mariok1992
Forum VIP
Flora Tallinn(+1) - Wisła Kraków 1 // 1.97 2-2
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: 3.88j.
Moje propozycje:
Flora lub remis --- 2.10 @ 4/10 (Redbet)
1X = handi +1 na Florę
Flora Tallinn(+1) - Wisła Kraków 1 // 1.97 2-2
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: 3.88j.
Flora Tallinn - Wisła Kraków
Wiślacy biorą udział w małym towarzyskim turnieju organizowanym właśnie przez Estończyków. Flora to aktualny mistrz i lider Estonii. W tamtym kraju liga jest w środku rozgrywek i póki co gospodarze turnieju mają 5 punktów nad Levadią - z którą Wiślacy nie mają zbyt dobrych wspomnień. Mecze ligowe Flory zostały specjalnie przełożone z uwagi na ten turniej, który ma na celu przygotować ich do rywalizacji na poziomie Europejskim - także nie powinno być grania rezerwą. Obsada jest niezła - oprócz Mistrza Polski przyjechał belgijski Genk i Rapid Bukareszt z Rumunii. W pierwszych spotkaniach Flora przegrała 3-0 z Genk, natomiast Wisła została pokonana przez Rapid w stosunku 2-0. Wiślacy już za kilka dni rozpoczynają Europejską przygodę, także forma powinna już jakaś być, a wyniki póki co są średnie. W meczu z Rapidem Wiślacy zagrali optymalnym składem - z wszystkimi zawodnikami z którymi Wisła zdobyła mistrza. Jako że mecz odbył się dwa dni temu, a trener Maaskant musi te siły w zespole rozkładać, zapowiedział, że Ci którzy grali ostatnio pełne 90 min - dziś nie zagrają. W śród tych piłkarzy są: Jaliens, Wilk, Sobolewski, Genkov, Lamey, Paljić. Do około 75 min grali też Kirm, Małecki i Melikson i nie wydaje mi się, żeby dziś zagrali w podobnym wymiarze czasowym. Mecz może być wyrównany, a ja próbuje zagrać lekko na gospodarzy - grają u siebie, kibice po ich stronie, w Wiśle skład mniej zgrany. Moje propozycje:
Flora lub remis --- 2.10 @ 4/10 (Redbet)
1X = handi +1 na Florę
WYNIK: 2-2