dawid.400
Forum VIP
Jaroslaw polskiego pokera zbaw!czytali ma być nowelizacja ustawy hazardowej którą ma wprawadzić PiS http://www.pokertexas.pl/newsy/nowelizacja-ustawy-hazardowej-juz-w-lutym/
Jaroslaw polskiego pokera zbaw!czytali ma być nowelizacja ustawy hazardowej którą ma wprawadzić PiS http://www.pokertexas.pl/newsy/nowelizacja-ustawy-hazardowej-juz-w-lutym/
A to se broń ????Ja go bronię.
Poroblem majster?
Ja tam powiedzialem wczoraj, wyniki broniaJa go bronię.
Poroblem majster?
Zgadza się.Scotratez dobrze mówi. W końcu to on namawiał wszystkich, aby porzucili bukmacherkę na rzecz innych zajęć.
????A to se broń ????
Pozdrawiam serdecznie.
analizy tego typa to mistrzostwo swiata ????Dyscyplina KOSZ NBA
Spotkanie Clevland Cavaliers -LA Clippers
Typ: 1
Kurs 1.40
Buk Betsson
Godz: 02:00
Analiza: Według mnie na dzień jutrzejszy najpewniejsze spotkanie w którym ekipa Clevland Cavaliers będącą obecnie na pozycji lidera w konferencji wschodniej na swoim parkiecie podejmowała będzie drużynę Los Angeles Clippers. Gospodarze są oczywiście faworytem do dopisania sobie po tym spotkaniu kompletu punktów tym bardziej iż w poprzednim spotkaniu niespodziewanie ulegli zespołowi Golden State we własnej hali, ekipa gospodarzy na przed swoją publicznością w obecnym sezonie występowała aż 17 razy zanotowała przy tym tylko dwie wpadki , poza tym wygrała aż 15 razy nigdy wcześniej nie zdarzyły im się dwie wpadki pod rząd, jestem wiec praktycznie w 100% przekonany że nie nastąpi to też w dniu jutrzejszym i gospodarze okażą się na spokojnie zespołem lepszym od zawodników z Los Angeles, którzy co prawda mają obecnie serię kilku wygranych wyjazdowych pod rząd,ale spotkania na tym obiekcie nigdy dla nich nie należały do udanych , tak wiec reasumując w tym meczu myślę że minimalny handicap na korzyść ekipy Clevland zostanie zachowany.
???? ???? ????już poprawione
Jakie 2,62%, bo nie pamiętam?????
Ogólnie mam wrażenie że szukacie niepotrzebnie dziury w całym. Jeszcze rozumiem że ocenia go ktoś kto ma udokumentowane wyniki swojej gry (nie odnosi się do Ciebie bo na forum pokazałeś temat który jest spoko, no może oprócz pamiętnego 2,62% ????) i ma porównywalny zysk/yield; co bądź. Ale najlepsze jest to że 99% oceniających i oczerniających jest na minusie. To tak jakby informatyka oceniał politolog.
Aha bym zapomniał, pozdrawiam serdecznie.
Dalbym lajka, ale "przemysl" z malej litery :-|już poprawione
Yield 2,62% ???? ???? nie pamiętasz? ????Jakie 2,62%, bo nie pamiętam?
12 rogow , 9-3 ValenciaMa ktoś dokładne statystyki meczu pucharu Króla mecz Valencia - las palmas?
Pograłem over 12.5 rożnego bet rozliczył na plus a teraz widze kase zabrali i zakład odbędzie sie wisi
Teraz to juz bardziej oddaje rzeczywistosc, aczkolwiek jakby Konar wyciagnal worek z piwnicy i opodatkowal, to moglby byc w TOP5 ????już poprawione
@Wawo współczesny RobinWschodzie, który zabierasz bogatym (internetowy) i nie dajesz (nam) biednym, nie potrzebuję TGV tylko skromne Pendolino, zapodaj peffunie abym ze 100wki miał jutro na czysto(ą) Wyborowejco mi po tym ze powrzucam screeny, jesli i tak przyjdzie jeden z drugim i powie ze z paintbeta
olewam to, niech se graja tasmy i tripelki ze wszystkiego po 10 pln i placza jak uwala. pozdro600
Hm... no ale ja czegoś tu nie rozumiem. Chcesz mi powiedzieć, że Ty, grając od POCZĄTKU miałeś yield wyższy niż 2,62% i nigdy nie zdarzyło Ci się w jakimś okresie zejść poniżej takiego progu, tak? Rozumiem, że zagrałeś 1 kupon, od razu zrobiłeś yield 100% i potem już nigdy, przenigdy, w okresie tygodnia, miesiąca, pół roku, nie mówiąc już o całej "karierze" nie spadłeś poniżej 2,62%?Yield 2,62% ???? ???? nie pamiętasz? ????
od 1,1 do 1,8, możesz wątpić, hajs sie zgadza u mniestawiajac kursy 1,05 1,1 itd? ???? watpie! a o tym mowimy
z tego co pamietam to pisali ze Las Palmas zrobilo 13 roga i sedzia skonczyl meczMa ktoś dokładne statystyki meczu pucharu Króla mecz Valencia - las palmas?
Pograłem over 12.5 rożnego bet rozliczył na plus a teraz widze kase zabrali i zakład odbędzie sie wisi