doberman
Forum VIP
Tragicznie nie, ale mają piłkarze zaległości o czym się mówi.dzięki za info, nie jestem aż tak w temacie w takim razie bardzo tragicznie to wszystko wygląda
Tragicznie nie, ale mają piłkarze zaległości o czym się mówi.dzięki za info, nie jestem aż tak w temacie w takim razie bardzo tragicznie to wszystko wygląda
link nie działa to wklejam innyTak jak już wspominałem, chodziły od jakiegoś czasu plotki że Citko chce się wycofać ze współpracy z Meresińskim. I tak się stało:
http://***********/2016/08/18/tylko...laczony-z-meresinskim-nie-moge-tego-firmowac/
Można nawet powiedzieć, że bardzo szkoda. Nieważne kibicem którego klubu się jest, gdy jakiś zasłużony klub trafia na dno to jest przykro. Owszem, Wisła jeszcze nie trafiła na dno, ale powoli zaczyna się robić z tego wszystkiego kabaret.chodź nie przepadam za Wisłą ale w takiej sytuacji to szkoda klubu z takim tradycjami, że wpadł w nieodpowiednie ręce
Człowieku skończ pisać głupoty, niedawno prezes wypowiadał się o tym transferze i nie wykluczał odejścia Stępińskiego.http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/623410/mariusz-stepinski-blisko-fc-nantes-w-czwartek-ma-przejsc-testy-medyczne
Wg Weszlo juz przeszedl.
A podobno Chorzow bogaty, sa pieniadze, odrzucaja oferty. Mam nadzieje ze nikt nie trzyma akcji tego klubu czy w jakikolwiek sposob jest z nim zwizany szykuje sie ewakuacja. Naa moje nie dokoncza sezonu, mam nadzieje ze liga zabezpieczyla interesy wierzycieli
Źródła: PolsatSport, FirstElevenNiemcy złożyli zapytanie dotyczące reprezentanta Polski, na które Legia odpowiedziała kwotą około 4 milionów euro. Hannover uznał, że to zbyt wiele za tak mało perspektywicznego zawodnika, jednak wobec odejścia Sane, będą skłonni wyłożyć takie pieniądze. W klubie jest ogromna presja na szybki awans i pieniądze nie będą grały kluczowej roli by cel ten osiągnąć.
Ponadto:
We włoskich mediach pojawiła się informacja, że Sampdoria Genua wyraziła chęć pozyskania Michała Pazdana. Po świetnym występie na Euro 2016 obrońca Legii Warszawa cieszy się dużym powodzeniem na rynku transferowym. Zainteresowanie ostoją warszawskiej defensywy wyraził również Hannover 96. Co na to działacze Legii Warszawa?
Sampdoria w letnim oknie transferowym pozyskała już innego Polaka - Karola Linettego. W przeszłości w klubie z Genui występowali Bartosz Salamon oraz Paweł Wszołek. Najlepszego obrońcę mistrzów Polski chce pozyskać także spadkowicz z Bundesligi, Hannover 96. Klub Artura Sobiecha za wszelką cenę chce wrócić do elity. Niemcy są gotowi wyłożyć za reprezentanta Polski nawet 4 miliony euro.
Dziennikarze z Półwyspu Apenińskiego przypominają, że Pazdan jest bardzo uniwersalnym graczem. Włosi doskonale zdają sobie sprawę, że doświadczony zawodnik może występować zarówno w obronie, jak na pozycji defensywnego pomocnika.
Dla niespełna 29-letniego Pazdana może być to ostatni moment, żeby trafić do dobrego zachodniego klubu. Jednak Legia Warszawa jest już jedną nogą w Lidze Mistrzów. Perspektywa gry w tych elitarnych rozgrywkach jest bardzo kusząca. Decydując się na transfer do Sampdorii, a tym bardziej do Hannoveru 96 reprezentant Polski nie będzie miał na to żadnych szans. Z drugiej strony występy we włoskiej Serie A każdemu, zwłaszcza defensywnemu piłkarzowi dają możliwość rozwoju.
Chyba że właścicielowi też zależało na pozbyciu się tego balastu, jaki utrzymywał przez kilkanaście lat.Można nawet powiedzieć, że bardzo szkoda. Nieważne kibicem którego klubu się jest, gdy jakiś zasłużony klub trafia na dno to jest przykro. Owszem, Wisła jeszcze nie trafiła na dno, ale powoli zaczyna się robić z tego wszystkiego kabaret.
Mnie zastanawia jednak jedno: profesjonalny futbol, sprzedaż klubu przez p. Cupiała, nagle trafia się nieodpowiednia osoba. Dlaczego nikt wcześniej nie zweryfikował tożsamości Meresińskiego, prześwietlił jego życiorysu przed sprzedażą klubu i nabyciem go przez nowego właściciela ? To nie jest przecież B-klasa, gdzie dzieją się prawdziwe cuda: koleś jedzie na rowerze to się go bierze na bramkę, bo nie ma kto bronić ????.
Druga kwestia - ponoć TeleFonika przelała na konto pracowników Wisły 4 mln złotych, które się rozpłynęły (taka nieoficjalna informacja podana była 4 dni temu), ale teraz nie widzę już żadnych informacji na ten temat, więc może to jest jakaś plotka.
Tak czy siak taki klub jak Wisła powinna prześwietlić nowego właściciela od podszewki, bo to przecież nie są przelewki. Teraz jeszcze większe jaja się zaczną dziać jak faktycznie Cupiał będzie chciał odzyskać Wisłę, bo już nawet o tym się mówi.
Bardzo możliwe, ale czy zwlekał by aż kilkanaście lat na taki krok ? Cupiał był specyficznym właścicielem, ale co by nie mówić, Wisła to jego dziecko. Teraz zrozumiał, że sprzedając Wisłę Meresińskiemu zrobił olbrzymi błąd.Chyba że właścicielowi też zależało na pozbyciu się tego balastu, jaki utrzymywał przez kilkanaście lat.
Citko też słabo wygląda w całej tej sytuacji.
Ciekawa sprawa w sumie fanem Rzeźniczaka , nie byłem nigdy, dla mnie zawsze taka tykająca bomba. Ciekawym graczem z tej trójki jest Vranjes, jednak w jego przypadku problemem jest paszport -> Bośnia i Hercegowina.Są szybkie reakcje władz mistrzów Polski. Jak ustalił Eurosport.Onet.pl, prezes Bogusław Leśnodorski w porozumieniu z trenerem Besnikiem Hasim zadecydowali o usunięciu z pierwszego zespołu trzech piłkarzy. Jakub Rzeźniczak, Tomasz Brzyski i Stojan Vranjes mogą szukać nowych pracodawców.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/legia-warszawa-jakub-rzezniczak-tomasz-brzyski-i-vranjes-wyrzuceni/x9kmdw