Dasz screen z dnia dzisiejszego co grałeś? Pochwal się, reputę Ci nawet przybiję, będziesz szanowany na forumku.to saldo zrobilem na becie z poziomu 100 pln.
przegrywam, wiele razy przegrywalemWawo nigdy nie przegrywa, tak jak 3/4 HP.
ja to widze inaczejWawo nigdy nie przegrywa, tak jak 3/4 HP.
no pisze, dzis tylko zdazylem zagrac Modene po I secie. Chcialem Chorwacje z remisem po 1.25 ale nie bylo mnie przy necie i przegapilem.Dasz screen z dnia dzisiejszego co grałeś? Pochwal się, reputę Ci nawet przybiję, będziesz szanowany na forumku.
Chicago dziś 13 in a row? ???? Bo mnie cholernie kusi to 2.00 na Patryka i spółkę...Wawo nigdy nie przegrywa, tak jak 3/4 HP.
jakby gral swoje typy to by bylo okprzegrywam, wiele razy przegrywalem
Underek w tym meczu do rozważenia, Hawks OT w sumie też.Chicago dziś 13 in a row? ???? Bo mnie cholernie kusi to 2.00 na Patryka i spółkę...
zawsze gram swoje, nigdy do nikogo nie wypisywalem i nie mialem zalu o jakis typ.jakby gral swoje typy to by bylo ok
Z tego co widzę to grasz kursy w granicach ~1,20, przy kapitale początkującym 100 PLN zrobić 17.000,00 PLN po w/w kursach jest naprawdę wyczynem. To już nie lokomotywa tylko TGV lub CRHto saldo zrobilem na becie z poziomu 100 pln.
pas, w NBA nie ma LOKOMOTYW ktore mozna lapac za takie stawki.Wawo, uderzaj dziś w San Antonio Spurs.
1,03@ masz ale pewniak. Szpital w Suns jest jak cholera, Spurs kontynuują bardzo dobrego streaka. Zagraj za 10k to tam 300zł zarobisz więc git.????
Padłem. Aż Ci reputę przybiję ????To już nie lokomotywa tylko TGV lub CRH
nie musisz nic wypisywac wystarczy ze pytasz o kazdy typ a i tak ****:-(zawsze gram swoje, nigdy do nikogo nie wypisywalem i nie mialem zalu o jakis typ.
owszem, latwo nie bylo, poczatkowo mialem streaka dosc długiego wygranych, kilka razy zamykalem bez straty, kontrowalem, pare razy byly mega cudy. no i wtopy tez sie zdarzaly ????Z tego co widzę to grasz kursy w granicach ~1,20, przy kapitale początkującym 100 PLN zrobić 17.000,00 PLN po w/w kursach jest naprawdę wyczynem. To już nie lokomotywa tylko TGV lub CRH