Remis do pierwszej polowy jak w maslo. Dwie underowe drużyny wiec inaczej byc nie moglo. Szkoda , ze pogralem to po kursie @1,90 bo nie mialem czasu wczesniej a jesZcze wczoraj widziałem 2,10 . Dzisiaj w meczu naszych zachodnich sąsiadów raczej niespodzianki byc nie powinno, dla mnie Meksyk to już nie ta sama drużyna co kiedyś i mam pograny w tej grupie awans Szwedow.
Niemcy beda atakowac i napewno zdominuja jesli chodzi o posiadanie ale +59,5% po kursie @2,10 to trochę ryzyko bo jak szybko strzela dwie bramki to moga troche dac pograc Chapom . Ale chyba bede sklonny zaryzykowac bo lubia dluzej wchodzic w mecz znajac i ch styl bedzie duzo podan miedzy soba i tez na wolne pole , czyli mozna poszukac spalonych.
Niemcy over 59,5% posiadania pilki @2,10 sts
Niemcy over 2,5 spalonego @ 1,70 Fortuna
Multiwynik Niemcy 1-0 ,2-0 lub 3-0 @2,96 Fortuna ( gram godzine przed meczem by uniknąć podatku)
Niemcy beda atakowac i napewno zdominuja jesli chodzi o posiadanie ale +59,5% po kursie @2,10 to trochę ryzyko bo jak szybko strzela dwie bramki to moga troche dac pograc Chapom . Ale chyba bede sklonny zaryzykowac bo lubia dluzej wchodzic w mecz znajac i ch styl bedzie duzo podan miedzy soba i tez na wolne pole , czyli mozna poszukac spalonych.
Niemcy over 59,5% posiadania pilki @2,10 sts
Niemcy over 2,5 spalonego @ 1,70 Fortuna
Multiwynik Niemcy 1-0 ,2-0 lub 3-0 @2,96 Fortuna ( gram godzine przed meczem by uniknąć podatku)