Przecież i tak ich Lube zleje to co za różnicaBełchatów chce przełożyć środowy mecz z Maceratą ???? drużyna się posypała, dziś trenowało 4 zawodników
????Bełchatów chce przełożyć środowy mecz z Maceratą ???? drużyna się posypała, dziś trenowało 4 zawodników
a co zrobili?????
I tak Lube nie przełoży ????
Niech już pokerstarsy zakładają tego buka i spierdalam od tych złodziei z bet365, co oni wyprawiają to się w głowie nie mieści.
Tu masz wyniki http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=CC&raceid=25799a co zrobili?
Masz rację Dawid. Oni tylko banować konta potrafią. Pozdrawiam serdecznie.Niech już pokerstarsy zakładają tego buka i spierdalam od tych złodziei z Bet365, co oni wyprawiają to się w głowie nie mieści.
Kiedy mniej więcej startują z tym bukiem? Nic nie szukałem a słyszałem o takiej inicjatywie????
Niech już pokerstarsy zakładają tego buka i spierdalam od tych złodziei z bet365, co oni wyprawiają to się w głowie nie mieści.
W marcu.Kiedy mniej więcej startują z tym bukiem? Nic nie szukałem a słyszałem o takiej inicjatywie
Uważasz że będą mieć lepszego buka od 365?????
Ja już potankowałem wszystko, under 180, under 181, -10,5, -9,5, czyste win, handi -1,5, under 3,5 seta zarówno w marathonie i 1xbetLokata 26% na środę w 1xbet na Lube dziś trenowali: Milczarek, Uriarte, Marechal i Rodriguez
Nie uważam, ja to wiemUważasz że będą mieć lepszego buka od 365?
aa to sory, nie było pytaniaNie uważam, ja to wiem
potrójny olinSkra all in