>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
jannek 389

jannek

Użytkownik
ej to AKA_SHAKAL dolaczyl do zacnego grona HPowiczow ?
1 raz widze shakala w hp
shakal - czy dzisiaj mimo grania mullera i dasco rowniez jestes do przodu jak wawo na modenie ?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Na rotoworld, tylko Griffin na liscie, szukalem w innych miejscach tez nic nie znalazlem, ale zostawiam:cool: Najbardziej czekam na mecz Herberta z Tsonga bo tam poszlo 10% bankLOLa:cool:
na żadnym twitterze powiązanym z ekipą z LA nie ma info o Jordanie. Żadnego ! Jest gotowy do gry. Griffin opuści jeszcze 2 mecze, ale też już jest praktycznie gotowy.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Dzisiaj bedzie gruba nocka, wch... meczy z kosza uniwersyteckiego JUESEJ, a paddy lubi sobie na live zaspac albo dac linie z dupy o 5-15pkt za duza/mala:]:cool:✅

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Zaraz zostaniesz pojechany, obrońcy Janusza wciąż tutaj są ????
Pozdrawiam serdecznie.
Jesli to do mnie, to czy pojechalem kogos tutaj? :&gt; Aczkolwiek nie nazwalbym sie jego obronca. Taka sama reakcja na kazdego innego uzytkownika bylaby.

weed233 854

weed233

Użytkownik
To czemu moneta tu jeszcze jakieś pierdoły wypisywał? Przecież był zakład, że ma dostać bana jak wejdzie. :zoltakartka:
tyle typow juz tu wygrywajacych szlo z warunkiem win = moneta ban ze Odra by teraz na malediwach z homelem pływał

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jesli to do mnie, to czy pojechalem kogos tutaj? :&gt; Aczkolwiek nie nazwalbym sie jego obronca. Taka sama reakcja na kazdego innego uzytkownika bylaby.
Nie, nie do Ciebie. Z Tobą sobie kulturalnie na privku wszystko wyjaśniłem ;)
Pozdrawiam serdecznie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom