>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jak nie idzie to nie idzie...

Wtorek (17 Maja 2011):
FC Porto - Braga 1 // 1.50 ✅ 1-0
Muszynianka - Aluprof Bielsko-Biała - over 160.5 // 1.42 ⛔ 144
Kurs: 2.13
Stawka: 10/10
Zysk/Strata: ⛔ 10j. ⛔

FC Porto(-1) - Braga 1 // 2.20 ⛔ 1-0
Muszynianka - Aluprof Bielsko-Biała(+1.5) 2 // 2.40 ⛔ 3-0
Kurs: 5.28
Stawka: 3/10
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (21 Maja 2011):
Legia Warszawa - Wisła Kraków - under 2.5 // 1.70 ✅ 2-0
Mamed Khalidov - Matt Lindland 1 // 1.28 ✅
Kurs: 2.18
Stawka: 7/10
Zysk/Strata: ✅ 8.26j. ✅

Legia Warszawa - Wisła Kraków
W tym spotkaniu spotkają się nowo upieczony mistrz kraju - Wisła oraz zdobywca Pucharu Polski - można powiedzieć, że to taka mała zapowiedź meczu o Superpuchar, który o ile mnie pamięć nie myli rozgrywany jest zwykle w sierpniu. Mecze pomiędzy tymi drużynami zawsze elektryzują kibiców - i tym razem chyba jednak kibice pojawią się na stadionie przy Łazienkowskiej - czy będzie jednak doping od początku meczu - tego sam nie wiem.
Na papierze - mecz zapowiada się doskonale, czy jednak będzie to widowisko? Ja osobiście wątpię.
Legia oczywiście po wywalczeniu PP chciałaby znaleźć się w pierwszej trójce ligi, nie jest to plan nie do zrealizowania - jednak trzeba wygrywać mecze. Dziś będzie bardzo trudno, duże problemy kadrowe ma trener Skorża. Nie zagrają na pewno Astiz, Vrdoljak, Hubnik, Żyro, Mezenga, Chinyama. Ostatnia trójka to napastnicy - a z tej formacji został już tylko Kucharczyk, którego forma bywa różna. Małym pocieszeniem jest powrót Choto - jednak dopiero w czwartek trenował na 100%, forma jest nieznana. U jego boku zobaczymy zapewne Komorowskiego, który ostatnio tworzył duet z Vrdoljakiem.
W Wiśle niedawno świętowali mistrzostwo. Maaskant zapowiadał, że da pograć zmiennikom ale czy tak będzie naprawdę? Na pewno nie wymieni całej drużyny, ale myślę, że choć 5 zawodników zostanie oszczędzonych - mam namyśli m.in. najlepszego strzelca Kirma. Nie zagra na pewno Czarek Wilk, nie wiadomo czy wykuruje się Jaliens.
Chciałbym obejrzeć spotkanie bardzo zacięte i ciekawe, jednak wszystko wskazuje na to, że będzie to kolejny bardzo nudny szlagier Ekstraklasy. Myślę, że za dużo bramek tu nie padnie, a zwycięzcę może wyłonić jakaś przypadkowa sytuacja. Sam chciałbym, by wygrała Legia - w tabeli będzie bardzo bardzo ciasno ;)
Moje propozycje:
Under 2.5 --- 1.70 ✅
WYNIK: 2-0

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (22 Maja 2011):
Muszynianka - ATOM Trefl Sopot - over 160.5 // 1.30 ⛔ 128
Victoria Guimaraes - FC Porto 2 // 1.33 ✅ 2-6
Kurs: 1.73
Zysk/Strata: ⛔ 7j.
⛔

Wątpię, by którekolwiek ze spotkań finałowych w PlusLidze skończyło się w 3 setach, ATOM ciągle ma jeszcze szansę.
Do tego dorzucam finał o puchar Portugalii, Porto co prawda bez Otamediego oraz (przede wszystkim) Falcao, ale myślę, że spokojnie dadzą sobie radę z Victorią w ciągu 90 minut.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Poniedziałek (23 Maja 2011):
Maria Kirilenko - Coco Vandeweghe 1 // 1.21 ✅ 2-0
Christina MC Hale - Sara Errani 2 // 1.34 ✅ 1-2
Shuai Peng - Tamira Paszek 1 // 1.27 ✅ 2-0
Kurs: 2.06
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ✅ 6.36j.
✅

Jak nie wejdzie, to pasuje do piątku.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#Długoterminowe:
MC-Carnaghi Villa Cortese zdobędzie mistrzostwo // 4.50
Zysk/Strata: 10.5j.

Kurs na betsafe to żart, przynajmniej na razie. Jeśli ktoś był dziś spostrzegawczy to złapał 2.40 na awans Cortese do finału (przed czwartym starciem prowadziły 2-1, dziś wygrały po raz trzeci i awansowały pokonując Arsizio). Nie wiem czemu takim faworytem było Arsizio, ale skoro dali taki ładny kurs, to czemu nie skorzystać?
Cortese w finale zmierzy się (prawie na pewno) z Bergamo. Kurs na rywalki to 1.66. Czemu więc tak wysoki jest na Cortese? Ponieważ w ofercie ciągle funkcjonuje drużyna Arsizio, która już odpadła (kurs 3.25) i Novara (kurs 25.00). Jak oceniam szansę w finale? Dla mnie tu jest 50-50; w obu drużynach forma faluje, może być bardzo różnie. W sezonie zasadniczym po razie wygrywały obie ekipy i spotkania były zacięte. Drużyny spotkały się też w pucharze (też finał) i tam triumf święciło Cortese ogrywając rywalki 3-1.
Myślę, że niedługo kursy poznikają, oby nie było zwrotów ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wtorek (24 Maja 2011):
Na Li - Barbora Strycova - WK 2-0 // 1.25 ⛔ 2-1
Andrea Petkovic - Bojana Jovanovski 1 // 1.15 ✅ 2-0
Asystel Novara - Foppapedretti Bergamo 2 // 1.40 ✅ 0-3
Kurs: 2.01
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ⛔ 4.04j. ⛔

To co zrobiła Na Li w 2 secie to kpina....

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Oby bez niespodzianek i pecha...

Środa (25 Maja 2011):
Arka Gdynia - Legia Warszawa DNB 2 // 1.65 ✅ 2-5
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków - under 3.0 // 1.40 ZWROT 0-3
Kurs: 2.37
Zysk/Strata: ✅ 4.9j. ✅

Legia w lidze nie wygrała na wyjeździe od rundy jesiennej, ostatnia szansa by tą serię zakończyć... Wy strzec się błędów przy stałych fragmentach i powinno być ok.
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
Ja bym tu w stronę wielkiego widowiska się nie skłaniał. Mecz przy pustych trybunach, obie ekipy rezerwowo w obronie, obie już bez takiej motywacji jak wcześniej. Oczywiście Maaskant mówi, że muszą grać jak na mistrzów przystało, że muszą wygrywać, ale myślę że jeśli nie będzie jakiś wielkich przebłysków takich zawodników jak Traore, Pawłowski (Zagłębie) czy Małecki, Melikson (Wisła) to tu jeden gol max.
Typ: Under: 2.5 ⛔
Wisła w ostatniej minucie doliczonego strzela na 3-0... wrrrrrr

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (26 Maja 2011):
Bhupathi/Paes - Haas/Petzschner 1 // 1.33 ✅ 2-1
Na Li - Silvia Soler Espinosa 1 // 1.10 ✅ 2-0
Kunitsyn/Ljubicic - Llodra/Zimonjic 2 // 1.25 ✅ 0-2
Kurs: 1.83
Zysk/Strata: ✅ 4.98j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Arantxa Rus (+7) - Kim Clijsters 1 // 1.85 ✅ 16-12
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ✅ 4.25j. ✅

Spodziewałem się, że coś pogra Rus, ale że wyeliminuje Belgijkę... :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (28 Maja 2011):
Bułgaria(-1.5) - Niemcy 1 // 1.55 ⛔
Portugalia - Finlandia(+1.5) 2 // 1.25 ✅ 3-2
Kurs: 1.94
Zysk/Strata: ⛔ 7j.
⛔

Zagrałem wczoraj i po wczorajszych meczach obniżyłbym stawkę do 5/10, ale cóż, zagrane już

Turcja(-1.5) - Białoruś 1 // 1.30 ✅ 3-1
GKS Bełchatów - Cracovia DNB 2 // 1.51 ⛔ 1-0
Kurs: 1.96
Zysk/Strata: ⛔ 5j.
⛔

Tu w miarę bezpieczna stawka, nieprzewidywalna i do tego ostatnia kolejka Ekstraklasy w duecie z LE kobiet, wczoraj się sprawdziło, dziś raczej Turczynki powinny do 0 objechać Białoruś.

Rosja - Japonia - over 135.5 // 1.75 ✅ 165
Rumunia - Słowacja - over 160.5 // 2.30 ✅ 185
Maria Kirilenko - Arantxa Rus(+1.5) 2 // 1.70 ⛔ 2-0
Maria Sharapova - Yung-Jan Chan(+7) 2 // 1.75 ZWROT 12-5
Rumunia - Chorwacja - over 160.5 // 2.30 ✅ 165
Kurs: 27.54
Stawka: 2/10
Zysk/Strata: ⛔ 2j.
⛔

Trzeci kupon. Myślałem by pierw zagrać każde z tych zdarzeń jako single, ponieważ wg mnie bardzo duża szansa iż wejdzie z tego 3-4. Żeby wszedł taki kurs trzeba mieć sporo farta, niemniej jednak pojedynczo można spokojnie pobierać

Szkoda tego meczu Sharapovej, bo Chan miała przy swoim serwisie dwa razy 40-0, a mimo to była łamana. Powinien być plus...
Ostatni mecz nie wchodzi, szkoda bo Rus zagrała odwrotnie niż w meczu z Clijsters i nie miała nic do powiedzenia z Marią.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (29 Maja 2011):
F1 GP Monako - będzie Safety Car // 1.20 ✅
Richard Gasquet - Novak Djokovic 2 // 1.07 ✅ 0-3
Bułgaria - Niemcy 1 // 1.30 ✅ 3-2
Kurs: 1.67
Stawka: 10/10
Zysk/Strata: ✅ 6.7j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Statystki Maj 2011

Bilans ogólny: -29.01j.
Wszystkich kuponów: 36
Wygrane kupony: 15
Przegrane kupony: 21

Fatalny miesiąc...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (1 Czerwca 2011):
Nigeria - Argentyna 1X // 1.72 ✅ 4-1
Zysk/Strata: ✅ 4.32j. ✅

Nigeria - Argentyna
Jesteśmy w okresie w którym zaczynają się mecze towarzyskie. Dziś do wyboru 3 mecze reprezentacyjne, ja wybieram do analizy chyba to najciekawsze, najrówniejsze, przynajmniej z pozoru.
Mecz rozgrywany jest w Afryce, konkretnie w stolicy Nigerii - Abudży. I to już na starcie jest duży plus dla gospodarzy. Bukmacherzy na faworyta wskazują jednak przyjezdnych, którzy jak wszyscy wiedzą grają ten mecz, i następny z Polską w rezerwowym składzie. Na pewno w takim składzie piłkarze ze sobą nigdy nie grali, w kilka dni trudno złapać takie konkretne zrozumienie. Oczywiście, to że Argentyńczycy wystawiają rezerwy nie oznacza, że nie będzie komu tam grać - większość zawodników gra w Portugalii i Hiszpanii, i są to kluby takie jak Sevilla, Valencia, Porto, Villarreal, czy angielski Manchester City. Także powinniśmy zobaczyć ambicje, rzadko mają szanse zaprezentować się w narodowych barwach, a może przebiją się w ten sposób do pierwszego składu?
Nigeryjczycy w optymalnym zestawieniu. Ich atutami w tym meczu są: własne boisko i zespołowość. Posiadają w swoim zespole też indywidualności, które mogą zadecydować o wyniku.
Składy na spotkania:
Nigeria
Goalkeepers: Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv/ISR), Dele Aiyenugba (Bnei-Yehuda/ISR), Austin Ejide (Hapoel Petah Tikva/ISR)
Defenders: Joseph Yobo (Fenerbache/TUR), Taye Taiwo (Marseille/FRA), Dele Adeleye (Metalurh Donetsk/UKR), Chibuzor Okonkwo (Heartland), Efe Ambrose (Ashdod/ISR), Yusuf Mohammed (Al Hilal/SUD)
Midfielders: John Obi Mikel (Chelsea/ENG), Joel Obi (Inter Milan/ITA), Fengor Ogude (Valerenga/NOR), Nosa Igiebor (Lillesrom/NOR), Nnamdi Oduamadi (AC Milan/ITA), Promise Isaac (Manisaspor/TUR), Kalu Uche (Almeria/SPA), Yusuf Ayila (Dynamo Kiev/UKR)
Forwards: Obinna Nsofor (West Ham/ENG), Ikechukwu Uche (Real Zaragoza/SPA), Ekigho Ehiosun (Warri Wolves), Ahmed Musa (VVV Venlo/NED), Victor Anichebe (Everton/ENG), Peter Utaka (OB Odense/DEN), Emmanuel Emenike (Karabukspor/TUR)

Argentyna:
Belluschi, Fernando (Porto – Portugal)
Bertolo, Fernando (Zaragoza – España)
Bolatti, Mario (Internacional – Brasil)
Boselli, Mauro (Genoa – Italia)
Cabral, Alejandro (Legia Varsovia – Polonia)
Costa, Alberto (Valencia – España)
Cristaldo, Jonathan (Metalit – Ucrania)
Fazio, Federico (Sevilla – España)
Formica, Mauro (Blackburn Robert – Inglaterra)
Gabbarini, Adrián (Independiente – Argentina)
Gaitán, Nicolás (Benfica – Portugal)
Garay, Ezequiel (Benfica – Portugal)
Insúa, Emiliano (Galasataray – Turquía)
Jara, Franco (Benfica, Portugal)
Musacchio, Mateo (Villarreal – España)
Perotti, Diego (Sevilla – España)
Piatti, Pablo (Almería – España)
Ruben, Marco (Villarreal – España)
Ustari, Oscar (Getafe – España)
Zabaleta, Pablo (Manchester City – Inglaterra)

Myślę, że mecz będzie w miarę wyrównany, ale to jednak gospodarze powinni być bardziej zadowoleni z rezultatu.
Moje propozycje:
Nigerią lub remis --- 1.72 @ 6/10 ✅
WYNIK: 4-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Piątek (3 Czerwca 2011):
Rosja - Niemcy(+2.5) 2 // 1.65 ⛔ 3-0
Luksemburg - Węgry 2 // 1.45 ✅ 0-1
Kurs: 2.39
Zysk/Strata: ⛔ 6j. ⛔

Belgia - Turcja - obie strzelą // 1.89 ✅ 1-1
Zysk/Strata: ✅ 3.56j. ✅

Węgry - Bułgaria 2 // 1.38 ✅ 1-3
Wyspy Owcze - Słowenia(-1) 2 // 1.55 ✅ 0-2
Zysk/Strata: ✅ 4.56j.
✅

Luksemburg - Węgry
Kolejny mecz towarzyski, jaki sobie upatrzyłem.
Gospodarzem jest Luksemburg, plus to dla nich spory, na wyjazdach zwykle dostają tęgie baty.
Rywala mają niełatwego, Węgrzy w eliminacjach do Euro prezentują się naprawdę bardzo solidnie, dwie porażki ostatnio można uznać za usprawiedliwione, ponieważ były to mecze z absolutnymi faworytami grupy - Holendrami. Grają skuteczny futbol, da się to oglądać. Oczywiście w tym spotkaniu są faworytami i mam nadzieję, że mimo iż ten mecz jest towarzyski, nie oleją go i pokażą, bądź co bądź kelnerom, gdzie ich miejsce, tym bardziej, że drugi mecz jest z rywalem o podobnym poziomie piłkarskim (San Marino), więc trener nie powinien dawać szansy 11-stu rezerwowym.
H2H tych drużyn to 5-0-0 dla Węgrów, każdy meczy wygrywany na handi; ostatnie spotkanie w 2003 roku zakończone rezultatem 5-1.
Powołany skład jest w miarę optymalny:
Squad:
Bramkarze:
Gabor Kiraly (1860 Monachium)
Bogdan Adam (Bolton Wanderers FC)
Martin Philip (Ipswich Town FC)

Obrońcy:
Lazar Paul (Videoton FC)
Liptak Zoltan (Videoton FC)
Roland Juhász (RSC Anderlecht)
Williams Váncza (FC Sion)
Zsolt Laczko (UC Sampdoria)
Adam Pinter (Real Saragossa)

Pomocnicy
Zoltan Gera (Fulham FC)
Koman Vladimir (UC Sampdoria)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Christian Vadocz (FC Osasuna)
Balazs Dzsudzsák (PSV Eindhoven)
Tamás Koltai (Gyori ETO)
Hajnal Tamas (VfB Stuttgart)
Peter Czvitkovics (DVSC-TEVA)

Napastnicy:
Attila Tököli (Kecskemeti TE-EREC)
Imre Szabics (Sturm Graz)
Krisztian Nemeth (Olympiakos Volos)
Moje propozycje:
Węgry wygrają --- 1.50 @ 7/10 ✅
WYNIK: 0-1

Belgia - Turcja
Chyba najciekawsze starcie piątkowych spotkań eliminacyjnych, a przynajmniej tak zapowiadające się. Obie drużyny walczą o drugą lokatę, pierwszą oczywiście okupują faworyci grupy - Niemcy.
Belgowie obecnie są wyżej w tabeli od swoich dzisiejszych rywali, a różnica to tylko 1 punkt, i mecz więcej gospodarzy. Mówi się - że kto wygra to spotkanie, najprawdopodobniej będzie cieszył się z drugiej lokaty na koniec eliminacji. Belgowie wydaje się, że łapią formę, mają niezły skład - nieźle radzi sobie obrona (Kompany, Vermaelen, Van Buyten), silna pomoc (Witsel, Defour, Verthongen) i atak (przede wszystkim Hazard z Lille). Duży atut to własne boisko, zapewne w Brukseli będzie dziś komplet widzów, nastawienia bojowe.
Turcy mają ból głowy, ponieważ kontuzje złapali Nuri Sahin i Tuncay, a są to niewątpliwie bardzo ważni gracze gości. Duża odpowiedzialność za pewne spadnie na doświadczonych zawodników, takich jak Emre, Kazim Kazim, Arda Turan, czy Semih Senturk. Dobrą formę w tym sezonie prezentuje napastnik Trabzonsporu Burak Yilmaz.
Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie, z tego co widzę, większość typuje w tym meczu zwycięstwo Belgów, ale boisko wszystko zweryfikuje. Na pewno powinniśmy zobaczyć dużo ambicji, bo stawka ogromna. Pierwsze spotkanie wygrali Turcy 3-2 po meczu pełnym emocji, dziś zapewne będzie podobnie.
Moje propozycje:
Obie strzelą --- 1.89 @ 4/10

Over 2.5 --- 1.84 @ 4/10

WYNIK: 1-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (4 Czerwca 2011):
Islandia - Dania 2 // 1.68 ✅ 0-2
Zysk/Strata: ✅ 3.4j.
✅

Islandia pełni rolę outsidera w tej grupie, jednak Dania może mieć problemy, u siebie potrafią czasem pograć. Pierwszy wynik: 1-0 dla Danii - wymęczone, gol w doliczonym czasie. Dziś zapowiadają, że nie będą tak długo czekać na gola, oby nie kłamali ;)

Francja - Grecja(+2.5) 2 // 2.95 ⛔ 3-0
Stawka: 1/10
Zysk/Strata: ⛔ 1j.
⛔

Różnica poziomów jest spora, ale Francuzki mają bardzo często przestoje. Myślę, że kurs o 50gr zawyżony, spróbować można. Wczoraj było 3-0 i tylko w 3 secie nawiązały walkę (25-22), dziś myślę, że podejdą na większym luzie i może coś ugrają...
No i było bardzo blisko, szczególnie szkoda pierwszych dwóch setów, miały Greczynki szanse, pierwszy zakończony na przewagi, a w drugim do końcówki miały te 3-4 punkty zapasu, jednak nerwy puściły i wtopa.

Słowacja - Białoruś 1 // 1.30 ✅ 3-2
Portugalia - Norwegia 1 // 1.35 ✅ 1-0
Kurs: 1.78
Zysk/Strata: ✅ 3.8j.
✅

Pierwsze spotkanie to Liga Europejska mężczyzn.
Drugi mecz to już piłka nożna i wydaje mi się, że taki skład, jaki ma teraz Portugalia - marzyć można. Oby tylko sklecili z tego drużynę, a o wynik się nie będę martwił. Myślę, też że dobrą opcją jest jakiś over, lub obie strzelą ;)

Rosja - Niemcy - over 135.5 // 1.30 ⛔ 135
Na Li(-3.5) - Francesca Schavione 1 // 2.10 ⛔ 13-10
Kurs: 2.73
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔

Jak Niemcy nie ugrają dziś seta, to ich wyśmieje ;) Go go Chinagirl! :p
Hahahaha Szwabia to samo co wczoraj, znów w pierwszym secie wielka szansa, zbudowana przewaga i porażka, a potem to szkoda słów...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (5 Czerwca 2011):
Włochy - Kuba(+2.5) 2 // 1.50 ✅ 3-2
Zysk/Strata: ✅ 3j. ✅

Polska - Argentyna 1X // 1.92 ✅ 2-1
Zysk/Strata: ✅ 6.44j. ✅
By nie było nieporozumień - ten kupon zagrałem w trakcie meczu Nigeria - Argentyna - stąd wyższy kurs ;)

Polska - Argentyna - Polska over 1.5 // 2.51
✅ 2-1
Stawka: 3.5/10
Zysk/Strata: ✅ 5.29j. ✅

Polska(-1) - Argentyna 1 // 7.80 ⛔
2-1
Stawka: 2.5/10
Zysk/Strata: ⛔ 2.5j. ⛔

Wielu uzna mnie za wariata, by porywać się na typowanie dobrej i skutecznej gry Naszej kadry. Ale cóż, trzeba wierzyć, że w końcu im się uda.
Oglądałem trochę meczu Nigerii z Argentyną, i to co wyprawiali goście to nieśmieszny żart. Po prostu patrząc na ich grę wydawało się, że są na wakacjach, zero chęci, więcej truchtania niż biegania, a czasem nawet stania. Czy w Warszawie zaprezentują się tak samo? Wydaje mi się, że małe są na te szanse. Na pewno dostali zdrowy opieprz od Batisty, do tego jakieś gadanie o sprzedaniu meczu pojawiły się w mediach, na pewno będą chcieli zatrzeć złe wrażenie. Do tego trzeba szczerze powiedzieć, że jednak Polacy obecnie marnie wyglądają na tle Nigeryjczyków, takich różnic jak w tamtym meczu nie powinno być widać.
Co do Polski to w końcu liczę na dobrą - a przede wszystkim skuteczną grę. Wierzę, że obejdzie się bez kiksów obrońców, bramkarza mamy perspektywicznego (mowa o Szczęsnym). Nie mam informacji co do sprzedaży biletów i ogólnie kibicowania, ale mam nadzieję, że jednak ten doping będzie i to w normalnej formie (i od początku spotkania!). Oby dobrze grał Kuba, bo jeśli jemu idzie, to zwykle i kadra radzi sobie w miarę. I powinna skończyć się gadka o &#39;niezłej grze, ale słabym wyniku&#39; - trzeba zacząć w końcu wygrywać!
Oczywiście, to tylko chęci zapalonego kibica-optymisty, zapewne sporo osób czytając to ma pompę, ale może tym razem Nasze Rasiaki coś ugrają ;)
Moje propozycje:
Polska +2 --- 1.20 @ 10/10 ✅
Polska lub remis --- 1.70 @ 7/10 ✅
Polska wygra --- 3.50 @ 4/10 ✅
Polska over 1.5 --- 2.50 @ 4/10 ✅
Polska -1 --- 7.60 @ 2/10 ⛔
WYNIK: 2-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Poniedziałek (6 Czerwca 2011)
Kimiko Date Krumm - Sabine Lisicki 2 // 1.35 ✅ 0-2
MC-Carnaghi Villa Cortese - Foppapedretti Bergamo - over 185.5 // 1.90 ✅ 186
Kurs: 2.57
Zysk/Strata: ✅ 4.71j. ✅
Mam nadzieję, że Cortese dziś wygra Scudetto - jak w 3 setach się nie obrażę ;) Oby Bergamo dziś nie miało dnia :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wtorek (7 Czerwca 2011):
Honduras - Gwatemala - goście under 1.5 // 1.18 ✅ 0-0
Australia - Serbia - gospodarze under 1.5 // 1.80 ✅ 0-0
Juan Martin Del Potro - Denis Istomin 1 // 1.15 ✅ 2-0
Kurs: 2.44
Zysk/Strata: ✅ 4.32j.
✅

Kupon nocno-ranny. Następne będą jeszcze na pewno ;)

Do góry Bottom