haha odpuszczasz do jutra bo 2 mecze dzisiaj tylko zostałyPliskova GSM
Ale nie polecam takich akcji, prawie zawału dostałem, bo stawka duża, ale jestem zarobiony póki co i odpuszczam na razie AO.
Jak to po co owoce w diecie? Za dużo witamin, mikro i markoskładników w kurczaku i ryżu nie masz.Barikelo ale po co owoce w diecie :]
Stawiam w dublu mareja z rao za 15 k i isnera z fererem za 10 k. Policz.ile jestem w przodPo co grać kursy typu Ferrer albo Murray? Raonic po 1,06 to też jakoś szału nie robi.
Jaka stawka?Pliskova GSM
Ale nie polecam takich akcji, prawie zawału dostałem, bo stawka duża, ale jestem zarobiony póki co i odpuszczam na razie AO.
milion milionówJaka stawka?
Wawo po co Ci robota skoro takie siano u buka kosisz? Chyba, ze po prostu trzeba gdzieś zbierać kapitał jak cos sie wykolei w sumie :grin:Stawiam w dublu mareja z rao za 15 k i isnera z fererem za 10 k. Policz.ile jestem w przod
Lubie swoja robote gdybym jej nie mial to bym pewnie siedzial jak niektorzy tutaj non stop i stawial jakies dziadostwaWawo po co Ci robota skoro takie siano u buka kosisz? Chyba, ze po prostu trzeba gdzieś zbierać kapitał jak cos sie wykolei w sumie :grin:
Pewnie wziął kilka kredytów i odrabia wtopy albo zbiera na oddanie długów ????Wawo po co Ci robota skoro takie siano u buka kosisz? Chyba, ze po prostu trzeba gdzieś zbierać kapitał jak cos sie wykolei w sumie :grin:
betsafeKtóry buk ma najszerszą ofertę jeśli chodzi o strzelców w ręczną??
Nigdy nie uwierzę w to, ze wolisz iść po nocce takiej z AO nawet do najfajniejszej pracy zamiast pospać, poleżeć w domu, wypic piwko i pomyśleć o kolejnych peFFach.Lubie swoja robote gdybym jej nie mial to bym pewnie siedzial jak niektorzy tutaj non stop i stawial jakies dziadostwa
dziękiBetsafe
i się Klizan posrałIdzie @2,62 na Kliżana
W końcu to pogromca naszego JJ-a