E tam Benuła grał jak zwykle. Taki już jest i tyle.Ja bym Benuła dodał. Jego gra tak wyglądała, że on chciał żeby tak wyglądała
a gdzie włoskie dziady ?"W rozpoczynającym się własnie Australian Open wystąpi 8 tenisistów z listy śledczych ATP"
Jakbym miał na szybko wymienić patrząc na drabinkę to :
Donskoy
Stachowski
Haase
Jaziri
Troicki
Rosol
Tursunov
Bolleli
Istomin
????
No i po turnieju dojdzie Vesely ????
Raczej Pippo Volandri i Cipolla, bo reszta Włochów już siedzi. ????a gdzie włoskie dziady ?
seppi, boski fabio ? ????
Azarenka, Muguruza i Halep izi? Jeszcze nad Pliskovą myślałem.Miałeś w nocy kilka. Jak do ako to wstępnie Osaka+Venus. Jest za to sporo dogów do gry.
Według Marcina najwięksi handlarze w turze to Djoko, Nadal, Murray ????Istomin się nie bawi w fixy, dostałby za to klapsa od mamusi ????
Ten artykuł jak dla mnie to rehabilitacja marcina1981 ????
Raczej tak, nie, tak, ewentualne tak.Azarenka, Muguruza i Halep izi? Jeszcze nad Pliskovą myślałem.
Ale Volandri i Cipolla nie grają w AO !!Raczej Pippo Volandri i Cipolla, bo reszta Włochów już siedzi. ????
no jest w tym ich "stylu" trochę racji, ale mieli tylu rodaków, od których mogli się tego uczyć, że miejsce na takiej liście powinni mieć z urzędu :grin::grin::grin:Jest Bolleli
Seppi i Fog mają taki styl gry i do tego są tak nierówni, że i tak nigdy by im się nic nie udowodniło
E: z resztą ATP ma na liście tylko 8 ???? !! Jakbym się uparł to by się pewnie na pół drabinki coś znalazło ????
Aaa, to chyba że tak. To ja bym dorzucił Verdasco, bo już kilka razy ktoś wyśledził jakieś machloje z jego udziałem.Ale Volandri i Cipolla nie grają w AO !!
Jakbym Ci miał wymienić z czelków takich ananasów to otwieram przykładowo drabinkę czelka tego w Filipinach i połowa drabinki ma coś na sumieniu ????
raczej Starace i BraccialiRaczej Pippo Volandri i Cipolla, bo reszta Włochów już siedzi. ????
Gość widzę ma identyczną taktykę jak ja jak grałem w NBA na kompie parę lat temu - robiłem karierę gracza, brałem piłkę i tylko rzucałem ???????? ????
Juras to by mógł wygrać pierwszego seta to by się "klasykiem" po @1,5 w Ajsnera wjechało ????Dzis.Juras sie.ustawi i pogra Isnera 3-0