to już lepiej przeciwko deblistkom zagrać po 1.30 na Konte ????Proponuję za 8j. ????
Pozdrawiam
Zaraz zostaniesz pojechany, obrońcy Janusza wciąż tutaj są ????Proponuję za 8j. ????
Pozdrawiam
Tak, bo h2h z lat 2003-2015 bylo po ich stronieshakal - czy dzisiaj mimo grania mullera i dasco rowniez jestes do przodu jak wawo na modenie ?
????Proponuję za 8j. ????
Pozdrawiam
trzeba wszystko za 8 ładowaćza 8j to dziś Kings
a za 100j Cavs
na żadnym twitterze powiązanym z ekipą z LA nie ma info o Jordanie. Żadnego ! Jest gotowy do gry. Griffin opuści jeszcze 2 mecze, ale też już jest praktycznie gotowy.Na rotoworld, tylko Griffin na liscie, szukalem w innych miejscach tez nic nie znalazlem, ale zostawiam Najbardziej czekam na mecz Herberta z Tsonga bo tam poszlo 10% bankLOLa
Jesli to do mnie, to czy pojechalem kogos tutaj? :> Aczkolwiek nie nazwalbym sie jego obronca. Taka sama reakcja na kazdego innego uzytkownika bylaby.Zaraz zostaniesz pojechany, obrońcy Janusza wciąż tutaj są ????
Pozdrawiam serdecznie.
To czemu moneta tu jeszcze jakieś pierdoły wypisywał? Przecież był zakład, że ma dostać bana jak wejdzie. :zoltakartka:Izzydor
Salomon to może buty Ci pucować, on z pustego nie naleje. Byłeś na odlotach ?przegrywam, wiele razy przegrywalem
tyle typow juz tu wygrywajacych szlo z warunkiem win = moneta ban ze Odra by teraz na malediwach z homelem pływałTo czemu moneta tu jeszcze jakieś pierdoły wypisywał? Przecież był zakład, że ma dostać bana jak wejdzie. :zoltakartka:
Trzeba czekać jak Ramzes ustawę po cichaczu w nocy przepchnie :]To czemu moneta tu jeszcze jakieś pierdoły wypisywał? Przecież był zakład, że ma dostać bana jak wejdzie.
Nie, nie do Ciebie. Z Tobą sobie kulturalnie na privku wszystko wyjaśniłemJesli to do mnie, to czy pojechalem kogos tutaj? :> Aczkolwiek nie nazwalbym sie jego obronca. Taka sama reakcja na kazdego innego uzytkownika bylaby.
Taaaa... Coś z NBA na dzisiaj prócz Kings do gry?tyle typow juz tu wygrywajacych szlo z warunkiem win = moneta ban ze Odra by teraz na malediwach z homelem pływał
stawiajac kursy 1,05 1,1 itd? ???? watpie! a o tym mowimyJa na AO w 4 dni ze 156 euro zrobilem 5400 takze da sie ????
Cavs mam, ale teraz to juz osci zostały i over 1.5 trojki Irvinga lekkoTaaaa... Coś z NBA na dzisiaj prócz Kings do gry?