>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
P 531

paolo_

Użytkownik
Panowie bez spiny to jest do zrobienia :) sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????
Zgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobek

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Jak beda hackowac Jordana to easy pokryje, ale moze masz racje i poszukam cos innego✅✅
Tylko, ze DeAndre niby jakies chorobsko ma????
nic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.

Griffin dzisiaj uczestniczył już w treningu rzutowym, ale nie zagra w 2 najbliższych meczach dzisiaj z Cavs i następny chyba z Pacers. DeAndre Jordan jest dzisiaj gotowy do gry i na tą chwilę gra.

anfa_ 801

anfa_

Użytkownik
ja dziś z zaległej dyszki zrobiłem 170, czy jestem równie dobrym typerem jak gracz Wawo ?
Pozdrawiam
Nie. Narazie jesteś takim karierowiczem jak Neville w Valencii. Będziesz kozakiem jak dorobisz sobie więcej zer w paincie niż Assa albo obrócisz lojalke 5 razy zgodnie z wymogiem Beta i to już z 20zl będzie 15tys.

dindek 41

dindek

Użytkownik
Zgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobek
Każdy gra inaczej :) tylko się wtracilem bo widzę forum oburzone jakby Chłopak zrobił 300 k z 100 ???? w tydzień :grin:

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
nic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.

Griffin dzisiaj uczestniczył już w treningu rzutowym, ale nie zagra w 2 najbliższych meczach dzisiaj z Cavs i następny chyba z Pacers. DeAndre Jordan jest dzisiaj gotowy do gry i na tą chwilę gra.
Na rotoworld, tylko Griffin na liscie, szukalem w innych miejscach tez nic nie znalazlem, ale zostawiam:cool: Najbardziej czekam na mecz Herberta z Tsonga bo tam poszlo 10% bankLOLa:cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom