dawid.400
Forum VIP
Znowu brak argumentów i atak ad persona. Przywykłem do tego. Jakim musisz być małym człowiekiem.Za to ty się znasz, na szydzeniu z zawodników i userów na forum
Pozdrawiam.
Znowu brak argumentów i atak ad persona. Przywykłem do tego. Jakim musisz być małym człowiekiem.Za to ty się znasz, na szydzeniu z zawodników i userów na forum
wszystkoGramy dziś Lebrona na same pkt czy sumę pkt, zb i asyst?
on ma spore ciśnienie na jakąś rangę od dawna ???? tutaj dwa bekowe postyTo do tego co pisał tam komu takie rzeczy są potrzebne? W sumie jak się przegrywa to chociaż coś trzeba mieć.
Psss. Nie twierdze, że ja wygrywam ja jestem na minusie ok ~~ 1k polskich złotych.
kolego u mnie minus 4 tysie. ale czuje ze wyjde na plus w tym miesiacu.To do tego co pisał tam komu takie rzeczy są potrzebne? W sumie jak się przegrywa to chociaż coś trzeba mieć.
Psss. Nie twierdze, że ja wygrywam ja jestem na minusie ok ~~ 1k polskich złotych.
Pussy witam i zapraszam to turnieju w Fifkę bo wiem że pogrywasz (masz nick łowcaświnek na ps4?) Marcin-Odra obiecał jakieś nagrody finansowekolego u mnie minus 4 tysie. ale czuje ze wyjde na plus w tym miesiacu.
Słabo to narazie idzie z zapisami. Maroon dziś możemy się zmierzyć jakoś przed Cavs - GSW, chociaż ja to mało grałem narazie.Pussy witam i zapraszam to turnieju w Fifkę bo wiem że pogrywasz (masz nick łowcaświnek na ps4?) Marcin-Odra obiecał jakieś nagrody finansowe
Link do zapisu w linku
pozdrawiam
to nie ma sensu grać trochę bo ja jestem w 1 dywizji FUT niepokonany od 16 meczów ????Słabo to narazie idzie z zapisami. Maroon dziś możemy się zmierzyć jakoś przed Cavs - GSW, chociaż ja to mało grałem narazie.
hahaha każdy ma w życiu jakieś cele jedni chcą na bukmacherce sobie dorobić inni chcą mieć range na forumkuon ma spore ciśnienie na jakąś rangę od dawna ???? tutaj dwa bekowe posty
http://forum.bukmacherskie.com/f98/jaki-macie-bilans-u-bukmacherow-85656.html#post3261238
http://forum.bukmacherskie.com/f16/moje-predyspozycje-na-typera-35431.html#post1205322
nie wykupilem tego zydowskiego psn na ten rok jeszcze. wszystkie nadwyzki ida do buka.Pussy witam i zapraszam to turnieju w Fifkę bo wiem że pogrywasz (masz nick łowcaświnek na ps4?) Marcin-Odra obiecał jakieś nagrody finansowe
Link do zapisu w linku
pozdrawiam
ta :/ over 0.5 chyba lipaGladbach karnego spartoliło ????
Najbardziej dochodowy dzień w sezonie NBAdziś Marthin Luther day w stanach a więc potocznie dzień czarnucha , fajnie bo NBA wcześnie gra