>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Jak nie film to moze tez byc ksiazka, z checia przeczytam. Tylko dobrze, zeby to nie byla sama dokumentacja, a tez zawierala w sobie jakies tlo, zycie pozanaukowe i tym podobne.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Interesuje Cię historia?
Jak najbardziej ;) Tylko tak jak mowie, z fabula jeszcze lepsza. Ciekawe historie, jak Rodzina Borgiow. Przeczytalem ksiazke, obejrzalem film. Jesli cos ciekawego historycznie, niekoniecznie o wielkich umyslach tez moga byc ;)

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
dawid w obecnej formie to ledwo co składakiem do monopola jest w stanie podjechać, a ty o jakichś maratonach mówisz

ale jak da radę składakiem po takim dobrym, pięciodniowym maratonie to też chyba coś ????

O 6

olszyn

Użytkownik
ja gram w strone goffina, nie gra narazie zachwycajaco, ale co najwazniejsze, wygrywa, a w koncu (mam nadzieje) przyjdzie dobry mecz w jego wykonaniu, potencjal ku temu jest. thiem mniej ograny, moze sie zagotowac. w zeszlym roku jak grali, to kursy wystawialy buki 1,3 na goffina, wiec teraz pobieram 2,62 na niego i mysle, ze w koncu dobrze wejdzie w mecz.

daminho 278

daminho

Użytkownik
Jak nie film to moze tez byc ksiazka, z checia przeczytam. Tylko dobrze, zeby to nie byla sama dokumentacja, a tez zawierala w sobie jakies tlo, zycie pozanaukowe i tym podobne.
Mistrz i Malgorzata arcydzielo, Moja Walka.Knausgarda osobista. , Dzieci gniewu -kryminal . Polecam . Pierwsza po zakategoria HC:cool:

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Jak najbardziej ;) Tylko tak jak mowie, z fabula jeszcze lepsza. Ciekawe historie, jak Rodzina Borgiow. Przeczytalem ksiazke, obejrzalem film. Jesli cos ciekawego historycznie, niekoniecznie o wielkich umyslach tez moga byc ;)
Jak podobali Ci się Borgiowie to wyszła ostatnio Dynastia Tudorów Hirsta, w koleracji z serialem. Jeśli nie widziałeś/czytałeś to polecam bo dla mnie mocniejsza pozycja niż Borgiowie.
Z typowo naukowej literatury to polecam biografię Ottona von Bismarcka pióra Lecha Trzeciakowskiego. Genialny umysł, wybitna postać. Chyba najwybitniejszy polityk w historii, a prywatnie skrzyżowanie Chucka Norrisa z Frankiem Underwoodem :p

mastertypowski 383

mastertypowski

Użytkownik
Western Conference All-Star Starters:

Stephen Curry (GSW)
Russell Westbrook (OKC)
Kobe Bryant (LAL)
Kawhi Leonard (SAS)
Kevin Durant (OKC)

Eastern Conference All-Star Starters:

Kyle Lowry (TOR)
Dwyane Wade (MIA)
LeBron James (CLE)
Paul George (IND)
Carmelo Anthony (NYK)

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Homel : niezapomniana przygoda ,
J.R Tolkiena
Homel: na kanape i z powrotem ????
Jak podobali Ci się Borgiowie to wyszła ostatnio Dynastia Tudorów Hirsta, w koleracji z serialem. Jeśli nie widziałeś/czytałeś to polecam bo dla mnie mocniejsza pozycja niż Borgiowie.
Z typowo naukowej literatury to polecam biografię Ottona von Bismarcka pióra Lecha Trzeciakowskiego. Genialny umysł, wybitna postać. Chyba najwybitniejszy polityk w historii, a prywatnie skrzyżowanie Chucka Norrisa z Frankiem Underwoodem :p
Zaczalem ogladac serial, ale mnie znudzil po 1 sezonie. Marko Polo obejrzalem 1 sezon, calkiem ok. Wiadomo Wikingowie tez klasa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom