assitalia
Użytkownik
No, a jakAssi, zgadles ???? ???? ????
No, a jakAssi, zgadles ???? ???? ????
Zgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobekPanowie bez spiny to jest do zrobieniasam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????
https://www.youtube.com/watch?v=7XEQ_vY0_cUDobry wieczór
chciałbym pozdrowić mojego kumpla zraszacza buków , Wawo , Assiego oraz Pana Taduesza jeśli to czyta
Jakieś info odnośnie pogody jest nowe z Australii ?
pozdrawiam
tez sie na nią grzałeś ?tego pana tez trzeba zgarnąć bo sie bezprawnie panoszy na forumku ????
![]()
dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u bukaPozdrawiam ale nie wszystkich, nie pozdrawiam np. Ramzesa chłopak jest niesłowny
Dobry wieczór,Jakieś info odnośnie pogody jest nowe z Australii ?
nic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.Jak beda hackowac Jordana to easy pokryje, ale moze masz racje i poszukam cos innego
Tylko, ze DeAndre niby jakies chorobsko ma????
jestes na + czy -niektorzy tego nie ogarna, bo wciaz graja tasiemki tripelki z kopanej i typy o ktorych nie mjaa pojecia
Banklol dawno zamkniety w Tworkach ???? Ostatnio tutaj kazdy wygrywa, a ja nawet zamknac nie umiem jak Wawo :-(Jak to nie było , było wielokrotnie. Chyba o banklolu nie slyszaleś![]()
dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
Gdansk - Modena3:2 (25:22, 21:25, 26:24, 22:25, 15:13) ???? JEDEN WIELKI MINUS!
Typy:
-Modena @1.20 Tempobet
-Modena (-1,5 seta) @1.35 Unibet
-Modena (-2,5 seta) @2.37 Bet365
-Modena (-11.5 pkt) @1.80 Bet365
-Under 194.5 pkt @1.25 Unibet
-Under 185.5 pkt @1.41 Unibet![]()
może Lokomotiv w kosza ?dobra beka beka a ja ide analizowac LOKOMOTYWE na noc!
To nie bardzo, bo utopił 5 betów powiązanych ze sobą z jednego meczu kursy 1.20 ????dokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
Nie. Narazie jesteś takim karierowiczem jak Neville w Valencii. Będziesz kozakiem jak dorobisz sobie więcej zer w paincie niż Assa albo obrócisz lojalke 5 razy zgodnie z wymogiem Beta i to już z 20zl będzie 15tys.ja dziś z zaległej dyszki zrobiłem 170, czy jestem równie dobrym typerem jak gracz Wawo ?
Pozdrawiam
Każdy gra inaczejZgadza się, ze 100 wypłacilem 8k i moge pokazać screeny dowody akładow, tylko że ja grałem kursy 1,8-3,5, powtarzam że przy kursach 1,2 musisz mieć 95% trafnych kuponów bo przy jednym uwalonym tracisz kilkunasto dniowy zarobek
ostatnio czarna seria u niego i kupuję podróbkę coli z biedry i filpsy o smaku kukurydzianymdokładnie macio był tutaj dzisiaj widziany jak zajadał chipsy popijajać colą za hajs wygrany u buka
o proszę kto zagościł w HP prawdziwy weteran forum[/url].
![]()
Na rotoworld, tylko Griffin na liscie, szukalem w innych miejscach tez nic nie znalazlem, ale zostawiamnic nie ma. Nie wiem skąd ktoś to info wyciągnął ja nic nie widzę.
Griffin dzisiaj uczestniczył już w treningu rzutowym, ale nie zagra w 2 najbliższych meczach dzisiaj z Cavs i następny chyba z Pacers. DeAndre Jordan jest dzisiaj gotowy do gry i na tą chwilę gra.
Proponuję za 8j. ????może Lokomotiv w kosza ?