>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
VakifGunes - Eczacibasi // 1.95
6/10
Pinnaclesports
⛔6j.
Wczoraj przegapiłem typowanie ligi tureckiej, a to przecież już finał! Wczoraj duża niespodzianka, bo niepokonane w lidze Fenerbahce uległo VakifGunes 3-2 i jak zwykle ogromny udział w tym miała nasza Gośka Glinka. Eczacibasi wygrało planowo z osłabionym Galatasaray 3-1. Trochę dziwne, że o wejście do finału decyduje jedno spotkanie, no ale cóż, w tym sezonie w sporej części lig jest przyśpieszony tryb play-offów. Na pewno nikt się nie spodziewał finału bez niedawno upieczonych zdobywczyniach Ligi Mistrzyń.
Kursy na finał buki wystawiają równo i to mnie bardzo cieszy. Drużyna Gośki jest dla mnie po prostu lepsza od rywalek. Co prawda ostatnio 3 dni temu triumfowało Eczacibasi po 5 setach, ale w finale to nie będzie miało znaczenia. By zatrzymać Eczacibasi trzeba przede wszystkim &quot;uspokoić&quot; leworęczną atakującą - Neslihan Darnel. Usić i Poljak to znane nazwiska, ale jednak widzę większy potencjał w drużynie Vaki.
Cóż nie mam czasu na opisywanie dalej drużyn. Trzeba na pewno napisać, że Eczacibasi zawsze czegoś brakuje w tych najważniejszych momentach. VakifGunes to jedna z najlepszych drużyn w Europie i to, że zabrakło ich w FF LM to przypadek. Zresztą to Glinka wyeliminowała Eczacibasi z LM i obyło się bez złotego seta.
Zmęczenie może odegrać też swoją rolę, obie drużyny grały w ostatnich dniach sporo meczy, jednak powinno to być na podobnym poziomie.
Nie mam 100% co do hali, ale chyba mecz będzie rozgrywany w neutralnej Ankarze. Jeśli się mylę, to u buków widnieje VakifGunes jako gospodarz, także to byłby dodatkowy plus po stronie Gunes.
EDIT: Mecze w Ankarze, więc neutralnie
Gośka dawaj!!!!!!!!

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wczoraj chyba brało siły Vakif w 4 i 5 secie, bo seriami punkty szły dla rywalek, a była szansa by skończyć mecz w 3 setach....

Latina - Modena // 1.52
Stawka: 5/10
Pinnaclesports
⛔5j.
Latina w półfinale? To byłaby dopiero sensacja. Myślę, że jednak nie w tym roku. Jarosz rozbroił wtedy Belluno, no ale aż tak regularnym zawodnikiem nie jest, by zagrać dwa genialne mecze z rzędu. Co ciekawe, może go zatrzymać inny Polak - Łukasz Kadziewicz. Wczoraj Modena nie wstrzeliła się zagrywką, mało tego - aż 24 błędy bezpośrednie z tego elementu gry! Dziś powinno być lepiej.

Busto Arsizio - Villa Cortese // 1.56
Stawka: 4/10
Pinnaclesports
⛔4j.
No cóż, pierwszy mecz padł łupem Busto. Dalej one są gospodarzem, więc trzeba dalej próbować grać na tą drużynę. Atmosfera na trybunach jest świetna i to daje takiego kopa zawodniczkom, że potrafią odrobić każdą stratę. W 3 i 4 secie Cortese miało szansę na seta, jednak na takiej adrenalinie, energii grały zawodniczki Busto, że strata 20-15 w 3 secie pękła bardzo szybko. I mimo tego, że dalej słabo gra Havlickova (choć zdobyła genialny punkt pojedynczym blokiem, bodaj na 25-23 w 3 partii), że Havelkova jeszcze nie gra tak, jak przed kontuzją, to wygląda na to, że Cortese będzie musiało liczyć na przedłużenie rywalizacji u siebie.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Cuneo - Piacenza - over 3.5 seta // 1.41
Pinnaclesports
⛔5j.

No cóż, trudno wskazać zwycięzce meczu, więc trudno też mówić o prostej wygranej 3-0 czy 0-3. Piacenza ma super końcówkę. Cuneo nie gra tak jak rok czy dwa lata temu. Na pewno Piacenza czuje swoją szansę i jestem bardzo ciekaw czy ją wykorzystają.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Suche typy, bo nie mam czasu, a jutro cały dzień na uczelni... chyba, że dopiszę w trakcie zajęć (po 16).

Dinamo Moskwa - Dinamo Kazań // 1.72
Stawka: 2/10
Pinnaclesports
✅1.44j.

Macerata - Cuneo(+1.5) // 1.74
Stawka: 4/10
Pinnaclesports
✅2.96j.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niestety, nie dałem rady opisać meczu (Cortese wygrało 3-0), ponieważ zeszło się z piłką dziś.

Dresdner - Schweriner // 1.48
Pinnaclesports
⛔5j.
W pierwszym meczu wygrała drużyna gości 3-2. Jest to finał ligi niemieckiej i z tego co się orientuje, grają tam do dwóch zwycięstw, także Schweriner ma szansę na mistrza już jutro (chociaż nie mam pewności, czy czasem w przypadku wygranej Dresdnera o mistrzostwie nie zadecyduje złoty set). Nie będzie to łatwe, bo drużyna Dresdner wydaje się bardzo silna, szczególnie na własnym parkiecie. Ogółem wyżej cenię gospodynie i powinny całkiem sprawnie poradzić sobie z rywalkami. Liczyłem na kapkę większy kurs, no ale ten jest dopuszczalny.

Poiters - Sete // 1.40
Pinnaclesports
✅2j.
Liga francuska. Nie wyobrażam sobie innego finału niż Tours - Poiters. W pierwszym meczu wykonali świetną robotę, bo ograli Tours (na wyjeździe) bez straty seta. Gramy do dwóch zwycięstw, także powinni dopełnić w sobotę formalności. Podobnie jak wyżej, drużyna gospodarzy wydaje się być zwyczajnie silniejsza, a parkiet daje dodatkowe plusy.

Levante - Barcelona(-1.5) // 1.62
Pinnaclesports
⛔2j.
Wszystko leży w skuteczności. Tyle.

Bayern(-1.5) - Mainz // 2.04
Stawka: 3/10
Pinnaclesports
⛔3j.
Bayern gra jak na leży na Alianz Arenie. Problemem są wyjazdy, więc w tym meczu nie będzie problemów (?!). Pomarańczowy Robek ma dużo do udowodnienia kibicom i sobie za poprzedni mecz, myślę że Mainz nie będzie miało czego szukać w Monachium. Dwa gole spokojnie do pokrycia.

Schalke - Dortmund - over 2.5 // 1.81
Stawka: 1/10
Pinnaclesports
✅0.81j.
Drugi z maratonu wielkich meczy Borussi (kolejno Bayern, Schalke i Gladbach). Derby, na pewno będą bardzo ciekawe. Schalke u siebie potrafi wbić kilka goli, Dortmund jako obecny mistrz też powinien się dorzucić. Typowanie wygranego nie bardzo mi się podoba, ale bramki powinny padać, bo Raul, Hunti, Kagawa czy Lewy to jednak klasa.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Delecta - Częstochowa |1.30| ⛔
Skra - Resovia - o. 135.5 |1.20| ✅
Bayern - Real - o. 2.5 |1.80| ✅
AKO: |2.81|
Betsafe
⛔5j.
Nie wiem czy Betsafe i AKO to dobry pomysł, no ale i tak już tyle minusów złapane, że szok.
Siatka, teoretycznie powinna izzi. Skierka powinna mieć problemy z Gyorgym i resztą, ale żeby typować coś w stronę gości wstrzymać się do następnego meczu.
Decydujący powinien być mecz Bayernu z Realem. Jedyne &quot;coś&quot; co mnie odradza od typowania takiego overa, to to, że jest to pierwszy mecz i mogą grać zachowawczo. Z drugiej strony jak Bayern nie będzie miał wyniku na Alianz to o awansie nie ma co marzyć.
U siebie Bawaria jest bardzo mocna i dwie drużyny z takim ogromnym potencjałem ofensywnym powinny nastrzelać. Po prostu na ten okres mecz Real + Bayern = over.

Dinamo Moskwa(+1.5) - Zenit Kazań |1.67| ⛔
Stawka: 1/10
Pinnaclesports
⛔1j.
W Kazaniu skończyło się na tie-breaku pierwszego dnia, drugi dzień pewna wygrana pewna gospodarza 3-0. Teraz rywalizacja rusza w Moskwę i automatycznie to ostatnia szansa na zryw dla Dinama. Spróbuje, najlepiej by było, jakby potrzebny byłby kolejny mecz.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Macerata - Cuneo(+1.5) |1.50|
Stawka: 8/10
Betsafe

Zagrane wcześniej, a dlaczego to zapraszam do działu, jest tam sporo informacji ;)
Na czwartek na pewno jeszcze coś będzie z siatki, tylko kursów jeszcze brak.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Ceske Budejovice - Liberec - over 3.5 seta |1.86|
Pinnaclesports

Ceske Budejovice - Liberec(+1.5) |3.34|
Pinnaclesports

Pierwszy mecz finałowy w czeskiej Extralidze. Ceske oczywiście jest faworytem, ale żeby grać na nich po ~1.15 to zabawne, a żeby kryli handicapy to jakoś przekonania nie mam. Liberec to bardzo solidna drużyna. W tym sezonie 3 mecze tych drużyn - raz wygrało Ceske 3-0, w kolejnych meczach były tie-breaki. Budejovice też jakoś specjalnie dobrego sezonu nie mają, przegrany Puchar krajowy, w LM jedna wygrana dość sensacyjna, bo 3-0 z Cuneo we Włoszech, a potem same porażki. Myślę, że warto próbować w gości grania, różnica nie jest aż tak duża, jak wskazują na to kursy, a w razie niepowodzenia do powtórzenia typy następnego dnia.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Skra - Resovia |1.35|
Delecta - Częstochowa |1.35|
ZAKSA(+1.5) - Jastrzębski |1.35|
Kurs: |2.46|
Stawka: 6/10
Betsafe

Skra(-1.5) - Resovia |1.70|
Betsafe

Delecta(-1.5) - Częstochowa |1.70|
Betsafe

ZAKSA - Jastrzębski |1.75|
Betsafe

Powiało we wtorkowych meczach grozą, bo mało kto spodziewał się trzech wygranych ekip przyjezdnych. W środę myślę przede wszystkim Skra i Delecta zrobią to co należy do nich. Do Kędzierzynian przekonania wielkiego nie mam, ale także powinni dać radę w tym meczu. Lecę spać, bo jutro męczący dzień, zresztą nie wstawiałbym tego w nocy, no ale potem nie będę miał jak.

Do góry Bottom