>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
To do tego co pisał tam komu takie rzeczy są potrzebne? W sumie jak się przegrywa to chociaż coś trzeba mieć.

Psss. Nie twierdze, że ja wygrywam ja jestem na minusie ok ~~ 1k polskich złotych.
kolego u mnie minus 4 tysie. ale czuje ze wyjde na plus w tym miesiacu.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
kolego u mnie minus 4 tysie. ale czuje ze wyjde na plus w tym miesiacu.
Pussy witam i zapraszam to turnieju w Fifkę bo wiem że pogrywasz (masz nick łowcaświnek na ps4?) Marcin-Odra obiecał jakieś nagrody finansowe ;)
Link do zapisu w linku
pozdrawiam

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Pussy witam i zapraszam to turnieju w Fifkę bo wiem że pogrywasz (masz nick łowcaświnek na ps4?) Marcin-Odra obiecał jakieś nagrody finansowe ;)
Link do zapisu w linku
pozdrawiam
Słabo to narazie idzie z zapisami. Maroon dziś możemy się zmierzyć jakoś przed Cavs - GSW, chociaż ja to mało grałem narazie.
To ładnie naku.rwiasz ???? Ja to groźny jestem ze stałych fragmentów, ale obronę mam dziurawą jak Szpilka ????
W NBA można też coś takiego zrobić, LeBronem wbijam jak taran w pomalowane, i nawet szarży nie gwiżdżą ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Słabo to narazie idzie z zapisami. Maroon dziś możemy się zmierzyć jakoś przed Cavs - GSW, chociaż ja to mało grałem narazie.
to nie ma sensu grać trochę bo ja jestem w 1 dywizji FUT niepokonany od 16 meczów ????
nie no żaruje zagrałbym ale pada nie mam bo się zepsuł ???? pójdę do sklepu może poźniej
a ludzie się zapiszą dopiero od nocy stoi temat ;) sporo osób znam z forum co gra to się zapisza wysłałem im PW

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Link do zapisu w linku

pozdrawiam
nie wykupilem tego zydowskiego psn na ten rok jeszcze. wszystkie nadwyzki ida do buka.
terazna ufc taka petarda idzie ze wszystko odrobie. typ ostry jak maczety w krk.

A 30,4K

atr

Użytkownik
Zadzwoniłem do Vegas co sądzą o tym że na każdej taśmie w Polsce dziś będzie Isner. Przyszła krótka odpowiedź -

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom