Coś słyszałem, że jeśli wszystko jest zapisane w kontrakcie, to nikt nie może zabierać premii/wynagrodzeń gdyż klub za nie wywiązanie się z umowy moze stracic zawodnika. Ale to tylko pogłoskiZ tego co wiemy to jest zamrożona więc jutro nie liczę na rewelację w meczu z Bazyleą.
Właśnie do najlepszego klubu w Polsce tylko że czymże jest ta Polska?Jedna sprawa jest taka, że trzeba było pierd... pięścią w stół bo u Berga to już chyba tylko chciał grać Nikolic. Skłócony ze wszystkimi, bez wyników. To wszystko rozumiem, ale żeby zaraz brać ruskiego trenera ? I to żeby gościa chociaż CV broniło... Do najlepszego polskiego klubu, przychodzi łysol z Moskwy z opcją zbawienia świata. Boguś Leśnodorski oszalał :razz:. Generalnie wali mnie to, bo to nie moje podwórko i za L nie przepadam, ale pierd... płynące ze stolicy, że jesteście gotowi na CL można już śmiało zawiesić. Do tego ruski ma ciężką łapę i podejrzewam, że niektórym żelowcom na rękę to nie będzie. Za jakieś miesiąc dwa prawdopodobnie na Żylecie będzie już ostry protest, bo ja nie osobiście nie widzę opcji by tu coś szło ku lepszemu. Swoją frogą, czy my serio nie mamy w Polsce trenera, który ogarnął by Legię ? No nie chce mi się wierzyć....
W Lechu też ciekawie. Za łeb wzięto Gostomskiego, jakby on cokolwiek zawinił.. Ot słabszy mecz i tyle - Kędziora np. to niby jak zagrał ?? Totalnie bezsensowna decyzja zarządu. Ok, Skorża dostał kolejną szansę, to coś nowego na naszym rynku i nawet mnie to cieszy, ale w kolejce do rezrw to tam stoi jeszcze z 4-5 piłkarek.
Na koniec powodzenia jednym i drugim. Dwie kibicowskie ekipy, które dodają kolorytu i w kraju i w Europie. Wolę oglądać fajne oprawy i ciekawe wyjazdy niż strajki rodem ze stoczni.
Proszę Cię, nie wypisuj takich głupot bo aż razi w oczy! Nie wiem czy rzeczywiście nie znasz problemów naszej piłki czy po prostu hejtujesz dla hejtu.Właśnie do najlepszego klubu w Polsce tylko że czymże jest ta Polska?
Przecież to 4 liga Europy a Ty piszesz jakby Legii to się Dick Advocaat należał...
Podaj nazwisko chociaż jednego trenera z Polski który by ogarnął Legię?
Tak się składa kolego ale wszyscy którzy są czołówką(o ile w Polsce któryś trener się wyróżnia w ogóle)to już w Legii byli ale żeby to wiedzieć to trzeba mieć wiedzę ????
Mi podoba się ten Rusek wszystko jest lepsze od tego polskiego szrotu...
Był Berg teraz jest Rusek i kolejny niech też będzie z zagranicy niech już nie wracają do polskiej myśli szkoleniowej bo ona się nie nadaje.
Już prawie pewne. Mówi się, że Maciej Skorża wyląduje w Wiśle. Cóż karuzela ruszyłaJan Urban uzgodnił już warunki umowy z Lechem Poznań, jak dowiedzieliśmy się z dobrze poinformowanego źródła związanego z Kolejorzem. Nowy szkoleniowiec zostanie przedstawiony w poniedziałek, podczas konferencji prasowej na Bułgarskiej.