Bez jaj! Z Pazdanem czy bez Legia i tak nie będzie miała nic do powiedzenia w tej grupie. Nie jest to namiewanie się, bo fajnie, że Legia awansowala, ale takie są realia.
Więc na drugi raz zastanów się, zanim coś napiszesz
A Ty co znów, za ciasne majtki masz czy kupiłeś majtki z golfem na szyję ?
Znalazł się kolejny "captain obvious" na tym forum. Proste jest, że Legia nie ma nic do powiedzenia w tej grupie, a czy ja w swoim wcześniejszym poście napisałem coś o awansie z grupy, o zwycięstwach, o czymkolwiek co napisałeś w swoim durnym poście (pogrubiłem) ? Nie dopowiadaj sobie zbyt wiele, bo dziś już rok szkolny się zaczyna, więc skup się kolego na szkole. Posiadanie Pazdana w swoich szeregach wprowadza pewność chociaż w obronie. Jeśli według Ciebie na miejscu Pazdana sprawdziłby się młody Wieteska, bo i takie rzeczy się działy, to wyniki byłyby również o wiele wyższe - piszesz, że obecność Pazdana w niczym nie pomoże, więc to żenada.
Swoją drogą już z zupełnie innej beczki - Legia dostanie 3 pierwsze mecze po tyłku z wysokimi wynikami, drugie mecze będą zupełnie inne, taka BVB czy Real Madryt nie będą się kwapiły, aby wystawiać pierwsze garnitury tyko ujrzymy 2 lub nawet 3 skład i co wtedy ? Legia jakąś bramkę może zdobyć - to do tych, co tak łatwo typują, że Legia nawet bramki nie zdobędzie.
A podsumowując na koniec podepnę się pod post jednego użytkownika:
"Ciekawe ilu z tych "kibiców" przed awansem Legii do fazy grupowej skreśliło ją już po jej obecnej formie" - wielu mówiło, że Legia i tak przyniesie wstyd, bo przegra z Dundalkiem, teraz kolejna śpiewka, że Legia przyniesie wstyd na całą Polskę, bo dostanie wpierdziel w grupie - o ironio, najwięcej można zauważyć wpisów kibiców Jagiellonii ????. Faktycznie, oni mają największe doświadczenie w europejskich pucharach
albo Lecha Poznań, który zaznał ciekawy epizod w
LE - nie umniejszam nic drużynom, bo każdy gra na tyle, na ile go stać, ale takich kibiców można jedynie potępiać, bo to wstyd dla drużyny. Fakt jest jeden - Legia to jedyny klub, który po tylu latach awansował do tej fazy, wcześniej oprócz niej nikt nawet się nie zbliżył do tego celu, więc o czym my mówimy ? Legia już osiągnęła wiele, a co będzie dalej to może być tylko miłe zaskoczenie, bo to, że Legia nie ma wielkich szans w grupie jest oczywiste.
Wracając do wielkiego komentatora mojego postu: czytaj ze zrozumieniem i nie dopowiadaj sobie słów, które urodzą Ci się w głowie:zoltakartka:.