-3
Japonia - Włochy 1 // 1.55 ✅ 3-0
Peru - Niemcy - under 185.5 // 1.15 ✅ 125
Kurs: 2.23
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ✅ 6.15j.
✅

Kuba optymalny skład, nie powinny przegrać z rezerwami Holandii. W ekipie Holandii nie ma takich gwiazd jak Stam, Flier, Wensink, Kim i Chaine Staelens. Z bardziej doświadczonych kadrowo zawodniczek jest Van Tienen i Bloom - jednak bądź co bądź 3/4 obecnej dwunastki składa się z zawodniczek 22-letnich lub młodszych.
Japonki w mocnym składzie przyjechały do Montreux, jednak brakuje najważniejszej - lider Saori Kimury. Jest za to pozostały trzon kadry - m.in. Ebata, Ischida, Araki, Sakoda, Yamamoto. Myślę, że powinny sobie spokojnie poradzić z reprezentacja Włoch, która gra rezerwami (co ciekawe 5/6 zawodniczek występuje w Serie A1).
Ostatnie spotkanie to już outsiderowe. Niemki wczoraj zagrały bardzo dobry mecz - przede wszystkim zrobiły mało własnych błędów i jeśli dziś to powtórzą to będzie pogrom. Cztery sety też raczej na pewno gwarantują under, wczoraj Amerykanki wygrały seta do 7.

Christina McHale - Sara Errani 2 // 1.70 ✅ 1-2
Holandia - Kuba(-1.5) 2 // 1.50 ✅ 0-3
Kurs: 2.55
Zysk/Strata: ✅ 3.1j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (9 Czerwca 2011):
Niemcy(+1.5) - USA 1 // 1.65 ✅ 2-3
Japonia - Holandia(+2.5) 2 // 1.55 ✅ 3-2
Kurs: 2.56
Zysk/Strata: ✅ 6.24j.
✅

Kupon miał wyglądać inaczej, jednak kursy podane mnie nie satysfakcjonują, dlatego bardziej ryzykowna wersja, aczkolwiek mocno prawdopodobna. Niemki grają na razie bardzo solidnie, jest kilka wyróżniających się zawodniczek. Amerykanki przyjechały pół-pełnym składem. Kilku zawodniczek brakuje i to widać na parkiecie. Do tego forma też nie jest taka jak powinna, robią sporo niewymuszonych błędów, co jest szansą dla Niemek. Myślę, że dwa sety dla tych siatkarek powinny wejść na sporym lajcie.
Japonki w roli faworytek w meczu z Holenderkami. Tak jak pisałem wcześniej, brak Kimury. Holenderki rezerwami, ale wczoraj były blisko zdobycia choć seta z Kubankami. Japonki grają szybką siatkówkę, dlatego jestem bardzo ciekaw, jak te młode siatkarki będą nadążać i czy nie zabraknie im zimnej krwi. Bardziej typ na czucie, Japonki powinny wygrać spokojnie, ale nie wydaje mi się by to było w stosunku 3-0.

Polska - Francja - over 2.5 // 2.25 ⛔ 0-1
⛔

Fajnie byłoby zobaczyć spektakl dzisiaj. Bardzo prawdopodobne, że będzie to bardzo nudny mecz, ale możliwe, że te sytuacje co będą zostaną wykorzystane. Francja ostatnio 4 bramki z Ukrainą, a sytuacji dużo nie mieli, Polacy również wykorzystali to co było w meczu z Argentyną i na tym trzeba dziś bazować

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Piątek (10 Czerwca 2011):
Rosja - Bułgaria(+2.5) 2 // 1.40 ⛔ 3-0
Portoryko - Polska 2 // 1.35 ✅ 0-3
Kurs: 1.89
Stawka: 7/10
Zysk/Strata: ⛔ 7j.
⛔

Cholera, teraz kurs jest 1.50, spodziewałem się raczej spadku niż podwyższenia, jak w meczu na Polaków. Spotkanie Rosja - Bułgaria to chyba najciekawszy mecz w tej serii. Rosjanie w roli gospodarza po raz trzeci z rzędu. Ostatnio odprawili Niemców, którzy wrócili z brakiem punktów, a nawet bez zdobytego seta. Rosja gra nieźle, ale ma przestoje, szczególnie na początku meczów. Kazijski i spółka powinna wyrwać Sbornej seta, a nawet zagrać o coś więcej. Sety zapewne będą kończyć się z małą przewagą.
Spotkanie wyjazdowe Polaków. Oczywiście tak jak wszyscy wiedzą, aby odnieść spokojne zwycięstwo trzeba przede wszystkim zatrzymać Hectora Soto, który zdobywa mnóstwo punktów w spotkaniach. Polacy pokazali już w Brazylii, że potrafią pograć ładną siatkówkę na wysokim poziomie i to tym niepełnym składem. Liczę na wygraną, bo muszą trochę tych punktów złapać.

Bułgaria - Izreal(+2.5) 2 // 2.02 ✅ 3-2
Zysk/Strata: ✅ 4.08j.
✅

Siatkówka kobiet. Bułgarki walczą z Czeszkami o pierwsze miejsce w grupie. Za nimi jest trochę w cieniu zespół z Izraela. Goście grają bardzo bardzo nierówno, czasami grają &quot;lepiej niż umieją&quot;, a czasami tracą seryjnie po 5-10 punktów. Bułgarki póki co prezentują się w miarę solidnie, jednak łatwego meczu mieć nie powinny. Jeśli nie wejdzie, typ do powtórzenia w rewanżu.

Włochy - Holandia - over 182.5 // 1.85 ✅ 187
Zysk/Strata: ✅ 4.25j. ✅

Mecz rezerwowych. Myślę, że triumfować powinny Holenderki, ale wczoraj grały do północy z Japonkami i przegrały w sumie już wygrany mecz 2-3. Dziś szybka odnowa i gra na luzie. Włoszki ostatni mecz katastrofalny i 0-3, nawet jak na rezerwowy skład to fatalnie to wyglądało. Dziś każda z drużyn powinna wygrać po secie, a liczba punktów powinna przekroczyć granicę 182 punktów.

USA - Chiny 2 // 1.85 ✅ 2-3
Zysk/Strata: ✅ 2.5j.
✅

Starcie siłowe. I typ przeczuciowy, podobnie jak w czwartek. Wczoraj w meczu Chinek z Peru nie zagrała Wang, chyba będąc oszczędzana na ten mecz. W USA gra teraz opiera się na Kimberly Glass. Wydaje mi się, że forma Chinek jest na trochę wyższym poziomie i to powinno zadecydować o wyniku.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Po tych 2-3 tygodniach gry reprezentacji siatkarskich przyszła pora na wnioski, więc pozwoliłem sobie zrobić pewną statystykę (mam nadzieje, że się nigdzie nie rypnąłem - jak ktoś chce, to może sprawdzić i pisać na PW ;) ).
Żeńska siatkówka: 15/16 (bez meczu USA - Chiny, jedyny błąd za najmniejszą stawk ę 1j.) ~94%
Męska siatkówka: 8/13
(bez meczu Portoryko - Polska) ~62%
Statystyki nie przedstawiają się jakoś tragicznie, ale jestem zawiedziony poziomem męskiej. Póki co na Panów obniżam stawki, a u kobiet zobaczymy, czy będę szalał, czy zostanie jak jest. Statystykę zrobiłem dla siebie - ale też i dla użytkowników, taka mała podpowiedź co można ode mnie pobrać.
Mam nadzieje, że nos do kobit mnie nie zawiedzie, a i zacznę podawać lepsze typy z siatkówki męskiej.
(+50.5)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (11 Czerwca 2011):
Grenada(+3) - Honduras 1 // 2.12 ⛔ 1-7
⛔

Kupon nocny, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ładnie postrzelali, Costly hat-trick.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niemcy(-1.5) - Włochy 1 // 1.50 ✅ 3-1
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ✅ 3j.
✅

Niemki dość pechowo zajęły 3 lokatę w grupie A i mogą jedynie zdobyć teraz 5 miejsce w ogólnej klasyfikacji turnieju. By tak się stało muszą pokonać ekipę Włoszek, która mówiąc delikatnie nie zachwyca. Porażka Włoszek raczej pewna, zobaczymy czy Niemki zaprezentują się podobnie jak w meczach z Chinkami i Amerykankami, gdzie z tak silnymi ekipami przegrywały po tie-breakach. Na pewno liczyły na więcej, ale teraz trzeba pewnie przejść do meczu o 5 miejsce. Mecz o 14:00.

Holandia - Peru - over 130.5 // 1.57 ✅ 193
Zysk/Strata: ✅ 2.14j.
✅

Ajj... Kurs spadł mi przed nosem ze 1.65 :| Bywa... Holenderki całkiem przyzwoicie sobie radzą w turnieju, jakby nie dały zrobiły serii 11 punktów z rzędu przegranych w 3 secie z Japonkami przy stanie 12-8 (w setach 2-0), grały by dziś o podium, a tak pozostaje walka o 5 lokatę, zapewne ten mecz będzie jutro z ekipą Niemiec. Linia ze standardowej obniżona, co mnie cieszy, by weszło przy trzech setach, muszą Peruwianki zdobyć średnio po 18-19 punktów. Myślę, że zawodniczki z Peru mogą nawet pokusić się o seta, a może nawet i dojdzie do tie-breaka, Holenderki póki co grają nierówno i przytrafiają się im serie, czasem po prostu siada kompletnie przyjęcie i nawet najprostszy flot nie zostaje odbierany. W zespole z Peru dużo zależy od Carli Ruedy, czasem podrywa zespół do walki i udaje im się coś ugrać (set z USA czy Chinkami).

Chiny - Japonia - over 180.5 // 2.10 ⛔ 134
⛔

W meczu Chinek z Japonkami miałem stawiać na seta Japonek (1.50), jednak zostawiam ten typ. Chinki grają bez Wang, która nie ma formy i ciągle przebywa w kwadracie rezerwowych, Japonki radzą sobie Kimury, może być równie. Odstrasza bilans tych zespołów. W ostatnich 5 latach na 10 spotkań tych drużyn... zawsze wygrywały Chinki i to zwykle w stosunku 3-0 lub 3-1. Wybrałem więc over - który jest raczej gwarantowany przy czterech setach. Linia obniżona do 180.5 także, myślę że powinno być dobrze.

Jeszcze czekam na ofertę Betssonu bo buffer jest, ale tam chyba będzie jakaś stawka 10/10 myślę ;-)
nie doczekałem się tego zakładu co chciałem...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (12 Czerwca 2011):
Niemcy - Holandia 1 // 1.25 ⛔ 1-3
Grecja - Hiszpania 2 // 1.42 ✅ 1-3
Kurs: 1.78
Zysk/Strata: ⛔ 4j. ⛔

Kuba - Japonia - over 181.5 // 1.85 ⛔ 137
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

Lucie Safarova(+5.5) - Caroline Wozniacki 1 // 1.90 ⛔ 5-12
⛔

Dziś trochę niemrawo, nie mam czasu na analizy.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Same minusy wczoraj, poprawie następnego dnia, bo nie mam czasu, na szybko jutrzejszy typ.

Poniedziałek (13 Czerwca 2011):
Kimiko Date Krumm - Maria Kirilenko 2 // 1.50 ⛔ 2-0
Stawka: 8/10
Zysk/Strata: ⛔ 8j. ⛔

Kimiko Date Krumm - Maria Kirilenko DW 0-2 // 2.20 ⛔ 2-0

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Dwa fatalne dni, trzeba wrócić na poprzednią drogę...

Wtorek (14 Czerwca 2011):
Wilfried Tsonga - Denis Istomin 1 // 1.23 ✅ 2-0
Kenny De Schepper - Matthew Ebden 2 // 1.35 ⛔ 2-0
Kurs: 1.73
Zysk/Strata: ⛔ 5j. ⛔

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (15 Czerwca 2011):
Vera Zvonareva - Serena Williams 1 // 1.50 ✅ 2-1
Wilfried Tsonga - Radek Stepanek 1 // 1.35 ⛔ 0-2
Kurs: 2.03

Jeszcze gram przeciw Polce, ale tego nie będę dopisywał :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
I jeszcze taśma

Benjamin Ballaret - Evgeny Korolev 2 // 1.43 ✅ 1-2
Kei Nishikori - Janko Tipsarevic 1 // 2.85 ⛔ 0-2
Finlandia - Serbia(-6.5) 2 // 1.85 ✅ 109-122
Hiszpania(-1.5) - Grecja 1 // 1.45 ✅ 3-0
Korea Południowa - Kuba 1 // 2.40 ⛔ 0-3
Kurs: 26.24
⛔

A z tego kupony myślę można śmiało pobrać Hiszpanów(-1.5) - może ktoś do dubla sobie lutnie.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Last dziś.

Holtwick/Semmler - Ross/Kessy 2 // 1.40 ✅ 1-2
Rogers/Dalhausser - Brink/Reckermann(+1.5) 2 // 1.90 ✅ 1-2
Węgry(+2.5) - Czechy 1 // 1.60 ZWROT 0-3
Kurs: 2.66
Zysk/Strata: ✅ 4.98j. ✅

Za ostatni mecz mam zwrot - błąd mój, ale głównie buka z wystawianiem oferty.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (18 Czerwca 2011):
Finlandia - Serbia 2 // 1.40 ⛔ 3-2
Włochy - Francja(+2.5) 2 // 1.50 ✅ 3-1
Kurs: 2.10
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ⛔ 6j.
⛔

Dziś lekko próbuje koszykówkę kobiet, zobaczymy jaki będzie start.

Polska - Czarnogóra(+5.5) 2 // 1.90 ✅ 53-70
Zysk/Strata: ✅ 1.8j. ✅

Francja(-13.5) - Chorwacja 1 // 1.90 ✅ 86-40
Zysk/Strata: ✅ 1.8j.
✅

Czekam na ofertę z Lig Europejskich (siatka).

Do góry Bottom