kubarks
Użytkownik
w tamtym tygodniu na telegazecie też napisali o jakimś grajku z Chinach co zrobił 72 pkt ????
w tamtym tygodniu na telegazecie też napisali o jakimś grajku z Chinach co zrobił 72 pkt ????
Czy to jest najwyższa klasa roz(g)rywkowa????? ????
to akurat ASG w ChinachCzy to jest najwyższa klasa roz(g)rywkowa?
https://www.youtube.com/watch?v=768lZVBNvpUw tamtym tygodniu na telegazecie też napisali o jakimś grajku z Chinach co zrobił 72 pkt ????
staty 10/11 z gry, 7/7 za trzy ????W tej chinskiej lidze nawet Koszarek by robil staty na poziomie 30 pkt + 5 rebs + 15 asyst ????
Zależy w jakiej drużynie. Są ekipy które grają defensywnie i dobrze bronią.W tej chinskiej lidze nawet Koszarek by robil staty na poziomie 30 pkt + 5 rebs + 15 asyst ????
Jak dla mnie debile :?
Z tego co kojarzę to ten krokodyl czy uj wie co to było to Szpila wziął za rywala, który go położył, więc mnie dla mnie piękne przejscie ????Jak dla mnie debile :?
Nie wiem czy Kliczko by wstal po takim ciosie, mnie by napewno zabilo :]
This website is under heavy loadCo sie dzieje ze Skrillem? Stronka sie nawet nie chce wyswietlic ????
tak było ????Z tego co kojarzę to ten krokodyl czy uj wie co to było to Szpila wziął za rywala, który go położył, więc mnie dla mnie piękne przejscie ????