cinas89
Football,speedway
Nie jestem wyrocznia ,ale jak sama historia pokazuje że sWedzi to nie są chłopy do bicia. Z przodu nie mają kim straszyć i jak dociekam będzie to spotkanie podobne do meczu Hiszpani z Iranem czy Brazyli z Kostaryka. Sorry ale ale nawet w przypadku prowadzenia Niemców nie widzę ataku na hura i strzelaniu 3-4 bramek bo czeka ich jeszcze jedno spotkanie z Korea. Co więcej z tego co widzimy te wszystkie topowe drużyny na mundialu niemiłosiernie się męczą poczynając od Belgii kończąc na Brazyli , a przeciwników nie mieli wybitnych . Więc nie wydaje mi się żeby tutaj Szwecja się polozola i dostała 3 gole, nie wydaje mi się również że Niemcy sobie pozwolą na stratę gola przy takiej atmosferze i zanagazowaniu jakie teraz u nich panuje . Maxymalnie widzę tutaj 2 gole, długie akcje Niemców i próba przebicia się przez szwedzki mur.przepraszam ze sie wtrace ale..... mnie krew zalewa jak czytam posty pokroju Twojego, a czy Ty jestes jakas wyrocznia aby negowac czyjes typowania, jak sam wiesz mecz meczowi nierowny i to, ze na razie pada malo bramek nie oznacza, ze nagle nie zacznie padac wiecej, wyczytales to w gwiazdach czy przyjaciolce, daj chlopakowi spokoj, zreszta nie jestes pierwszy co sie go czepia, udziela sie podaje jakies tam analizy regularnie od dlugiego czasu, czesto wchodzily mu typy negowane przez duze grono forumowiczy wiec po co takie docinki proba rozbicia czyjegos toku myslenia swoim odgornym podejsciem, troche wiecej luzu, forum jest po to zeby sobie pomagac a nie aby sie scierac i ponizac kogos albo jego typy, ile ludzi tyle opinii, naprawde polecam troche wiecej dystansu, sorry za offtop ale zeby nie bylo z tej grupy na dzis
Niemcy - Szwecja 1 @1.50