polać mu.Gdyby psycholog zobaczyłby co się tu wyprawia to miałby gotowy materiał na pracę. ????
Ludzie non stop wtapiający, z których każdy drze łacha, bo są czarnymi kotami, a piszą w tematach innych użytkowników, aby zmienili stawkowanie lub udzielają im rad i chcą jeszcze jakieś odznaczenia za to. Inni dowartościowują się dopisywaniem 0 w screenach lub piszą, że zamknęli z zyskiem coś, czego nie mieli czasu obserwować. Większość tutaj jest zawsze na plusie, nigdy nie ma żadnych minusów. Znawcy wszystkich dyscyplin i mistrzowie stawkowania. Trolle, które wpisują w temacie stawki po 30k na live i piszą,że mają worki z kasą w piwnicy. Znowu inni mają temat na 40 stron, podliczony na 12k, a i tak co chwilę liczą od nowa bilans, bo wpłacili znowu hajs do buka. ????
Własnie rozwinąłeś definicje myślenia hazardzisty.Gdyby psycholog zobaczyłby co się tu wyprawia to miałby gotowy materiał na pracę. ????
Ludzie non stop wtapiający, z których każdy drze łacha, bo są czarnymi kotami, a piszą w tematach innych użytkowników, aby zmienili stawkowanie lub udzielają im rad i chcą jeszcze jakieś odznaczenia za to. Inni dowartościowują się dopisywaniem 0 w screenach lub piszą, że zamknęli z zyskiem coś, czego nie mieli czasu obserwować. Większość tutaj jest zawsze na plusie, nigdy nie ma żadnych minusów. Znawcy wszystkich dyscyplin i mistrzowie stawkowania. Trolle, które wpisują w temacie stawki po 30k na live i piszą,że mają worki z kasą w piwnicy. Znowu inni mają temat na 40 stron, podliczony na 12k, a i tak co chwilę liczą od nowa bilans, bo wpłacili znowu hajs do buka. ????
Ok, zobaczymy :grin:Dawid kiepie, napisałem domyśl się, to znaczy że masz się domyślić. Pozdrawiam.
Ja nie mieć tematu, tzn. mieć 2 ale zamknięte na ament. Tylko w dziale typy :razz:A ty masz ten temat dziadu? Bo mam nadzieje, ze ktos dogoni mnie ze skutecznoscia w tym sezonie z kolarstwa
no przecież to nic ostatniego kiepku :*Ok, zobaczymy
Boisko mają do d*pyjesteś mi coś w stanie powiedzieć o General Cabalerro?
może być PW, gadu, whatever.
Dawid kiepie, napisałem domyśl się, to znaczy że masz się domyślić. ????
Pozdrawiam.
Shakal dzięki za reputkę ostatnio faktycznie dekada na forum tak jak napisałeś , to miłe że pamiętałeśDużo osób jest tu w sobie mocno zadufanych i chcą podkreślić swoje wybujałe ego .
Na razie robie w temacie, co by odbic typem za 100j i zrobic +Ok, zobaczymy :grin:Ja nie mieć tematu, tzn. mieć 2 ale zamknięte na ament. Tylko w dziale typy :razz:
Tak jak mówiłem podawaj typy w dziale, niech będą na i potem wkroczę ja na białym koniu i podam kilka typów wygrywających i uratuję lud ????
Odezwał się ????Dużo osób jest tu w sobie mocno zadufanych i chcą podkreślić swoje wybujałe ego .
to nie jest Juras@Wawo, dlaczego masz w avatarze zdjęcie Jurasa?
ok dzięki, czyli tak jak myślałem.Boisko mają do d*py
San Lorenzo spadło to nakupili od nich zawodników, chyba z pięciu tam poszło
Konkretów to ja sam nie znam zbyt, ale na moje to spadną tak szybko jak awansowali a z gry to będzie takie overowe jak San Lorenzo właśnie ????
Mam na razie ov1,5 Capiaty ale sam win to nawet kusi
Trzeba zobaczyć co oni zamierzają grać
Oczywiście żeby zaliczyć do statystyk rzut rożny to musi być wykonanyDzieki
Pytanie czy róg musi byc wykonany zeby był zaliczony czy jak do tego podejdą