fakt, Suns najgorszy zespół w lidze terazto bez znaczenia, Suns szpital totalny.
fakt, Suns najgorszy zespół w lidze terazto bez znaczenia, Suns szpital totalny.
dawid w obecnej formie to ledwo co składakiem do monopola jest w stanie podjechać, a ty o jakichś maratonach mówisz
Mistrz i Malgorzata arcydzielo, Moja Walka.Knausgarda osobista. , Dzieci gniewu -kryminal . Polecam . Pierwsza po zakategoria HCJak nie film to moze tez byc ksiazka, z checia przeczytam. Tylko dobrze, zeby to nie byla sama dokumentacja, a tez zawierala w sobie jakies tlo, zycie pozanaukowe i tym podobne.
Madre slowa, bo gdyby nie wygrywal, to by dzisiaj nie gralja gram w strone goffina, nie gra narazie zachwycajaco, ale co najwazniejsze, wygrywa
Jak podobali Ci się Borgiowie to wyszła ostatnio Dynastia Tudorów Hirsta, w koleracji z serialem. Jeśli nie widziałeś/czytałeś to polecam bo dla mnie mocniejsza pozycja niż Borgiowie.Jak najbardziej Tylko tak jak mowie, z fabula jeszcze lepsza. Ciekawe historie, jak Rodzina Borgiow. Przeczytalem ksiazke, obejrzalem film. Jesli cos ciekawego historycznie, niekoniecznie o wielkich umyslach tez moga byc
Hogan a byles na Przehybie? Wyzwanie na ten sezon.ale jak da radę składakiem po takim dobrym, pięciodniowym maratonie to też chyba coś ????
Hogan a byles na Przehybie? Wyzwanie na ten sezon.
Homel: na kanape i z powrotem ????Homel : niezapomniana przygoda ,
J.R Tolkiena
Zaczalem ogladac serial, ale mnie znudzil po 1 sezonie. Marko Polo obejrzalem 1 sezon, calkiem ok. Wiadomo Wikingowie tez klasa.Jak podobali Ci się Borgiowie to wyszła ostatnio Dynastia Tudorów Hirsta, w koleracji z serialem. Jeśli nie widziałeś/czytałeś to polecam bo dla mnie mocniejsza pozycja niż Borgiowie.
Z typowo naukowej literatury to polecam biografię Ottona von Bismarcka pióra Lecha Trzeciakowskiego. Genialny umysł, wybitna postać. Chyba najwybitniejszy polityk w historii, a prywatnie skrzyżowanie Chucka Norrisa z Frankiem Underwoodem
A Ibaki nie ma ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????draymond green w s5 ja pierdyle