>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
Ogarnijcie taką sytuację: wynik 1-1 w setach 19-20 i na gospodarzy jest 1.5-2.25 a na seta 2-1.7, a przedmeczowo na gospodarzy z 2.5 na 1.8 zabite ???? Siatka brazylia na lajw obecnie. #czystysport
I oczywiście klasycznie 1 set przegrany żeby nie było. przy 21*-20 1.3 na set na gospodarzy. Nie mam pytań.
Fantastyczne zwycięstwo gospodarzy.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
to saldo zrobilem na becie z poziomu 100 pln.
wybacz ale nie wierze Ci. Moje doświadczenie na forum to mówi. Skoro pochwaliłeś się saldem na forum, możesz zatem się pochwalić screenami jak doszedłeś z tych 100zł do 17 tysiecy? Myslę, że jeśli to prawda to powienieneś książkę napisać jak wygrywać, ale prawdopodobnie koloryzujesz.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
wybacz ale nie wierze Ci. Moje doświadczenie na forum to mówi. Skoro pochwaliłeś się saldem na forum, możesz zatem się pochwalić screenami jak doszedłeś z tych 100zł do 17 tysiecy? Myslę, że jeśli to prawda to powienieneś książkę napisać jak wygrywać, ale prawdopodobnie koloryzujesz.
co mi po tym ze powrzucam screeny, jesli i tak przyjdzie jeden z drugim i powie ze z paintbeta

olewam to, niech se graja tasmy i tripelki ze wszystkiego po 10 pln i placza jak uwala. pozdro600

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Scotratez dobrze mówi. W końcu to on namawiał wszystkich, aby porzucili bukmacherkę na rzecz innych zajęć.

alves94 560

alves94

Użytkownik
co mi po tym ze powrzucam screeny, jesli i tak przyjdzie jeden z drugim i powie ze z paintbeta

olewam to, niech se graja tasmy i tripelki ze wszystkiego po 10 pln i placza jak uwala. pozdro600
O widzisz. Roznica jest taka, ze oni placza, ze uwala. A Ty za kazdym razem zamykasz z zyskiem. Dzisiaj napisales, ze postawiles Modene po 1 secie i zamknales ja przy 11:10 w taju, oczywiscie z zyskiem, bo nie miales czasu sledzic. Wiadomka. Nie miales czasu sledzic dlatego zamknales 3 minuty przed zakonczeniem meczu ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ej to AKA_SHAKAL dolaczyl do zacnego grona HPowiczow ?
1 raz widze shakala w hp
shakal - czy dzisiaj mimo grania mullera i dasco rowniez jestes do przodu jak wawo na modenie ?
Po dzisiejszej nocce jestem na małym minusie, ogólnie całe AO na razie plus. Drugi dzień, a raczej noc była zdecydowanie najlepsza.

gmark 765

gmark

Użytkownik
To możliwe, ostatnio z 50funtów zrobiłem 5000funtów.

Kluczowe było, że wchodziło mi gdy rozpoczałem od 50funtów, doszedłem tak do 500 funtów (grając all-in) a później do 1000f, to oczywiscie zwiększając stawke z sporym szczęściem doszedłem do 5 tys funtów.

Wszystko zależne jest od szcześcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom