Dyscyplina:
Piłka nożna mś
Spotkanie:
Niemcy-
Szwecja
Przedział bramek 4-5
Kurs: 3.80
Godz: 20:00
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Niemcy w pierwszym spotkaniu niespodziewanie przegrali z zespołem Meksyku , teraz po prostu musza pokonać reprezentację Szwecji jeśli chcą zagrać w dalszej fazie mistrzostw świata . Z Meksykiem
Niemcy zagrali strasznie słabo, nie potrafili stworzyć sobie dogodnych sytuacji do zdobycia bramki, gdyby
Meksyk był zespołem skuteczniejszym to na spokojnie mógł spokojnie wygrać nawet 0:3 z zespołem Niemiec. Szwedzi w swoim pierwszym spotkaniu mierzyli się z zespołem Korei Południowej , wygrali 1:0 czym na pewno mocno przybliżyli się do awansu do kolejnej rundy tych rozgrywek, byli tam zespołem lepszym i na pewno tutaj będą szukali przynajmniej jednego punkty bowiem dla Niemiec remis będzie porażką, bowiem może im zamknąć awans z grupy. Szwedzi na pewno ograniczą się w tym spotkaniu do gry z kontrataku , bowiem nie wierze że to oni będą prowadzili grę, ale takim sposobem wyeliminowali ekipę Włoch z udziału w tych mistrzostwach w barażach. Ja w tym meczu postawiłbym również na over w bramkach bowiem myślę że
Niemcy strzelą tutaj co najmniej 2 gole i nawet jak będą prowadzili 1:0 to nie odpuszczą i nie będą ryzykowali utraty punktów, co za tym idzie będą atakowali do oporu dopóki nie osiągną jakiejś zdecydowanej przewagi. Stawiam na wynik 3:1 po końcowym gwizdku sędziego.