>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Na rotoworld zero informacji o tym, ze Jordan przeziebiony, ktos cos???
Jednak zostawiam te 3 zaklady, pierwsza mysl najlepsza, reszta na live.
Wawo mam podobny stan tylko w ££££, ale nie bede Cie zawstydzal:cool:

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
No, u mnie podobnie jak u Ciebie Wawo, tylko trochę więcej zer:
Pozdrawiam serdecznie.
Kto jak kto ale Ty w painbecie to nie masz sobie równych :grin:

Pozdrawiam ale nie wszystkich, nie pozdrawiam np. Ramzesa chłopak jest niesłowny

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Mowią ze w HP nikt nie przegrywa a ja tez jestem z HP i przegrywam . Smutne.
To nic. Ja jakis czas temu zamknalem zaklad za mniejsza ilosc niz postawilem, a on wszedl. Takiego czegos to dawno w HP nie bylo, o ile kiedys bylo ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kto jak kto ale Ty w painbecie to nie masz sobie równych :grin:

Pozdrawiam ale nie wszystkich, nie pozdrawiam np. Ramzesa chłopak jest niesłowny
Tak jak Ty w pisaniu wulgarnych PW :cool:
Pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku, nawet Ciebie.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Dobry wieczór
chciałbym pozdrowić mojego kumpla zraszacza buków , Wawo , Assiego oraz Pana Taduesza jeśli to czyta
Jakieś info odnośnie pogody jest nowe z Australii ?
pozdrawiam

dindek 41

dindek

Użytkownik
Assi, zrobiles tyle wplacajac 100zl ?
jesli tak to gratuluje, napewno po drodze trzeba bylo pare razy zamykac ze strata, jakies cuda itp, ale wazne ze ugrales
Pozdrawiam serdecznie.
Panowie bez spiny to jest do zrobienia :) sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
widzę wjechał odwieczny temat stawek/budżetów, kogo to obchodzi czy zrobił ze 100 zł 17k, niech sobie robi, a jak się chce tym pochwalić bo musi podbudować sobie ego to niech i sobie wstawia foty, ludzie opanujta sie

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Assi, zrobiles tyle wplacajac 100zl ?
jesli tak to gratuluje, napewno po drodze trzeba bylo pare razy zamykac ze strata, jakies cuda itp, ale wazne ze ugrales
Pozdrawiam serdecznie.
Jannek, nie. Nic nie wpłaciłem. Dostalem 20 zł lojalki i jakoś się udało. Pewnie spytasz od kiedy? Od mundialu we Francji (1998 rok). Czasem coś zamknąłem, coś skontrowałem, ale ogólnie jest plus, jak widać.

alves94 560

alves94

Użytkownik
dzis gralem LOKOMOTYWE Modene po I secie. zamknąlem w TB przy 11-10 dla Modeny, takze bez straty, z zyskiem paru złoty. Nie mialem czasu ich pilnować w tej LOKOMOTYWIE, a jak widze powysiadali chopaki
Assi, zgadles ???? ???? ????

wawo 23,8K

wawo

Użytkownik
Panowie bez spiny to jest do zrobienia :) sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????
niektorzy tego nie ogarna, bo wciaz graja tasiemki tripelki z kopanej i typy o ktorych nie mjaa pojecia

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
To nic. Ja jakis czas temu zamknalem zaklad za mniejsza ilosc niz postawilem, a on wszedl. Takiego czegos to dawno w HP nie bylo, o ile kiedys bylo ????
Jak to nie było , było wielokrotnie. Chyba o banklolu nie slyszaleś :cool:

simon999 11

simon999

Użytkownik
kolega Wawo ze 100 zl wygral 17 tys?:-D na bankkk;) grajac takie niskie kursy to bardzooo trudne i bardzo karkolomne, dlugo trwa budowanie salda, a jedna porazka b. duzo przekresla, czyli margines bledu jest praktycznie zerowy. widze, ze calkiem niedawno Francja Ci nie weszla z Polska, gdyby to siadlo, to ile bys mial z tych 100 zl, 40 tys?:p
Ja na AO w 4 dni ze 156 euro zrobilem 5400 takze da sie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom