depo nie tylko skrillem można robić :grin:Witam, działa Wam Skrill?
Kiedyś się grywało, obecnie braku czasu. Wirtualne trenowanie zamieniłem na to w realnym świecie. Nie wiem jednak czy przepisy tam obowiązujące były prawdziwe.Widzę, że kolega nie doszedł w FMie do LM:mrgreen:
Racja.Bierzesz zawodników którzy nie skończyli 21 lat bo takich nie musisz zgłaszać
Z telefonu zadziała.Witam, działa Wam Skrill?
Informacja póki co niejawna, zapewne jest to zasłona przed meczem i dopiero w środę będzie odpalona petarda.A Marcela oszczędzali czy kontuzja ? bo jak kontuzja to PZU się nie wypłaci , Marcel ubezpieczony na 100 mln $
pełna zgodahttp://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-2.html#post5902094
AO, można spokojnie w to wchodzić
10/10?????http://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-2.html#post5902094
Ale tu i tak każdy zagra handi punktowe i wygra jak wtedy
Teemo na luzie zjada cyganahttp://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-2.html#post5902094
W klubie ma dość dobre statystyki a mniej czasu spędza na boisku. Nie widziałem wcześniejszych meczy Niemców. Ale sądząc po meczu z Hiszpanami to on ma ciągnąć tą reprezentacje. Także myślę że przynajmniej 10 rzutów powinien oddać.Hmm w sumie 13 rzutów oddal,pytanie czy on tak zawsze czy to jakis jednorazowy wyskok?
Dibirov rzucał przeciwko Landinowi, teraz takiej zapory miał nie będzie.wedlug mnie nie,ale wedlug znawcy z Norwegii jest co najmniej równa jak nie lepsza,bardziej fizyczna u Węgrów a Dibirov to jest chucherko..
Ja to tego nie rozumiem, tez za nim nie przepadam ale ludzie są podli... Walczył chłopak jak potrafi, dał z siebie wszystko a że był słabszy od Wildera...nie on pierwszy i nie ostatni...Ilu z tych trolli szydzących dojdzie do walki o mistrzostwo świata...pewnie żaden...Wczoraj był wysyp szyderców co się obłowili na Wilderze po kursie 1,20 a dziś grzecznie poszli spać po wtopie na lokacie jaką miał być Petis po podobnym kursie...za to trzeba było się od rana przebijać przez tenisowych płaczków:razz:Nie lubię Szpilki, ale dał naprawdę fajną walkę i za to szacun i szkoda trochę chłopaka, że się skończyło jak się skończyło....no, ale te przeróbki miażdżą system ????
tak. myślę, że inni tenisiści zgodzą się ze mną, że to jest mocny typ10/10?????
eeee, ale Szpilka do niej nie doszedłJa to tego nie rozumiem, tez za nim nie przepadam ale ludzie są podli... Walczył chłopak jak potrafi, dał z siebie wszystko a że był słabszy od Wildera...nie on pierwszy i nie ostatni...Ilu z tych trolli szydzących dojdzie do walki o mistrzostwo świata...pewnie żaden...Wczoraj był wysyp szyderców co się obłowili na Wilderze po kursie 1,20 a dziś grzecznie poszli spać po wtopie na lokacie jaką miał być Petis po podobnym kursie...za to trzeba było się od rana przebijać przez tenisowych płaczków:razz: