samin1
Użytkownik
Czy wy widzieliście kurs na Serbię z Hiszpanią ? ....... 4.20. To chyba jakieś wielkie przeszacowanie bo aż takiej różnicy ja nie widzę..... HC +8,5 ? .... Niesamowite.
NO i mamy przedsmak emocji które będą nam towarzyszyć podczas tego spotkania. Hiszpania - Serbia bo o nim mowa zapowiada się na wielki szlagier. Od razu powiedzmy sobie aby nie mówić o tym że Serbowie z nożem na gardle etc. Ten mecz trzeba postrzegać w innych aspektach. Przez pryzmat tego co już mogliśmy zobaczyć oglądając obie ekipy walczące ze sobą. Czy powtórzy się mecz z MŚ ? myślę że możemy być świadkami znowu niesamowitego meczu.Hahaha no zaraz ze śmiechu pęknę, na Serbię 4,2, dobrze mówicie Panowie. Pamiętam, że rok temu na MŚ grałem ćwierćfinał na Serbów z Hiszpanami za nieco mniejszy, ale też astronomiczny kurs, coś pomiędzy 3-3,9. Mecz przejdzie do historii jako jeden z najbardziej fascynujących pojedynków XXI wieku, pełen emocji, dramaturgii, nawet kibic przed ekranem nie mógł przestać wszystkiego przeżywać, no i ten genialny Teodosić.
Moim zdaniem taktycznie to Serbowie przeważają nad Hiszpanami. Matchup są tak wyrównane że rozbieranie ich na czynniki pierwsze nie ma sensu. Czemu ? bo nie wiem kto może w danym dniu zaskoczyć... Ten mecz w ogólnie jest tylko i wyłącznie do oglądanie a nie typowania. Oczywiście obok kursy 4.00 nie można przejść obojętnie. Ja do tego pałam miłością do gry Serbów i podziwiam Ivkovica więc cokolwiek bym nie napisał będę sercem za Serbami.
Argumenty dawane przez kolejnych userów na Hiszpanów bądź Serbów można włożyć między palce ;-) bo nic nowego nie wymyślą, ameryki nie odkryją i myślę że nikogo nie będą w stanie przekonać w żadną stronę. Bo np. czy wysocy hiszpańscy nie są solidniejszy niż serbscy ? czy rudiego można porównać z milosem ? można gdybać i się spierać.... więc najlepiej przemilczeć i obejrzeć ????