wawo
Użytkownik
thiem nie wygra tak wynika z mojej wnikliwej analizyPOLECAM DUBEL NA ZATOPIENIE MOICH DWÓCH INTERNETOWYCH KOLEGÓW
Thiem + Mladenović(+1,5seta)
????
thiem nie wygra tak wynika z mojej wnikliwej analizyPOLECAM DUBEL NA ZATOPIENIE MOICH DWÓCH INTERNETOWYCH KOLEGÓW
????
Jesteś rudy, więc jak możesz mieć kolegów nawet w internecie? ????POLECAM DUBEL NA ZATOPIENIE MOICH DWÓCH INTERNETOWYCH KOLEGÓW
????
Szejm on ju, to moj tekstjeszcze w zaszczytnej piątce jest miejsce dla Konara ale musiałby zgłosić do US ten worek z kasą co trzyma w piwnicy ????
kierwa, nie chcę mi się. Poza tym to nie ma z kim. Załatw pada to pogramy w fifę albo NBA na peesie :]moze jakis haxik ?
mialem isc spac ale polasilem sie na tego thiema razem z forumkiem a ze zaraz grajo, to moze jakis haxik !?
Goffin za miękki jest ostatnio, Thiem idzie po swoje.W meczu Cilica, albo Thiema dzisiaj spora szansa na niespodziankę.
Co prawda nie jestem jego kolega, bo jest rudy. No, ale akceptuje jego odmiennosc ????Jesteś rudy, więc jak możesz mieć kolegów nawet w internecie? ????
GEJ ALERTCo prawda nie jestem jego kolega, bo jest rudy. No, ale akceptuje jego odmiennosc ????
w internecie nikt nie jest rudy ????Jesteś rudy, więc jak możesz mieć kolegów nawet w internecie? ????
pada to nie ma maroon, ja aktualnie nie mam calej konsoli :]kierwa, nie chcę mi się. Poza tym to nie ma z kim. Załatw pada to pogramy w fifę albo NBA na peesie :]
Tim zagra, bo gra na Hajsens.pada to nie ma maroon, ja aktualnie nie mam calej konsoli :]
aaaaaaaaa, jak pogoda ? na googlach 64% szans na opady w melbern
moze niepotrzebnie czekam na tima :]
Homel troll? ja tam biorę na poważnie to co on pisze ????ja to Was czasem nie rozumiem, spinacie na tego całego Wawo, a to jest troll czystej postaci, nie gorszy niż homel czy fencyn.
kiedyś jak napisałem tutaj coś co potwierdzało, że traktuję go poważnie to mi napisał na PW cały wywód, że trolluje i żebym się uspokoił czy coś. To były jego początki trollowania.Homel troll? ja tam biorę na poważnie to co on pisze ????
Wawo jak na moje to puszcza te lokomotywy.
nie wkurwiaj mnie lamusiethiem nie wygra tak wynika z mojej wnikliwej analizy
puszczam i w nie wsiadam jak zwykle na grubasie no ale...Homel troll? ja tam biorę na poważnie to co on pisze ????
Wawo jak na moje to puszcza te lokomotywy.
dlaczego mnie wyzywasz? czy ja Cie obrazilem w któryms z postów?nie wkurwiaj mnie lamusie
:mrgreen:nie wkurwiaj mnie lamusie
czyzby to bylo 5 lat temu ? a to ze trolluje to prawda, lubie krecic beke, co nie zmienia faktu ze za hajs prawdziwy gram i czesto grubokiedyś jak napisałem tutaj coś co potwierdzało, że traktuję go poważnie to mi napisał na PW cały wywód, że trolluje i żebym się uspokoił czy coś. To były jego początki trollowania.