doberman
Forum VIP
Wielu wróżyło mu zakończenie kariery pisano o nim wszystko tymczasem on wraca do Ekstraklasy i to do Wisły Płock. Jestem ciekaw czy zadebiutuje już w najbliższej kolejce.
Podobno zdrowy ???? Z tego co rozmawiałem ze znajomymi to ma dostawać 60k miesięcznie ale to nie jest potwierdzone. Jest też klauzura w umowie że w przypadku przewlekłej kontuzji klub może rozwiązać kontrakt.No to ciekawy ruch, a wiadomo czy Ivica już jest zdolny do grania czy jeszcze leczy uraz?
Weszlo wzięło informację, z fejkowego konta na facebooku , ale myślę, że jak nie wygra z Zagłębiem może być problem.Sugerując się Weszło mamy już pożegnanie Hasiego pytanie tylko kto go zastąpic Vukovic tymczasowo mówi się natomiast o Magierze czyżby tryb oszczędnościowy ponieważ Hasi ma sporą odprawę :?:.
Zapraszam do dyskusji.
Akurat Weszlo ma bardzo dobre dojscia do Legii redaktor jest ich mega fanem i ma sporo znajomosci w srodowisku dziennikarskim nie sadze zeby lecieli na fejkowych kontach, to jest ich jedyny atut - insider infoWeszlo wzięło informację, z fejkowego konta na facebooku , ale myślę, że jak nie wygra z Zagłębiem może być problem.
Źródło: LegiaBesnik Hasi został odsunięty od obowiązków trenera pierwszej drużyny Legii Warszawa. Od poniedziałku zespół tymczasowo poprowadzi jego asystent, Aleksandar Vuković.
Przed meczem z Zagłębiem Lubin informowaliśmy, że spotkanie z "Miedziowymi" będzie dla Besnika Hasiego ostatnim w roli trenera Legii Warszawa. Po przegranym 2:3 meczu naszą informację potwierdził na "Twitterze" prezes mistrzów Polski, Bogusław Leśnodorski. - Od jutra (poniedziałku - red.) drużynę prowadzi "Vuko" - napisał sternik "Wojskowych".
Vuković na podstawie licencji UEFA A, jako były asystent Hasiego, może prowadzić Legię w dwóch kolejnych meczach. Serb będzie prawdopodobnie szkoleniowcem "na chwilę". W kolejnych dniach Legia będzie szukała nowego trenera, któÂŽym najprawdopodobniej będzie kolejny obcokrajowiec.
Po meczu Leśnodorski zdradził również rozmowę Michała Żewłakowa z Hasim. - Trener odsunięty. Michał odbył rozmowę z trenerem i zaproponował podanie się do dymisji. Trener nie przyjął propozycji - napisał.
To ja się pytam w środę zagrał z Borussią, to wtedy znał imiona, a do niedzieli zapomniał? paranojaDąbrowski nie znalazł się w kadrze meczowej, ponieważ jego miejsce zajął Michał Pazdan. Jakub Czerwiński zagrał dzisiaj na dobrym poziomie. Chciałem mieć na ławce rezerwowych tylko jednego obrońcę, więc zdecydowałem że miejsce Macieja jest na trybunach. Dlaczego nie zagrał Kazaiszwili? Przecież ustaliliśmy, że musi najpierw nauczyć się imion swoich kolegów...
Dodatkowo Zagłębie otrzyma rekompensatę za jego przedterminowe zwolnienie.Teraz już można napisać, że pewne jest, że trenerem Legii zostanie Magiera.
Wczoraj wieczorem rozwiązał kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec.
Dokładnie tak. Miejmy nadzieję że bedzie miał na tyle jaj żeby zebrać ta drużynę i wycisnąć z niej wszystko to co da jak robi to w tamtym sezonie Rosjanin.Dodatkowo Zagłębie otrzyma rekompensatę za jego przedterminowe zwolnienie.