>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Ja bym Benuła dodał. Jego gra tak wyglądała, że on chciał żeby tak wyglądała :p
E tam :p Benuła grał jak zwykle. Taki już jest i tyle.
Jakby dziś grał z jakimś znanym graczem, a nie młodym jankesem to pewnie by wygrał :p Czajnik i tyle. Za gorąca głowa, żeby ustawiać mecze :&gt;
E: wschód i półwysep apeniński to wylęgarnia tenisowych kombinatorów ????

J 3,4K

jaja

Użytkownik
&quot;W rozpoczynającym się własnie Australian Open wystąpi 8 tenisistów z listy śledczych ATP&quot;
Jakbym miał na szybko wymienić patrząc na drabinkę to :
Donskoy
Stachowski
Haase
Jaziri
Troicki
Rosol
Tursunov
Bolleli
Istomin
????

No i po turnieju dojdzie Vesely ????
a gdzie włoskie dziady ?
seppi, boski fabio ? ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
a gdzie włoskie dziady ?
seppi, boski fabio ? ????
Jest Bolleli :p
Seppi i Fog mają taki styl gry i do tego są tak nierówni, że i tak nigdy by im się nic nie udowodniło :p
E: z resztą ATP ma na liście tylko 8 ???? !! Jakbym się uparł to by się pewnie na pół drabinki coś znalazło ????

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Istomin się nie bawi w fixy, dostałby za to klapsa od mamusi ????
Ten artykuł jak dla mnie to rehabilitacja marcina1981 ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Raczej Pippo Volandri i Cipolla, bo reszta Włochów już siedzi. ????
Ale Volandri i Cipolla nie grają w AO :p !!
Jakbym Ci miał wymienić z czelków takich ananasów to otwieram przykładowo drabinkę czelka tego w Filipinach i połowa drabinki ma coś na sumieniu ????
E: żeby nie było. Nie potępiam ustawiania spotkań tenisowych jeśli się nie gra przeciwko sobie ???? !! Wręcz przeciwnie. Za coś Ci ludzie muszą żyć, a grając w pierwszych rundach czelków to nawet samolot się nie zwróci. Jeśli grają na poszczególne przełamania/punkty albo po prostu na siebie to szanuje to ???? !!

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Jest Bolleli :p
Seppi i Fog mają taki styl gry i do tego są tak nierówni, że i tak nigdy by im się nic nie udowodniło :p
E: z resztą ATP ma na liście tylko 8 ???? !! Jakbym się uparł to by się pewnie na pół drabinki coś znalazło ????
no jest w tym ich &quot;stylu&quot; trochę racji, ale mieli tylu rodaków, od których mogli się tego uczyć, że miejsce na takiej liście powinni mieć z urzędu :grin::grin::grin:
oni to wysysają z mlekiem matki :grin:

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Ale Volandri i Cipolla nie grają w AO :p !!
Jakbym Ci miał wymienić z czelków takich ananasów to otwieram przykładowo drabinkę czelka tego w Filipinach i połowa drabinki ma coś na sumieniu ????
Aaa, to chyba że tak. To ja bym dorzucił Verdasco, bo już kilka razy ktoś wyśledził jakieś machloje z jego udziałem.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
U mnie dożywotni props ma Jaziri za tę akcję w deblu w zeszłym roku ???? Pograł grubo na wygraną swojej pary i na totalnego bezczela poszedł ????
Oczywiście bez żadnych konsekwencji ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dzis.Juras sie.ustawi i pogra Isnera 3-0
Juras to by mógł wygrać pierwszego seta to by się &quot;klasykiem&quot; po @1,5 w Ajsnera wjechało ????
Ale to mściwa bestia to pewnie zrobi na złość 0:3 w 1,5 godziny, albo krecz będzie grany :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom