piszesz jedno o Dawidzie z czym się zgadzam i nie jest to pierwszy ani ostatni raz, ale linijkę niżej ponawiasz jego działania????????Nie skomentuje, niestety nie dotrzymujesz odpowiedniego poziomu rozmowy.
Podbijam, z checia obejrzalbym jakis dobry film, o wybitnym umysle, zupelnie jak moim Takze moze byc cos innego.
już zgłosiłeś? nieźle, ręka ręke myje, a później prowadzi lokomotywedlaczego mnie wyzywasz? czy ja Cie obrazilem w któryms z postów?
domyślam się, że grasz coś za prawdziwy hajs, bo jakbyś nie grał to nie rozumiem po co byś tu siedział całe dnie i trollował.czyzby to bylo 5 lat temu ? a to ze trolluje to prawda, lubie krecic beke, co nie zmienia faktu ze za hajs prawdziwy gram i czesto grubo
Jeszcze napiszesz nie raz, zebym ci pomogl, bo masz kolokwium i nie znasz odpowiedzi ????piszesz jedno o Dawidzie z czym się zgadzam i nie jest to pierwszy ani ostatni raz, ale linijkę niżej ponawiasz jego działania????????
Również pozdrawiam serdecznie kolege forumowego.ja tam Wawo szanuje i on o tym wie
pozdrawiam serdecznie
po co mam zgłaszać? w HP nic nie ginie.już zgłosiłeś? nieźle, ręka ręke myje, a później prowadzi lokomotywe
????Jeszcze napiszesz nie raz, zebym ci pomogl, bo masz kolokwium i nie znasz odpowiedzi ????
to bez znaczenia, Suns szpital totalny.jakby kogos to Parker ze Spurs dzisiaj odpoczywa
Chyba że tak, ale mega wczuł się w rolę grubasa i pokraki życiowej że aż uwierzyłem ????kiedyś jak napisałem tutaj coś co potwierdzało, że traktuję go poważnie to mi napisał na PW cały wywód, że trolluje i żebym się uspokoił czy coś. To były jego początki trollowania.
Tak trzymaj.puszczam i w nie wsiadam jak zwykle na grubasie no ale...
najwyzej WAWO zamknie z zyskiem przy przegranej
Coś tam startuję, jednak to nie temat na dzisiaj do rozmowy@dawid w jakich maratonach rowerowych startujesz ?jak masz wolne w czerwcu to w cyklokarpatach fajna trasa w strzyzowie to pojezdzenia. Stworzyliscie jakas grupe rowerowa na stravie ? Temat mozna by w dziale zalozyc z biegow ????
Haxa odpal ????Coraz lepiej w tym HP. Idę, zawołam Teda to rozda kartki i będzie spokój.
dawid w obecnej formie to ledwo co składakiem do monopola jest w stanie podjechać, a ty o jakichś maratonach mówisz@dawid w jakich maratonach rowerowych startujesz ?jak masz wolne w czerwcu to w cyklokarpatach fajna trasa w strzyzowie to pojezdzenia. Stworzyliscie jakas grupe rowerowa na stravie ? Temat mozna by w dziale zalozyc z biegow ????