>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Piątek (12 Sierpnia 2011):
Polska - Argentyna(+2.5) 2 // 1.75 ⛔ 3-0
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ⛔ 6j. ⛔

USA(-1.5) - Dominikana 1 // 1.22 ✅ 3-0
Japonia - Serbia(-1.5) 2 // 3.30 ⛔ 3-1
Chiny - Peru - over 129.5 // 1.85 ⛔ 124
Polska - Argentyna(+2.5) 2 // 1.53 ⛔ 3-0
Kurs: 11.40
Stawka: 3/10
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔
Wariat.

Polska - Argentyna
Rusza kolejny weekend z Grand Prix. Na piątek tylko jedna analiza, taka sobie dla mnie oferta. Kolejny raz te drużyny spotykają się w Polsce, tym razem jest to Zielona Góra.
W pierwszym meczu nasze siatkarki pewnie wygrały 3-0. Był to pierwszy mecz dla Argentynek w WGP, także mogło być trochę stresu. Z kolejnymi meczami siatkarki z Ameryki Południowej pokazały jednak pazur i ambicje. Włoszki trochę musiały się namęczyć by cieszyć się z kompletu punktu, a Dominikanki musiały zadowolić się jedynie jednym oczkiem, co było małą niespodzianką (także dla mnie). Argentynki mają niezłą libero - Gaido, podobnie jak Polki z Pauliną Maj. Poza tym oba zespoły łączy spora ilość prostych błędów. Jeśli chodzi o grę Naszych pań to jest sporo do poprawy. Dziwi mnie trochę fakt, że trener nie daje pograć Kruk, która ma z czego uderzyć, a ponadto nieźle prezentowała się w Pucharze Jelcyna. Kosek jest naszą najlepiej punktującą, ale to co ona gra to parodia. Strasznie wolno porusza się po parkiecie, ale też ma sporo farta przy tych jej plasach.
Liczę na to, że trener da pograć Kwiatkowskiej i Kruk, a jeśli nie, to powinno być lepiej dla mnie, bo tym razem trochę (ale nie dużo) przeciwko Polkom.
Sam akurat trafiłem na Bet365, gdy dodawali kursy, dlatego jak tylko się pojawił to zagrałem po 1.75 i dobrze, bo za chwilę zniknął, zapewne dlatego iż filip pograł grubo to spotkanie.
Moje propozycje:
Argentyna +2.5 --- 1.55 @ 6/10 ⛔
WYNIK: 3-0

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
USA(-1.5) - Dominikana 1 // 1.22 ✅ 3-0
Gil Vicente - Benfica Lizbona 2 // 1.45 ⛔ 2-2
Kurs: 1.77

Gil Vicente - Benfica Lizbona(-1) 2 // 2.25 ⛔ 2-2
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ⛔ 4j. ⛔

Jakbym miał czas, to chętnie napisałbym analizę do meczu ligi portugalskiej. Prawie zapomniałem o tym spotkaniu, a i tak do #3 nie dodałem Sereny, zawsze to byłoby 1.90 kursiwo...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wiadomość o braku Kingi Kasprzak na to spotkanie praktycznie zmusza mnie do tego, by spróbować gry na rywalki. Jeśli jeszcze Świder pogra Kosek i Kaczorowską na przyjęciu i będzie zwlekał z wpuszczeniem Kruk to może być ciekawie. +2.5 na Argentynę po 1.60 można brać w ciemno.
Polska - Argentyna 2 // 6.50 ⛔ 3-0
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wczoraj dzień fatalny, brak szczęścia w meczu Polek i fatalna postawa Lizbończyków, którzy prowadząc 2-0 z beniaminkiem dali sobie wbić dwie bramki.
Sobota (13 Sierpnia 2011):
Polska - Korea Południowa 2 // 2.40 ✅ 0-3
Zysk/Strata: ✅ 8.4j. ✅

Włochy - Tajlandia(+2.5) 2 // 1.60 ✅ 3-2
Zysk/Strata: ✅ 3.6j.
✅
Tutaj może jeszcze pojawi się analiza, ale nie obiecuje.

Polonia Warszawa - ŁKS Łódź 1 // 1.36 ✅ 2-0
Hoffenheim - Borussia Dortmund DNB 2 // 1.28 ⛔ 1-0
Kurs: 1.74
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ⛔ 5j.
⛔
Tutaj wydaje mi się, że Polonia na 0 z tyłu a i z obroną ŁKS&#39;u powinni wpakować te 2 bramki. Borussia znów gra dobrą piłkę, Kagawa myślę kluczem do zwycięstwa.

Amantha Stosur - Agnieszka Radwańska 2 // 1.61 ⛔ 2-1
Zysk/Strata: ⛔ 4j.
⛔
No i tu dla odmiany patriotycznie. Cholera Aga, finał czeka!

Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1 // 1.70 ✅ 1-0
Zysk/Strata: ✅ 3.5j.
✅
Trzeba Wiśle wygranej w lidze, dwa remisy na początek to za mało. Wiadomo, mają prawo zwalić wszystko na el. do LM, ale dziś zwycięstwo im się przyda. Iliev trafi.

Polska - Korea Południowa
Nie wiem, czy nie robię źle wybierając kolejne spotkanie Polek. Obecnie nasze dziewczyny plasują się na 6 pozycji z dorobkiem 7 punktów, rywalki na 10 pozycji z 5 punktami. Nie ma to jednak odbicia w rzeczywistości, wydaje mi się, że lepiej siatkarsko prezentują się rywalki.
Wiadomo, drużyna z Azji, a więc świetna gra w obronie i szybkie piłki. W drużynie, którą zabrał trener Hyung-Sil do Polski nie ma miejsca wyłącznie dla małych, zwinnych zawodniczek, bo są w tej wysoki zawodniczki i tutaj kilka piłek Polkom na pewno spadnie pod nogi (najwyższe z podstawowej szóstki: Kim Se-Young 190cm, Kim Yeon-Koung 192cm). Maszynką do zdobywania punktów jest atakująca - właśnie Kim Yeon-Koung (28 pkt z Niemkami, 24 z Kubą). Koreanki w pierwszym weekendzie trafiły na mocne rywalki, wydaje się, że dostać lanie, nawet u siebie po 3-0 od Japonek czy Brazylijek wielkim wstydem nie jest dla tej drużyny. Udało się pokonać na razie słabe Niemki i Kubę. Mam nadzieję, że Korea nie będzie zmęczona po wczorajszym 5-setowym pojedynku, to tak na plus, jeśli ktoś by chciał stawiać na Polskę. Polki mają bardzo przystępny terminarz i nawet takim składem mogą pokusić się o tą siódemkę i grę w Makau.
By Polki wygrały potrzeba tu równego bloku i mocnych, zdecydowanych ataków, bo tutaj myślę, że gra Kaczorowskiej nie będzie miała zastosowania. Znów sporo spodziewam się po Kruk, ona potrafi uderzyć piłkę bardzo mocno, a do tego gdy jest na parkiecie daje kopa drużynie.
Znów stawiam przeciwko Polkom, ale jak wygrają to nie będę miał im tego za złe, bo to mocno zwiększyło by szansę na awans dalej (w następny weekend w Hong Kongu liczę na min. 5 punktów zdobytych przez nasze siatkarki!).
Moje propozycje:
Korea +1.5 --- 1.60 @ 8/10 ✅
Korea wygra --- 2.40 @ 6/10 ✅
WYNIK: 0-3

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (14 Sierpnia 2011):
Victoria Azarenka - Serena Williams 2 // 2.10 ✅ 0-2
Zysk/Strata: ✅ 3.3j.
✅

Z takim kursem nie mogłem odpuścić.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Kazachstan - Tajlandia(-1.5) 2 // 1.57 ✅ 0-3
Włochy - Brazylia 2 // 1.12 ✅ 1-3
Kurs: 1.76
Zysk/Strata: ✅ 3.8j.
✅

Do meczu Włoszek być może, że coś jeszcze napiszę, ale to jutro jak poszerzy się oferta.
Kazachstan - Tajlandia
Ostatnia seria spotkań i na początek tego dnia wybieram spotkanie z Kazachstanu. Ekipa gospodyń gra u siebie pozytywną siatkówkę, bardzo mocno postraszyły Włoszki, ulegając im 3-2, w sobotnim meczu nie miały nic do powiedzenia z Brazylijkami, które personalnie nie odpuściły tego spotkania. Wiadomo, Kazachstan nie posiada super wyszkolonych zawodniczek, nadrabiają braki ambicją. Postacią na którą można zwrócić uwagę jest zapewne środkowa Trubina, jej ataki z obiegu czy krótkiej stoją na naprawdę przyzwoitym poziomie, mimo iż nie jest wysoką zawodniczką, jak na środkową. Poza tą siatkarką atak opiera się na Drobyshevskayi i Berensevej. Na pewno wzrost jest po stronie gospodyń, sam jestem ciekaw ile punktów będą w stanie zdobyć w tym elemencie z niskimi Tajkami.
Tajlandia wciąż ma spore szansę na awans do turnieju finałowego. By tego dokonać muszą wywalczyć w tym spotkaniu komplet. Kolejny komplet czeka za tydzień w meczu z Peru, znów ogromna walka powinna być z Kubankami i znów bez punktów z Brazylijkami. Tak czy siak, te 7-8 punktów jest spokojnie do zdobycia, a przy obecnym dorobku - 6 punktów - myślę, że powinno to dać szansę gry w Makau. Szkoda dziś przegranej z Włoszkami - prowadząc 2-0 dały obudzić się tej ekipie i już trudno było je zatrzymać. Jak grają Tajki nie jest tajemnicą, niezły serwis, obrona na dobrym poziomie, szybkie rozegranie Tomkom. No i jeszcze element niezbędny dla każdej drużyny - zgranie.
Kto jest faworytem, pisać nie trzeba. Mimo, że Tajki grały wczoraj 5 setów uważam, że spokojnie tutaj się zregenerowały i stać je na 100% walki. Spory atut własnej hali po stronie Kazachstanu, ale myślę, że to za mało by zabrać jakiekolwiek punkty Tajlandii.
To nie jest mój główny mecz na dziś, także ostrożnie ze stawką, czekam na rozszerzenie oferty i przede wszystkim na jakiekolwiek kursy z meczów z polskiego turnieju.
Moje propozycje:
Tajlandia -1.5 --- 1.57 ✅
WYNIK: 0-3

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Dograłem jeszcze na live Tajki -1.5 na Bet365, bo kurs 1.70 przed rozpoczęciem meczu to skarb.
Polska - Kuba 1 // 1.90 ✅ 3-1
Zysk/Strata: ✅ 4.5j. ✅

Włochy - Brazylia(-2.5) 2 // 2.20 ⛔ 1-3
Zysk/Strata: ⛔ 4j.
⛔
Brazylia po dwóch 3-setówkach, z dużo lepszym składem, zgraniem, przygotowaniem. Włoszki sobie nie radzą tutaj i myślę, że dwa tie-breaki grane wcześniej także mogą odbić piętno na drużynie. Stawka przesadzona o 1j!

Polska - Kuba
No i tak wyszło w tym weekendzie, że po raz trzeci wybieram do analizy spotkanie Polek. Tym razem będzie to jednak typ na nasze dziewczyny.
Od poprzedniego weekendu widać sporą poprawę gry, szczególnie Kosek i Koniecznej. Karolina widać powolutku odzyskuje świeżość. Wczoraj patrząc na skuteczność naszej przyjmującej i atakującej można być zadowolonym. Dziś tak łatwo z atakiem być nie powinno, Kubanki mają wysokie siatkarki i tutaj potrzeba cwaniactwa. Wczoraj wydaje mi się, że błąd popełnił Świderek zdejmując nieźle grającą Kruk na Kaczorowską. Oczywiście nie widzę tu przyczyny porażki, ale jednak niektóre zmiany są dość dziwne wg mnie, trzeba przywyknąć. Dużo może zależeć od zagrywki, a jeżeli znów wstrzeli się Konieczna, Sadurek, Kwiatkowska czy Wołosz myślę, że ten punkt-dwa w secie można zgarnąć.
Kubanki mają za sobą bardzo ciężkie dwa spotkania, w dodatku przegrane. Zarówno w meczu z Koreą, jak i Argentyną porażki po pięciu setach. Trener specjalnie składem nie rotował, także myślę, że od połowy drugiego seta te podstawowe zawodniczki jak Palacios, Salas czy Silie mogą poczuć się cięższe. W kadrze praktycznie każda zawodniczka ma +182cm wzrostu (nie wliczam libero), ogromny atut gry blokiem, z Argentynkami udało się nazbierać 15 punktów z tego elementu, a dla mnie ciekawostką jest, że z Azjatkami, tj. Koreą przez 5 setów tylko 6 razy udało się zablokować tą ekipę. Kuba gra na razie strasznie nie równo, mają przestoje, ale ogólnie nie popełniają zbyt wiele własnych błędów. Trzeba też wspomnieć, że to bardzo młody zespół, kilka zawodniczek z 91, 92 rocznika lub nawet młodsze (ale już na rezerwie).
Jaki to będzie mecz? Mam nadzieje, że zobaczymy dziś dobrą siatkówkę w wykonaniu naszych pań. Wczoraj było ich żal, bo nawet jak stawiając na rywalki zdecydowanie zasłużyły na choćby seta. Dziś myślę, że ta duża ambicja, własna hala i fakt, że im dłużej ten mecz będzie trwał, tym lepiej dla nas mnie przekonuje do postawienia na nasze dziewczyny. Ważne, żeby w pierwszych dwóch setach był min. remis, potem powinno być już sporo łatwiej.
Moje propozycje:
Polska wygra --- 1.85 @ 5/10 ✅
WYNIK: 3-1

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wtorek (16 Sierpnia 2011):
BATE Borysów - Sturm Graz - under 2.5 // 1.61 ✅ 1-1
FC Kopenhaga - Victoria Plzen(+2) 2 // 1.40 ✅ 1-3
Kurs: 2.26
Zysk/Strata: ✅ 5.04j.
✅
Wydaje mi się, że Czesi mogą w tym roku, podobnie jak my, zagrać w LM. Rywal bardzo trudny, doświadczona drużyna z klasowymi graczami, ale nie prezentują się za dobrze na razie. Myślę, że tutaj jedna bramka może zadecydować.
BATE Borysów - Sturm Graz - X // 3.50 ✅ 1-1
Stawka: 2/10
Zysk/Strata: ✅ 5j.
✅
No cóż, Bate słaba forma, nie wydaje mi się, żeby tutaj mieli zbyt dużo argumentów. Sturm gra zachowawczo na wyjazdach, szczególnie gdy w grę wchodzi drugi mecz u siebie, jeśli stracą bramkę tak do 70min, myślę, że zdołają wyrównać, ale zanosi mi się tu na 0-0.

#Długoterminowe
BATE - Strum(Awans) 2 // 2.10
Zysk/Strata: 3.3j.
#Długoterminowe
Kopenhaga - Plzen(Awans) 2 // 2.75
Zysk/Strata: 5.25j.

W pierwszym wydaje mi się, że kursy powinny być równe, a nawet lekko na Graz. W drugim gra na detale, oby Czesi przeszli dalej! Tak jak zawsze, długoterminowych nie wliczam do statystyk.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Oj, drugi remis z rzędu mi wchodzi, chyba będę musiał częściej wybierać tą opcje gry (pierwszy to x z meczu gran derbi, zapomniałem dodać). Oczywiście, trzeba mieć przy tym furę farta, ale temat do przemyśleń jest.
Środa (17 Sierpnia 2011):
Wisła Kraków - APOEL Nikozja DNB 1 // 1.60 ✅ 1-0
Maccabi Haifa - Genk(+1) 2 // 1.73 ⛔ 2-1
Kurs: 2.77
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔
Jedyny kupon na dziś, który nie został &quot;napoczęty&quot;, wstawiłbym pozostałe wcześniej, gdybym miał czas. Jutro może być podobnie...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (18 Sierpnia 2011):
Śląsk - Rapid - goście under 1.5 // 1.53 ⛔ 1-3
Celtic - Sion - goście under 1.5 // 1.21 ✅ 0-0
Kurs: 1.85
Zysk/Strata: ⛔ 4j. ⛔

Ekranas - Hapoel Tel Aviv - under 2.5 // 1.70 ✅ 1-0
Zysk/Strata: ✅ 3.5j. ✅

Zestafoni - Club Brugge - over 3.5 // 3.00 ✅ 3-3
Zysk/Strata: ✅ 4j. ✅

Lazio - Rabotnicki(+3) 2 // 1.72 ⛔ 6-0
Athletic Bilbao - Trabzonspor(+3) 2 // 1.20 ✅ 0-0
AEK Ateny - Dinamo Tibilisi(+3) 2 // 1.18 ✅ 0-0
Celtic Glasgow - Sion 1 // 1.44 ⛔ 0-0
Kurs: 3.51
Stawka: 8/10
Zysk/Strata: ⛔ 8j.
⛔
Na jakiekolwiek analizy pisemne brak czasu chyba do końca tygodnia.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Piątek (19 Sierpnia 2011):
Rosja(-1.5) - Korea Południowa 1 // 1.25 ⛔ 2-3
USA - Niemcy 1 // 1.22
✅ 3-0
Tajlandia - Argentyna 1 // 1.17 ✅ 3-0
Kazachstan - Polska 2 // 1.06
✅ 0-3
Kurs: 1.89

Włochy - Peru - under 180.5 // 1.10 ✅
Rosja - Korea Południowa 1 // 1.07 ⛔ 2-3
USA - Niemcy 1 // 1.22
✅ 3-0
Kuba - Brazylia 2 // 1.05 ✅ 0-3
Tajlandia - Argentyna 1 // 1.17 ✅ 3-0
Kazachstan - Polska 2 // 1.06 ✅ 0-3
Kurs: 1.87
Zysk/Strata: ⛔ 5j.
⛔
Nie spodziewam się jutro niespodzianek, może Dominikana coś ugra z Chinkami, reszta powinna planowo wygrać.
Nawet miałem chwilę na pisanie analizy, ale piątkowe mecze strasznie słabe, do takich kursów nie ma co pisać... Szkoda, bo w piątek jest najlepsza oferta całościowa, potem już te ostatnie mecze będą aktualizowane w sporym odstępie czasowym od pozostałych.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Potem pominusuje posty wyżej...
Sobota (20 Sierpnia 2011):
USA - Włochy 1 // 1.22 ✅ 3-0
Borussia Dortmund - Nurnberg 1 // 1.33 ✅ 2-0
Chelsea(-1) - West Bromich 1 // 1.83
Kurs: 2.97
Zysk/Strata: 9.85j.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Spróbuje ruszyć z tematem od nowa, choć nie wiem, czy będę miał wystarczająco czasu.
Buk - głównie Pinnacle.
Stawki - od 1 do 10.
Kwiecień

Busto Arsizio - Piacenza(+2.5seta) 2 // 2.06
Pinnaclesports

⛔6j.
Mecz o finał we włoskiej lidze. Szczerze mówiąc myślałem o graniu w gospodarzy, ale kursy nie są zbyt przychylne, a wręcz śmieszne.

Busto oczywiście - ma lepszy skład, jest faworytem, o tym pisałem nie raz. Poważnym problemem zdaje się być zmęczenie. Oglądałem poniedziałkową potyczkę praktycznie w całości. Havlickova zagrała fatalnie - każdy jej atak, jak mocny by nie był, zawsze znajdował zawodniczkę broniącą. Skończyła kilka ataków dość szczęśliwie z udziałem bloku, jednak w kilku sytuacjach też brakowało centymetrów. Czy to jest zmęczenie zawodniczki? Trudno rozpoznać, bo to dość &quot;duża&quot; siatkarka i szczerze mówiąc po wyrazie twarzy specjalnego &quot;styrania&quot; nie widziałem, no ale może nie po każdym widać.

Arsizio przegrało w najgorszym dla siebie scenariuszu - po tie-breaku i olbrzymiej walce. Genialny mecz zagrała oczywiście Turlea w ekipie Piacenzy, jej niektóre ataki były po prostu wspaniałe. Busto ciężko pocelować zagrywką, mimo że przyjęcie oparte jest na 2 zawodniczkach - libero Leonardi i Marcon. I tutaj też błąd Piacenzy, bo mnóstwo piłek serwisowych szło na libero, a ona przyjmowała wszystko na bardzo wysokim poziomie (76 razy przyjmowała, 16 razy Marcon). Do tego świetnie w obronie i gdyby Busto wygrało tego tie-breaka to według mnie właśnie malutka Giulia powinna dostać MVP spotkania.

Chciałbym pograć coś w Busto, bo finał bez tej drużyny byłby kiepski. Kursy jednak są zbyt niskie, a to że gospodynie wygrają w 3 setach jest dla mnie mało realne. Nie spodziewałem się, że buki dadzą tak wysoki kurs na seta dla Piacenzy, dlatego trzeba to grać. Zmęczenie musi być widoczne, wiadomo, że u siebie Busto będzie miało większego kopa, na pewno będą pełne trybuny, jednak chyba szykuje się kolejna batalia. W sobotę 5 setów i radość po wygraniu pucharu CEV, w poniedziałek 5 setów i porażka - to się musi odbić, a trzeba podkreślić, że Busto praktycznie od początku marca gra w przyśpieszonym tempie, to się musi odbić na grze.

Nie wiem jak Havelkova, ale nawet jak wyjdzie, to chyba nie jest jeszcze w optymalnej dyspozycji, choć to trudno ocenić.

Kurs w trakcie pisania analizy urósł o prawie 0.1, więc może jak ktoś chce to się wstrzyma i poczeka? Nie mam pojęcia, dla mnie granie na 3-0 dla Busto jest bezsensowne.

Villa Cortese - Foppapedretti Bergamo 1 // 1.86
Pinnaclesports

✅2.58j.
Cortese to wg mnie lepszy zespół, różnica jednak nie jest jakaś olbrzymia. Stawka jednak ostrożna dlatego, że także zawodniczki są podmęczone, grały ostatnio sporo. Dużo daje boisko w tych spotkaniach i tu przewaga na korzyść gospodyń na pewno jakaś powinna być. Oby trybuny były pełne, wtedy Cortese powinno w końcówkach ogrywać Foppę.

Arka Gdynia(+0.5) - Legia Warszawa 1 // 2.14 Arka prowadziła 1-0 do 32 min - potem czerwona kartka, karny i gol na 2-1 z wolnego, a Legia nic nie pokazała...
Pinnaclesports

⛔-2j.
Piłka, a do tego z Polski, dlatego trzeba dość ostrożnie. Arkowcy u siebie są groźni, przekonał się o tym choćby Śląsk. W Gdyni ostatnia porażka była chyba jakoś koło września, więc o czymś to świadczy, nawet jeśli jest to klub zaplecza ekstraklasy. Legia potrzebuje tutaj korzystnego rezultatu i niekoniecznie musi być to zwycięstwo. Rozstrzygnięcie powinno paść na Łazienkowskiej, tutaj spodziewam się remisu lub może małej niespodzianki. Kurs zadowalający na to, że Arka nie przegra.

Real Madryt(-2.5) - APOEL 1 // 1.82
Pinnaclesports
✅1.64j.
Mecz o którym są bardzo różne opinie. Wiadomo, że Real już zapewnił sobie awans na Cyprze, dlatego tutaj Mou może pozwolić sobie na roszady, bo trzeba wygrywać w lidze. Poziom zmienników Realu jest jednak bardzo wysoki, a że mecz na Santiago, myślę że te kilka bramek strzelą.

Dynamo Moskwa - Odintsovo 1 // 1.51
Pinnaclesports

⛔3j.
Rosyjka Superliga. Tutaj kurs bardzo ciekawy. 3 mecz - poprzednie dwa wyjazdowe spotkania wygrało Dynamo (3-0, 3-2), drużynę mają lepszą, u siebie powinni szybko wejść do finału, gdzie czeka już Zenit. Pograłbym mocniej, ale mam małe zaufanie do rosyjskiej ligi, nawet jeśli to półfinał fazy play-off.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Metalist - Sporting (AWANS) // 2.55
Pinnaclesports
⛔2j.
Sporting zagrał bardzo dobre spotkanie u siebie. Przy prowadzeniu 2-0, jednak nastąpiło rozluźnienie i w doliczonym czasie wykorzystany karny daje nadzieje graczom z Ukrainy. Oprócz tego czyste przeczucie.

Bilbao - Schalke // 1.80
Pinnaclesports
⛔2j.
Athletic na razie gra świetnie. 4 bramki wbite w Gelsenkirchen dają im prawie pewny awans. Ten mecz ma być dobitką Niemców, w poprzedniej rundzie w podobnej sytuacji ManU przyjechało do Bilbao i przegrało wyraźnie na boisku, a wynik stanął na 2-1. Do tego Schalke z pojedynczymi osłabieniami.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tragedia jest na razie...
Serbia(+1.5) - Polska // 1.58
Stawka: 8/10
Tobet
✅4.64j.

Serbia(-0.5) - Polska // 1.97
Pinnaclesports
⛔5j.

Bardzo ważne spotkanie dla obu drużyn. Serbowie przegrali wczoraj po dużej walce z Hiszpanami, w końcówce zabrakło im &quot;pary&quot;, na pewno też dużo Hiszpanom dali kibice, bo przecież to oni są gospodarzem turnieju. Serbowie to zresztą tegoroczni wicemistrzowie Europy.
Polacy ogromne męczarnie przechodzili ze słabą Algierią i to nie wróży dobrze. Polscy zawodnicy dalej nie wyglądają najlepiej, zdarzają się bardzo często przestoje i tylko w niewielkich fragmentach gra wygląda tak jak powinna. To na pewno za mało, żeby ograć taką drużynę jak Serbia, która wydaje się być w optymalnej formie.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Ostrava - Liberec // 2.52
Pinnaclesports
✅4.56j.
Siatkówka z Czech. Spotkanie drużyn z których wyżej cenię gości. Jest to faza play-off - półfinał - Ostrava objęła wczoraj prowadzenie 2-1, a rywalizacja trwa z tego co się orientuje do 4 wygranych. Liberec potrzebuje tego zwycięstwa jak wody, bo będą mogli wtedy zakończyć rywalizacje na własnym parkiecie. Tydzień temu pierwszy mecz był szczęśliwy dla Ostravy. Następnego dnia gracze z Liberca byli wyraźnie podrażnieni wynikiem i rozgromili rywali, nie oddając seta. Dziś sytuacja jest podobna, a nawet trudniejsza, ale mam kredyt zaufania do nich.

Busto Arsizio - Villa Cortese // 1.62
Pinnaclesports
✅3.1j.
Czekałem, czekałem, czekałem i w końcu ten kurs zrobił się taki, by opłacało się go grać, bo 1.35 to żart w finale. W tych pojedynkach ogromne znaczenie powinno mieć boisko. Warto stawiać na gospodarzy. Do tego odpuszczanie handicapów ujemnych, przynajmniej w tym meczu. Busto dla mnie jest lepszą drużyną, u siebie muszą wygrać. Poziom zmęczenia u zdobywczyń Pucharu CEV i czwartej drużyny Ligi Mistrzyń myślę jest podobny, jednak w takim meczu adrenalina powinna zmęczenie kasować. Będzie dobry mecz.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Roma Volley - San Giustino // 1.50
Stawka: 7/10
Pinnaclesports
✅3.5j.
No cóż, co tu pisać, nie wyobrażam sobie by Roma nie zagrała z Trento o półfinał. Giustino ledwo obroniło się od spadku i tyle im starczy ;) Ciekawe ile do jutra poleci kurs :p

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Monza - Verona(+1.5) // 2.34
Pinnaclesports
⛔2j.
Wczoraj Verona postraszyła Maceratę tylko w pierwszym secie. Dalej już pełna kontrola gospodarzy. Przeciętnie zagrali Kromm i Gasparini, a to chyba najważniejsze punkty drużyny. Dziś spodziewam się ich lepszego spotkania. Mozna na pewno trudna do przejścia, ale powinno być ciekawe spotkanie.

Kemerovo - Belgorod(+2.5) // 1.81
Pinnaclesports
✅2.43j.
Trochę zdziwił mnie tak wysoki kurs na seta gości. Oczywiście, Kemerovo jest groźne, szczególnie, że rozgrywany jest turniej u nich. Według mnie potencjał drużyny jest zbliżony, a Kemerovo nie jest regularną drużyną i w ogóle to, czy wygrają jest dla mnie zagadkowe. Na pewno taki kurs warty grania.

Do góry Bottom