Kolejny raz się nie zgadzam. Korea jest typowana na jedną z najsłabszych drużyn mundialu. Skupiłeś się na Meksyku, ale zapomniałeś, że Korea gra bardzo słabo. To nie jest to co kiedyś. Katastrofalne błędy w środku pola i w obronie. Nieskuteczność z przodu.Korea Poludniowa - Meksyk
Islandia zagrała pierwszy mecz rewelacyjnie a co się stało w drugim? Widzieliśmy... Mecz meczowi Panowie nierówny...Dla mnie ekipy z Ameryki Południowej to trochę tacy jeźdźcy bez głowy. Świetny mecz mogą poprzedzić słabiutkim i na odwrót. Korea jest drużyną wybieganą i kreatywną . To że fatalnie pudłowali w pierwszym meczu tu trochę inna sprawa. Piotrex007 - bardzo słuszne spostrzeżenia - tak przy okazji. Część graczy uległa "efektowi ostatniego spotkania" i chyba tylko przez ten pryzmat patrzy na Meksyk..
Korea nie jest ogórkiem i na murawie się nie położą.a Ile jest wart Meksyk zobaczymy dziś wieczorem...
Moje dwie propozycje
Korea Południowa + 1,5 kurs 1,35 ( typ główny )
Korea Poludniowa 1x kurs 2,15 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij "dzięki "
Po takim kursie można by spróbować, choć równie dobrze Niemcy mogą wygrać zaledwie 1:0 bądź może paść pierwszy remis bezbramkowy na tym turnieju. Dlatego też ja rozważam inne rynki. Myślę, że Niemcy będą zdecydowanie atakować (choć niekoniecznie skutecznie), stąd też moje propozycje na ten mecz:Panowie, jakieś opinie nt. gry np. over 3.5 w meczu Szwecja - Niemcy? Zakład stoi po 2.6 na Betssonie, a w kwalifikacjach h2h padało 4:4 i 3:5, więc wyniki z kosmosu, pytanie czy tutaj będzie stać obie ekipy na coś w tym stylu, bo zakładam że mimo wszystko Szwedzi zdobędą bramkę i nie widzę opcji, żeby Niemcy nie strzelili raz na 2 spotkania?
I tu też się nie zgadzam tak jak w przypadku Korei. Niemcy w meczu z Meksykiem mieli formę tylko po prostu bramka nie wpadła. Mieli dziesiątki sytuacji, był słupek albo piłka minimalnie na centymetry mijała bramkę. Szwecja jest najsłabszą skandynawską drużyną na mundialu. Swoje sytuacje miała nawet Korea, która jest bardzo słaba co dzisiaj znowu udowodniła z Meksykiem. Jednak Szwecja umiała neutralizować Koreę na 20 metrze, natomiast przy jakości niemieckich zawodników szczególnie właśnie z bramkach z poza pola karnego i meczu o życie dla nich to wydaje się, że Szwecja sobie tak nie poradzi. Co do tych kontr Szwecji to raziła już w meczu z Koreą nieskutecznością. Jest to zespół nastawiony defensywnie. Martwić może w zespole Niemiec brak Humelsa, ale i w Szwecji grypa żołądkowa... Kursy na Niemcy znowu zaczęły spadać. Najwyższy jaki był to 1,59.Niemcy - Szwecja
Rośli Szwedzi ustawią się całą drużyną na własnej połowie i nastawią się na kontry. Niemcy muszą, Szwecja może... Dodatkowo te niesnaski w ekipie niemieckiej...Dawno nie widziałem tak słabego meczu jak to pierwsze spotkanie szwabów ( w ich wykonaniu ) na tych mistrzostwach. Mam wrażenie że są kompletnie bez formy...Pamiętajmy, że Szwedzi już jedną ekipę za burtę wyrzucili. Za burtę MŚ - Włochów. Widząc ten owczy pęd do granie na Niemców nie byłbym sobą, gdybym nie zagrał...
Szwecja + 1,5 kurs 1,4
Szwecja x2 kurs ( lekko )
STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij :dzięki "
Napisałem, ale mi usunęli. Na tym mundialu oprócz wytycznych FIFA w sprawie małej ilości kartek są też chyba wytyczne co do czasu doliczonego. W każdym dotąd rozegranym meczu z wyjątkiem bodaj jednego były 4-6 doliczonych minut nawet jak nie było żadnych przestojów. Nawet chyba sam podawałeś bet na ten czas doliczony lub ktoś inny...Wcześniej za ostro napisałem... przepraszam moderatora za wybuch.
A wiec jeszcze raz , czy ktos mi wytłumaczy za co szanowny pAN Marciniak doliczyl 5 min ? Bo ja tam tylu przerw nie naliczylem ???? szczęście w nieszczęściu , ze chociaż ten doliczony czas uratowal moj kurs na over kartek po kursie 4,70 , ktory na live podalem... ale nie zmienia to faktu, ze boli mnie to co zrobil bo moj remisik i awans Szwedów byl juz na finiszu...
Żebyś wiedział... ???? W zasadzie nie wierzyłem, że się uda...Ci co pograli grubo, mieli grubo w... spodniach.
Ludzie czy wy nie oglądacie meczów ? Przecież we wszystkich dają po 4-6 min czasu doliczonego, NAWET JAK KOMPLETNIE NIE MA PRZESTOJÓW. Co do gwizdania na Niemcy nie zgadzam się... 2 żółtą dla Boatenga i w rezultacie czerwoną to mało kto by dał na tym mundialu... Oglądałeś mecz Korea - Meksyk - chyba nie - tam powinny być z 3 czerwone dla Korei bo chcieli zrobić krzywdę zawodnikom Meksyku, po prostu chcieli im zrobić kontuzję... Sędziowie mają dawać mało kartek więc ta 2 dla Boatenga świadczy, że absolutnie nie gwizdał na NiemcyTeż nie rozumiem, czemu Marciniak doliczył aż 5 minut. Chociaż nie! Rozumiem.
Marciniak wybitnie sprzyjał Niemcom.
Ewidentny karny i celowe nieskorzystanie z VAR-u.
Drugą żołtą, a w konsekwencji czerwoną kartkę dla Boatenga pokazał dopiero po interwencji sędziów z VAR-u, a przecież faul był chamski i brutalny. Jeszcze wiele pomniejszych decyzji na korzyść Niemców.
Pewno byłby remis...Nie, żebym nie doceniał przewagi Niemców i mnóstwa sytuacji.
Ale chciałbym zobaczyć mecz Szwedów z Meksykiem grany na remis, tak jak Niemcy grali kiedyś z Austrią na 1-0, bo jednym i drugim dawało to awans.
znowu się zaczyna. skoro nie dostawał żadnej informacji od VARU to po co miał go używać?To nic w porównaniu do tego co varciniak zrobił tu 4:58