>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
Jak to po co owoce w diecie? Za dużo witamin, mikro i markoskładników w kurczaku i ryżu nie masz.
Makroskłądników to akurat w owocach mało, a w wyzej wymienionych sporo :razz:
co do mikroelementów to w owocach jest dużo, ale jednak na redukcji faktycznie nie ma co przesadzać z owocami, poza tym, owoc owocowi nierówny ;)
np. banany na redukcji to tak sobie, bo dużo kcal, ale już np. taki grejpfrut czy jabłko to jak najbardziej.

Bautista jednak ogarnął, albo bardziej Klizan nie ogarnął... jak mi Tsonga wygra jeszcze, to będę zadowolony póki co z AO ;)

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Makroskłądników to akurat w owocach mało, a w wyzej wymienionych sporo :razz:
co do mikroelementów to w owocach jest dużo, ale jednak na redukcji faktycznie nie ma co przesadzać z owocami, poza tym, owoc owocowi nierówny ;)
np. banany na redukcji to tak sobie, bo dużo kcal, ale już np. taki grejpfrut czy jabłko to jak najbardziej.

Bautista jednak ogarnął, albo bardziej Klizan nie ogarnął... jak mi Tsonga wygra jeszcze, to będę zadowolony póki co z AO ;)
Jak na redukcji to w porządku. ;)

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dr.Ivo czeka przynajmniej miesiąc przerwy, więc o deblu z Rają może zapomnieć.
Ja się obawiam, że to może być powoli koniec.
Przy jego warunkach kontuzje kolan na tym etapie kariery i przy już takim wyeksploatowaniu organizmu nie rokuje zbyt dobrze...
Mam oczywiście nadzieje, że się mylę i Doktor wróci jeszcze mocniejszy ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Nigdy nie uwierzę w to, ze wolisz iść po nocce takiej z AO nawet do najfajniejszej pracy zamiast pospać, poleżeć w domu, wypic piwko i pomyśleć o kolejnych peFFach. ;)
Racja wolalem.rano zostac w domu ale teraz juz jest luzik. Po robocie pilka reczna 3 godz snu i znowu AO

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Ja się obawiam, że to może być powoli koniec.
Przy jego warunkach kontuzje kolan na tym etapie kariery i przy już takim wyeksploatowaniu organizmu nie rokuje zbyt dobrze...
Mam oczywiście nadzieje, że się mylę i Doktor wróci jeszcze mocniejszy ????
Oby wrócił na Łymbledon. ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
&quot;W rozpoczynającym się własnie Australian Open wystąpi 8 tenisistów z listy śledczych ATP&quot;

Jakbym miał na szybko wymienić patrząc na drabinkę to :
Donskoy
Stachowski
Haase
Jaziri
Troicki
Rosol
Tursunov
Bolleli
Istomin
????

No i po turnieju dojdzie Vesely ????