assitalia
Użytkownik
No, a jakAssi, zgadles ???? ???? ????
No, a jakAssi, zgadles ???? ???? ????
Zgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobekPanowie bez spiny to jest do zrobienia sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????
https://www.youtube.com/watch?v=7XEQ_vY0_cUDobry wieczór
chciałbym pozdrowić mojego kumpla zraszacza buków , Wawo , Assiego oraz Pana Taduesza jeśli to czyta
Jakieś info odnośnie pogody jest nowe z Australii ?
pozdrawiam
tez sie na nią grzałeś ?tego pana tez trzeba zgarnąć bo sie bezprawnie panoszy na forumku ????
dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u bukaPozdrawiam ale nie wszystkich, nie pozdrawiam np. Ramzesa chłopak jest niesłowny
Dobry wieczór,Jakieś info odnośnie pogody jest nowe z Australii ?
nic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.Jak beda hackowac Jordana to easy pokryje, ale moze masz racje i poszukam cos innego
Tylko, ze DeAndre niby jakies chorobsko ma????
jestes na + czy -niektorzy tego nie ogarna, bo wciaz graja tasiemki tripelki z kopanej i typy o ktorych nie mjaa pojecia
Banklol dawno zamkniety w Tworkach ???? Ostatnio tutaj kazdy wygrywa, a ja nawet zamknac nie umiem jak Wawo :-(Jak to nie było , było wielokrotnie. Chyba o banklolu nie slyszaleś
dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
może Lokomotiv w kosza ?dobra beka beka a ja ide analizowac LOKOMOTYWE na noc!
To nie bardzo, bo utopił 5 betów powiązanych ze sobą z jednego meczu kursy 1.20 ????dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
Nie. Narazie jesteś takim karierowiczem jak Neville w Valencii. Będziesz kozakiem jak dorobisz sobie więcej zer w paincie niż Assa albo obrócisz lojalke 5 razy zgodnie z wymogiem Beta i to już z 20zl będzie 15tys.ja dziś z zaległej dyszki zrobiłem 170, czy jestem równie dobrym typerem jak gracz Wawo ?
Pozdrawiam
Każdy gra inaczej tylko się wtracilem bo widzę forum oburzone jakby Chłopak zrobił 300 k z 100 ???? w tydzień :grin:Zgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobek
ostatnio czarna seria u niego i kupuję podróbkę coli z biedry i filpsy o smaku kukurydzianymdokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
o proszę kto zagościł w HP prawdziwy weteran forum[/url].
Na rotoworld, tylko Griffin na liscie, szukalem w innych miejscach tez nic nie znalazlem, ale zostawiam Najbardziej czekam na mecz Herberta z Tsonga bo tam poszlo 10% bankLOLanic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.
Griffin dzisiaj uczestniczył już w treningu rzutowym, ale nie zagra w 2 najbliższych meczach dzisiaj z Cavs i następny chyba z Pacers. DeAndre Jordan jest dzisiaj gotowy do gry i na tą chwilę gra.
Proponuję za 8j. ????może Lokomotiv w kosza ?