>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

hudy cisnie grubo

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Fijalek/Prudel - Brink/Reckermann 2 // 1.30 ✅ 0-2
Rumunia - Turcja(+1.5) 2 // 1.45 ✅ 0-3
Kurs: 1.89
Stawka: 9/10
Zysk/Strata: ✅ 8.01j. ✅

Drugi mecz to spotkanie kobiet oczywiście (dziś taki sam mecz jest w wykonaniu mężczyzn).

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jeszcze wariat nocno-ranny. Jak wstanę akurat powinno zakończyć się spotkanie Kuby ;)

Kostaryka - Honduras 2 (do zera) // 5.45 ⛔ 1-1
Argentyna(-11.5) - Portugalia 1 // 1.85 ✅ 98-82
Meksyk - Gwatemala 1 (do zera) 1 // 1.40 ⛔ 2-1
Korea Południowa - Kuba(-8.5) 2 // 1.85 ✅ 54-75
Kurs: 26.11
Stawka: 2/10
Zysk/Strata: ⛔ 2j.
⛔

Kupon, że tak powiem - z polotem ;) Myślę, że ten kursik 5.45 może nawet i siąść, bo w meczu Kostaryki z Hondurasem dużo goli nie powinno paść, obie drużyny poniżej oczekiwań na razie i tutaj może być skromne 0-1 lub też 1-0. Argentyńczycy jeśli zagrają tak jak tydzień i dwa tygodnie temu to spokojnie wyrobią handi punktowe. Meksyk powinien ustrzelić z 3-4 bramki myślę, stracić nie powinien, dobrze póki co im idzie, wygrywają to co mają do wygrania. Korea na pewno będzie mocno walczyć w tym rewanżu, ale jeśli Kubańczycy zagrają tak jak ostatnio to powinni ogarnąć handi. Oczywiście by weszło potrzeba fury szczęścia, ale kto nie próbuje ten nie ma ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Niedziela (19 Czerwca 2011):
Niemcy(+4.5) - Polska 1 // 1.90 ⛔ 60-75
Stawka: 5/10
Zysk/Strata: ⛔ 5j.
⛔
Trudno tak stawiać przeciwko Polkom, ale co zrobić. Najlepiej jakby wygrały, ale max 4 punktami :p Niemki z tego co się orientuje awans do tego turnieju wywalczyły jako ostatnia ekipa. Na pewno podbudowało to morale i na pewno są bardziej zgrane od Naszych koszykarek. Nie oglądałem ich meczu z Hiszpanią, ale podobno nie zagrały źle, 10 punktów różnicy - a przecież Hiszpanki są w kręgu faworytek do wygrania całego turnieju. Polki wczoraj fatalny mecz, brak koncepcji na grę, nieprzygotowane rzuty za 3, bardzo słaby występ Kobryn. Ogólnie wydaje się, że druga 5-tka prezentowała się lepiej od &quot;wyjściówki&quot;. Zobaczymy, co będzie dziś.
Anna DeForge (Czarnogóra): - Nie było łatwo, ale jesteśmy gotowe na zwycięstwa. To był nasz dzień i mecz. Przede wszystkim dlatego że to był nasz dzień i nasz mecz.

Na tym kuponie oczywiście dziś nie kończę, czekam na rozszerzenie oferty ;-)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Polska - Niemcy - Żurowska over 9 // 1.85 ⛔ 4
Zysk/Strata: ⛔ 2j. ⛔
Niewidoczna dziś.

Czarnogóra - Hiszpania - De Forge over 11 // 1.85 ⛔ 9
Zysk/Strata: ⛔ 2j. ⛔
Po I połowie miała 9 oczek, ale nic nie dorzuciła w następnych 20 min...

Łotwa - Francja(-15) 2 // 1.90 ⛔ 69-66
Ricardo/Aruajo - Cerutti/Rego 2 // 1.35 ✅ 0-2
Jamajka - USA - Jamajka strzeli // 1.70 ⛔ 0-2
Argentyna - Portugalia - under 185.5 // 1.45 ✅ 129
Kurs: 6.32
⛔
#4 - wieczorne granie ;-) Myślę, że Jamajka może nawet awansować dalej i można popróbować ustrzelić kursik 7.00 na nich. Do tego w tym meczu zanosi mi się na overek, ale zobaczymy, gol powinien być Marleyów.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Poniedziałek (20 Czerwca 2011):
Feliciano Lopez - Michael Berrer 1 // 1.18 ✅ 3-0
Katie O&#39;Brien - Kimiko Date Krumm 2 // 1.25 ✅ 0-2
Ayumi Morita - Tamira Paszek 2 // 1.35 ✅ 1-2
Kurs: 1.99
Stawka: 7/10
Zysk/Strata: ✅ 6.93j. ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Wtorek (21 Czerwca 2011):
Caroline Wozniacki - Arantxa Parra Santonja(+7) 2 // 1.70 ⛔ 12-3
Stawka: 5.5/10
Zysk/Strata: ⛔ 5.5j.
⛔

Na Bet365 można dorwać wyższy kurs i to na handi +7.5 - a to jest wg mnie dziś ładny typek ;-) Wozniacka na trawie? Nie w tym roku... Rywalkę spokojne stać na urwanie choć 5-6 gemów.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Środa (22 Czerwca 2011):
Chorwacja - Czarnogóra 2 // 1.20 ✅ 60-81
Daniela Hantuchova - Marina Erakovic 1 // 1.57 ✅ 2-0
Meksyk - Honduras - Honduras under 1.5 // 1.16 ✅ 0-0
Kurs: 2.19
Zysk/Strata: ✅ 5.95j. ✅
Chorwatki osłabione brakiem Lelas, do tego Czarnogóra gra na razie wyśmienicie i powinna zmieść rywalki. Daniela zaczęła niemrawo Wimbledon, ale powinna dziś spokojnie uporać się z Mariną i awansować dalej. Honduras bez Costlego i widać po ostatnim meczu, że jego brak jest bardzo widoczny - nie ma kto rozdzielać tych piłek, za dużo indywidualistów na boisku. Meksyk pewnie kroczy do finału.

Polska - Łotwa; Babkina - asysty over 5 // 1.85 ✅ 7
Zysk/Strata: ✅ 1.7j.
✅
Polska obrona nie jest trudna do minięcia, skoro Elina potrafiła z Chorwatkami i Greczynkami wyrobić ten over, myślę że dziś będzie podobnie.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Czwartek (23 Czerwca 2011):
Niemcy - Rosja 2 // 1.40 ✅ 2-3
Argentyna - Finlandia 1 // 1.25 ✅ 3-2
Kurs: 1.75
Stawka: 8/10
Zysk/Strata: ✅ 6j.
✅
To główny kupon na czwartek - i tak jak poprzednio, ostatni mecz nocny, także dopiero rankiem będę znał wynik. Nie ma co się rozpisywać, LŚ ostatnio mi nie bardzo wychodzi, ale trzeba w końcu ją odczarować. Rosjanie i Argentyńczycy w gazie - Ci pierwsi co prawda już cieszą się z awansu, ale na pewno nie odpuszczą naszym sąsiadom z Zachodu. Pierwszy (chyba) mecz Rosji na wyjeździe.
Argentyna nie dała szans ostatnio Portugalii, która miewa przebłyski. Finowie strasznie w kratkę, ofensywa opiera się właściwie na jednym zawodniku, do tego dobre rozegranie i dalej już trudno znaleźć wyraźne plusy.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Mathlide Johansson - Julia Goerges - DW 0-2 // 1.33 ✅ 0-2
Grigor Dmitrov - Wilfried Tsonga 2 // 1.15 ✅ 1-3
Caroline Wozniacki - Virginie Razzano - over 18g // 2.10 ⛔ 16
Kurs: 3.21
Stawka: 3/10
Zysk/Strata: ⛔ 3j.
⛔

To tyle na dziś...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Znów muszę czekać do następnego dnia na rozstrzygnięcia poprzednich kuponów, co mnie trochę denerwuje zawsze, ale cóż - tak sobie wybrałem poniekąd...

Piątek (24 Czerwca 2011):
Maria Martinez Sanchez - Venus Williams 2 // 1.25 ✅ 0-2
Chorwacja - Słowenia 2 // 1.55 ✅ 0-3
Kurs: 1.94
Zysk/Strata: ✅ 4.7j.
✅

Na razie taki cudak, tenisa nie komentuje, ale ten drugi mecz to siatkówka - Chorwaci na razie w ośmiu meczach 7 porażek, w tym dwie właśnie ze Słoweńcami, którzy chyba po tym weekendzie mogą zapewnić sobie pierwsze miejsce w grupie. Trochę spory kurs, myślałem, że będzie sporo niżej, ale skoro dali to trzeba korzystać. O osłabieniach nic nie słyszałem, a w ekipie Słowenii prym wiodą Gasparini i Urnaut znani z gry w PlusLidze, także powinno być pozytywnie ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Daniela Hantuchova - Viktoria Azarenka 1 // 2.48 ⛔ 2-1
Chorwacja - Polska(-3) HT 2 // 1.90 ⛔ 44-38
Polska(-1.5) - Portoryko 1 // 1.10 ✅ 3-1
Kurs: 5.18
⛔

W sumie mogłem zagrać oddzielnie Daniele i Polskę (oba mecze). Poszło jednak bardziej taśmowato. Mam nadzieję, że Daniela już się rozhulała na dobre. Liczyłem na +1.5 seta na Hantuchovą, ale niestety Betsafe nie rozpieszcza...
W meczu koszykówki miałem stawiać handi na Polki w przeciągu całego meczu, ale patrząc na historię poprzednich meczy stawiam na handi do połowy spotkania. Polki wyraźnie w drugich połowach słabły, brak pomysłu, zmęczenie i wolniejsze myślenie - a i rywalki zaczęły się orientować co i jak. Mam nadzieję, że z Chorwatkami pokażą jednak dominacje od początku do końca - praktycznie ostatnia szansa na zwycięstwo z turnieju.
Siatkówki nie będę komentował, tu powinno być 3-0.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Sobota (25 Czerwca 2011):
Ana Ivanović - Petra Cetkovska - DW 2-0 // 1.45 ⛔ 0-2
Sabine Lisicki - Misaki Doi - DW 2-0 // 1.30 ✅ 2-0
Kurs: 1.89
Zysk/Strata: ⛔ 5j. ⛔

Staram się zwykle omijać typowanie dokładnych wyników, w szczególności w WTA, ale ten kuponik wygląda mi na niezły. Ivanović na trawie złapała wiatr w żagle, nawet w tym przegranym meczu z Venus prezentowała się bardzo solidnie i pewnie ograła dwie rywalki wimbledońskiego turnieju. Co prawda Petra pokonała ostatnio naszą Isię, ale znając te ogromne wahania formy Polki... Sabine nie powinna mieć problemów z Doi.

Grecja(+2.5) - Francja 1 // 1.45 ✅ 1-3
Serbia - Hiszpania(+2.5) 2 // 2.40 ✅ 3-1
Kurs: 3.48
Zysk/Strata: ✅ 7.44j.
✅

Liga Europejska kobiet. Greczynki outsider grupy, ostatnio przebłyski w meczu z Hiszpanią i pierwsza wygrana w tej edycji LE. Co prawda we Francji oba mecze kończyły się wynikiem 3-0 dla gospodyń, ale tym razem będzie inaczej. Francja z Rybaczewską na czele gra z wielkimi przestojami, dlatego set na Grecję można śmiało grać.
W meczu Serbek będzie już trudniej, ale jedne z faworytek do wygrania całego turnieju powinny trochę mieć problemu z ekipą Hiszpanii. Na pewno sporo osób popukało by się w głowę i powiedziało: jakim prawem Hiszpania ma coś ugrać, skoro nawet u siebie dwa razy dostała do 0? A no właśnie jakim prawem? Sportowym :razz: Serbki mają na koncie komplet zwycięstw i tylko w dwóch z ośmiu spotkań traciły choć seta. Awans mają już (chyba) zaklepany także mogą być rotacje. Hiszpanki na pewno nie grają, tak jakby mogły, ale wszystko jeszcze jest do poprawy i walka o drugie miejsce ciągle trwa. Typ trochę na moje przeczucie, zobaczymy co z tego będzie.

Jarosław Hampel - Janusz Kołodziej 1 // 1.15 ⛔
Tomasz Gollob - Nicki Pedersen 1 // 1.40 ⛔
Jason Crump - Emil Sajfutdinov 1 // 1.40 ⛔
Kurs: 2.25
⛔

Żużelek - nie komentuje, bo nie moja dziedzina, ale raczej powinno być OK

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Białoruś - Turcja 2 // 1.35 ✅ 1-3
Robin Soderling - Bernard Tomic 1 // 1.12 ⛔ 0-3
Polska(-1.5) - Portoryko 1 // 1.12 ✅ 3-0
Portugalia - Serbia 2 // 1.30 ✅ 2-3
Grecja - Holandia 2 // 1.55 ✅ 0-3
Kurs: 3.41
Zysk/Strata: ⛔ 3j. ⛔

Pierwsze trzy spotkania powinny wejść dość łatwo. Serbowie niby muszą wygrać, ale u nich trafić w formę jest trudno, tym bardziej na wyjeździe. Holendrzy walczą ciągle o pierwsze miejsce, Grecja już prawie bez szans na zajęcie choćby drugiej lokaty. Mecz punktowo w setach powinien być wyrównany, ale to Holendrzy powinni wygrywać końcówki.
Soda dziad! Prawie cały mecz grał kuśtykając, mógł skreczować chociaż, to na siłę próbował coś zwojować... wrr...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Ajj, zdenerwował mnie ten Szwed... sżkoda :|

Niedziela (26 Czerwca 2011):
Niemcy(-2) - Kanada 1 // 1.65 ⛔ 2-1
Venus Williams - Tsvetana Pironkova 1 // 1.35 ⛔ 0-2
Kurs: 2.23
Zysk/Strata: ⛔ 5j.
⛔

No i mój błąd, bo mecz Venus jest w poniedziałek i przez swoją &#39;spostrzegawczość&#39; będę musiał czekać (o ile wejdzie poprzedni typ).
Zaczyna się mundial kobiet. Faworytkami do wygrania całego turnieju są gospodynie - Niemki i już w pierwszym meczu powinny pokazać swoją siłę. Mam nadzieję, że stres nie zwiąże im nóg, bo jest to mecz otwarcia, a i skuteczność będzie na optymalnym poziomie.

USA(+1.5) - Brazylia 1 // 2.00 ✅ 3-1
USA - Meksyk - Meksyk 2-3 bramki // 2.32 ⛔ 2-4
Kurs: 4.64
⛔

Nocny kupon. W obu spotkaniach powinno być zacięte widowisko. USA pokaże, że ta wygrana w Brazylii to nie był przypadek. Finał złotego pucharu w nożną widzi mi się na 1-2 dla Meksyku, chodzi mi ten wynik po głowie cały czas, dlatego też puszcze na DW za drobne...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Na niedziele sporo tego wyjedzie... Koszykówka wydaje mi się być dobra do gry dziś, więc próbujemy :]
Francja(-13) - Polska 1 // 1.90 ⛔ 58-54
Stawka: 6/10
Zysk/Strata: ⛔ 6j.
⛔
Francuzki walczą o jak najwyższą lokatę w grupie. Obecnie zajmują 3 miejsce i nie jest to korzystna dla nich sytuacja, ponieważ bardzo prawdopodobne, że w dalszej fazie trafią na Rosjanki. Oglądałem wszystkie mecze Polek i tu nie ma co komentować - poza ograniem słabych Niemek totalna paraliż... Ostatni mecz, na pewno dziewczyny powalczą, ale to nie starcza na taką rangę turnieju, a tym bardziej na takie rywalki - Francuzki przed tą imprezą byłby w wąskim gronie faworytów. Potrzebują tej wygranej - w razie ew. porażki spadają na 4 miejsce (zakładam, że Hiszpanki ograją Chorwację), a to powoduje trafienie na silniejszego rywala. Do tego to spotkanie jest jako pierwsze, także żadnych kalkulacji być nie może, trzeba wyjść, zmieść rywala i szykować się na ćwierćfinały.

Łotwa - Czarnogóra - Skerović under 11.5 // 1.85 ⛔ 12
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ⛔ 4j. ⛔

Łotwa - Czarnogóra - Perovanović under 17.5 // 1.85 ✅ 13
Zysk/Strata: ✅ 4.25j.
✅
Edit: stawka powiększona o 1j.

Skerović i Perovanović to reprezentantki Czarnogóry. W tym turnieju Skerović rzuca średnio 11.4 punkta na mecz, natomiast Perovanović ~20.5 - do tego ma najwyższą średnią w całym turnieju i najwyższy procent trafionych rzutów za 2. Wychodzi więc, że te moje dwa typy to po prostu żart. Tak się wydaje, ale wg mnie tylko na papierze. Czarnogóra jest już pewna awansu i to z pierwszego miejsca (z tego co widzę, w przypadku równej liczbie punktów decyduje bilans rzuconych małych punktów ze straconymi, a żeby Łotwa przeskoczyła Czarnogórę musiała by wygrać dziś 22 punktami co jest wg mnie niemożliwe nawet z rezerwami). Wnioski więc trzeba wyciągnąć - ostatnio te zawodniczki grały z Francją po 40 minut - zabójczy wysiłek, a trzeba pamiętać, że to turniej w którym gra się w małych odstępach czasowych - trzeba oszczędzać się na ćwierćfinały i dalej. Do tego po pierwszych dwóch zwycięstwach, gdy były już pewne awansu trener także dał pograć rezerwowym i taka Perovanović nie wyszła na parkiet, a Niemki i tak zostały pokonane co pokazuje siłę zespołu. Wydaje mi się, że to można śmiało grać, obie zawodniczki myślę w sumie nie zagrają 15 minut - a w takim czasie nie ma szans by wyrobiły over.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
GP Valencii - Vettel TOP3 // 1.25 ✅ 1
Białoruś(-7.5) - Turcja 1 // 1.85 ✅ 75-54
Kurs: 2.31
Stawka: 4/10
Zysk/Strata: ✅ 5.24j.
✅

W Valencii nie powinno odpaść dużo kierowców, może nawet nie być Safety Car&#39;u. Vettel ma pierwsze pole na starcie i zapewne od pierwszego kółka będzie uciekał rywalom. Do pomocy ma Webbera, startującego tuż za nim.
Liga Europejska - tym razem mecz mężczyzn. Wczoraj Białorusini przegrali na własne życzenie 2-3, a prowadzili już 2-0 w meczu. Dziś wydaje mi się, że może być gładkie 3-0.

Do góry Bottom