od poczatku wrzesnia, dokladnie od II rundy US openA tak z ciekawości zapytam , ale szczerze : w jakim czasie tyle zrobiłeś ?
Kto jak kto ale Ty w painbecie to nie masz sobie równych :grin:No, u mnie podobnie jak u Ciebie Wawo, tylko trochę więcej zer:
Pozdrawiam serdecznie.
Daj spokój, z lojalki ????????
Ze stowki czy z dyszki?
To nic. Ja jakis czas temu zamknalem zaklad za mniejsza ilosc niz postawilem, a on wszedl. Takiego czegos to dawno w HP nie bylo, o ile kiedys bylo ????Mowią ze w HP nikt nie przegrywa a ja tez jestem z HP i przegrywam . Smutne.
Tak jak Ty w pisaniu wulgarnych PWKto jak kto ale Ty w painbecie to nie masz sobie równych :grin:
Pozdrawiam ale nie wszystkich, nie pozdrawiam np. Ramzesa chłopak jest niesłowny
Panowie bez spiny to jest do zrobienia sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????Assi, zrobiles tyle wplacajac 100zl ?
jesli tak to gratuluje, napewno po drodze trzeba bylo pare razy zamykac ze strata, jakies cuda itp, ale wazne ze ugrales
Pozdrawiam serdecznie.
tego pana tez trzeba zgarnąć bo sie bezprawnie panoszy na forumku ????trzeba tu zaprowadzic porzadek
Jannek, nie. Nic nie wpłaciłem. Dostalem 20 zł lojalki i jakoś się udało. Pewnie spytasz od kiedy? Od mundialu we Francji (1998 rok). Czasem coś zamknąłem, coś skontrowałem, ale ogólnie jest plus, jak widać.Assi, zrobiles tyle wplacajac 100zl ?
jesli tak to gratuluje, napewno po drodze trzeba bylo pare razy zamykac ze strata, jakies cuda itp, ale wazne ze ugrales
Pozdrawiam serdecznie.
Assi, zgadles ???? ???? ????dzis gralem LOKOMOTYWE Modene po I secie. zamknąlem w TB przy 11-10 dla Modeny, takze bez straty, z zyskiem paru złoty. Nie mialem czasu ich pilnować w tej LOKOMOTYWIE, a jak widze powysiadali chopaki
niektorzy tego nie ogarna, bo wciaz graja tasiemki tripelki z kopanej i typy o ktorych nie mjaa pojeciaPanowie bez spiny to jest do zrobienia sam kiedyś w 33 dni z 40 zł na 365 zrobiłem 14 k zysku ???? teraz pewnie bym wtopil na 1 kuponie ????
Jak to nie było , było wielokrotnie. Chyba o banklolu nie slyszaleśTo nic. Ja jakis czas temu zamknalem zaklad za mniejsza ilosc niz postawilem, a on wszedl. Takiego czegos to dawno w HP nie bylo, o ile kiedys bylo ????
Ja na AO w 4 dni ze 156 euro zrobilem 5400 takze da sie ????kolega Wawo ze 100 zl wygral 17 tys?:-D na bankkk grajac takie niskie kursy to bardzooo trudne i bardzo karkolomne, dlugo trwa budowanie salda, a jedna porazka b. duzo przekresla, czyli margines bledu jest praktycznie zerowy. widze, ze calkiem niedawno Francja Ci nie weszla z Polska, gdyby to siadlo, to ile bys mial z tych 100 zl, 40 tys?