>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
DEONTAY WILDER - 1.12 -

Szpilka ma taką szanse na wygraną z Widerem ile prostytu... na to że w poślubną noc zostanie dziewicą.
]

Świat Pudzianie poszedł do przodu. Błonę dziewicy mozna przywrócić. Wiec powiedzenie z dupy.

Artur Szpilka 8.00 bet365
Arturo ma więcej szans niż pseudo fachowcy mówią. Shields (trener Szpili) mówił ze tylko Evander Holyfield miał takie serce do walki jak Szpila. Szpila nigdy nie przełamany. Przewraca sie ale wstaje. Nigdy nie naruszony. Jenninga ładował i nic. Sędzia przerwał. Arturo stał. Artur za szybki ma wagę ciężka. Wilder będzie bił powietrze. Frustrowal sie. Szpila ma walić po schabach. Wilder krwią lał będzie miesiącami po walce. Bicie na tułów to klucz. Dobra lewa ręka Artura. Szybka. Celna. Rożne katy uderzeń. Ponownie szybkość. Dobry trener. Walka u siebie. Polonia będzie. Sporo dobrych chłopaków. Doping kozak szykuje sie. Wilder kurza noga oddaje pas.
Over 9.5 rundy 3.25 bet365
Arturo twardy skurczybyk. Jestem spokojny ze wytrzyma cały dystans. Boje sie bardziej o Wildera. Taki kursik gram.

Otrzymane punkty reputacji: +21
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Świat Pudzianie poszedł do przodu. Błonę dziewicy mozna przywrócić. Wiec powiedzenie z dupy.

Arturo ma więcej szans niż pseudo fachowcy mówią. Shields (trener Szpili) mówił ze tylko Evander Holyfield miał takie serce do walki jak Szpila. Szpila nigdy nie przełamany. Przewraca sie ale wstaje. Nigdy nie naruszony. Jenninga ładował i nic. Sędzia przerwał. Arturo stał. Artur za szybki ma wagę ciężka. Wilder będzie bił powietrze. Frustrowal sie. Szpila ma walić po schabach. Wilder krwią lał będzie miesiącami po walce. Bicie na tułów to klucz. Dobra lewa ręka Artura. Szybka. Celna. Rożne katy uderzeń. Ponownie szybkość. Dobry trener. Walka u siebie. Polonia będzie. Sporo dobrych chłopaków. Doping kozak szykuje sie. Wilder kurza noga oddaje pas.
Arturo twardy skurczybyk. Jestem spokojny ze wytrzyma cały dystans. Boje sie bardziej o Wildera. Taki kursik gram.
Szpilka nie był za szybki dla Mike&#39;a Mollo nawet i dał się trafić ???? ok trochę się rozwinął w stanach ale bez jaj . Wilder idzie cały czas do przodu i słaba obrona Szpilki tutaj będzie bardzo widoczna
druga sprawa grasz over i liczysz że Szpilka dotrwa do końca . I co niby wtedy sędziowie dadzą mu wygraną na punkty ? ????

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Szpilka nie był za szybki dla Mike&#39;a Mollo nawet i dał się trafić ???? ok trochę się rozwinął w stanach ale bez jaj . Wilder idzie cały czas do przodu i słaba obrona Szpilki tutaj będzie bardzo widoczna

druga sprawa grasz over i liczysz że Szpilka dotrwa do końca . I co niby wtedy sędziowie dadzą mu wygraną na punkty ? ????
Arturo wtedy inaczej walczył. Szedł w wojnę. Tera potrafi sie opanować. Adamka zbił jak dziecko na spokoju właśnie. W USA sie rozwinął niesamowicie. Niedowiarki zobaczą.
Dlaczego ma nie wygrać? Promotor ten sam co czarnego. Fury wygrał na punkty z Kliczkom.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Arturo wtedy inaczej walczył. Szedł w wojnę. Tera potrafi sie opanować. Adamka zbił jak dziecko na spokoju właśnie. W USA sie rozwinął niesamowicie. Niedowiarki zobaczą.
Dlaczego ma nie wygrać? Promotor ten sam co czarnego. Fury wygrał na punkty z Kliczkom.
Tydzień czasu i zobaczymy jak to wyjdzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
OK, panowie. Pierwszy wpis, więc dwa słowa o sobie. Gram od kilku lat, obstawiam wyłącznie boks. Stawki małe, ale procentowo nie wygląda to tak źle. W zeszłym roku 120% udało się ugrać. Jak wspomniałem stawki głodowe, ale jeszcze kilka takich lat, a przechodzę na zawodowstwo ????
Oto moje spostrzeżenia na kilka najbliższych walk.
Szpilka-Wilder.
Obstawiam, że walka nie potrwa 12 rund. Kurs 1.19 na Unibecie. Spodziewam się demolki na Szpilce, ale za Wildera przez KO/TKO płacą jedynie 1.22, więc dla spokoju wolę zagrać na ogólnym typie.
Szpila jest mały, wątły i dziurawy w obronie, ale Wilder chce dobrze wypaść, bo Fury go przyćmił swoim zwycięstwem nad Kliczką. Ogólnie nie przepadam za braniem takich niskich kursów, ale tutaj wydaje się sprawa dość prosta.
Głazkow-Martin
Stawiam - dość nieśmiało - na Głazkowa. Kurs 1.76 na Marathonie
Patrzę na to jak na pojedynek boksera przereklamowanego ( Głazkow ) z balonem ( Martin ). Głazkow jest cienki, ale poukładany. Kilka rzeczy potrafi, a Martin ma właściwie tylko tą lewą rękę. Murzyn jest duży, ale prowadzi walkę w wolnym tempie - dlatego uważam, że rozmiar nie będzie miał znaczenia. Spodziewam się, że Martin będzie wyglądał po amatorsku przy Głazkowie. Nie podobają mi się jego odchylenia, gdy rywal kontruje. Jakiś tam cios ma, ale jest wolny jak ketchup.
Niemniej kurs dość przeciętny. A Głazkow ma na koncie kilka bliskich walk, które zostały kontrowersyjnie rozstrzygnięte na jego korzyść, więc jeśli znowu da ciała, sędziowie mogą być tym razem łaskawi dla Martina.
Z drugiej strony, jest to walka o pas, więc na horyzoncie starcie z Wilderem. Głazkow byłby lepszym zestawieniem, bo Amerykanie wolą oglądać bicie białego chłopca, wiec nie można wykluczyć kolejnej kontrowersyjnej decyzji na rzecz Ukraińca.
Breazeale-Monsour
Odpuszczam tą walkę. Z przymusu postawiłbym na Breazeale, bo Monsour źle wypadł z Waszyngtonem, bokserskim zerem z jednym tylko atutem - rozmiarem właśnie, ale jest to tylko 1.66, więc uważam, że nie warto.
Breazeale to tylko duży facet, nic więcej, Kassi go zlał, więc Monsour też może dać radę. Inna sprawa, że Monsour zaatakował ostatnio Haymona, więc pewnie przychylności sędziów mieć nie będzie. Jak dla mnie walka nieobstawialna.
Sammy Vasquez - Aaron Martinez
I to jest ciekawa walka. Martinez jest w tej chwili po kursie 3.75 na bet 365.
Jeszcze nie wiem, czy na niego stawiam, ale raczej się skuszę. Myślę, że Martinez należy do tego wąskiego grona bokserów, którzy potrafią w późnym etapie kariery wspiąć się na swoje wyżyny. Coś jak Salido, którego notabene styl, moim zdaniem, Martinez próbuje imitować. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że gościu, co ma 4 zwycięstwa przez KO/TKO w karierze, rzuca na deski Roberta Guerrero?! Albo to, że pokonuje Devona Alexandra, faworyta w stosunku 10 do jednego, jak nie większym?!
Tutaj ma rywala niepokonanego, posiadającego dobry repertuar ciosów i bardzo aktywnego. Ale jednocześnie lubiącego się bić, któremu można w ringu wejść na ambicje. Martinez z całą pewnością co najmniej z&#39;irytuje rywala, co najmniej sprowokuje do ostrych wymian, w których, moim zdaniem, będzie górą ze względu na kulącą postawę i schowaną szczękę w przeciwieństwie do wyprostowanego rywala.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
Zastanawiając sie nad możliwymi rozstrzygnięciami walki Szpilka - Wilder warto powrócić myślami do 4 października 1997 roku, kiedy to Andrzej Gołota jako pierwszy polski pretendent do mistrzostwa królewskiej dywizji mierzył sie z Lennoxem Lewisem. Są dwa podobieństwa tamtego pojedynku z tym, który będzie miał miejsce 16 styczna na Brooklynie. Szpilka tak samo jak niespełna 19 lat temu Gołota jest skazywany na porażkę, a jego rywalem jest zawodnik zaliczający sie do ścisłej światowej elity. Tutaj już zaczynają różnice. Poziom wagi cieżkiej na przełomie XX i XXI wieku był piekielnie wysoki, a w przeciągu ostatnich lat byli Kliczko i długo, długo nic. Odnośnie Gołoty należy zaznaczyć iż mimo okazałej postury oraz imponującej siły nie miał psychiki, by zostać pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej. Lewis wykorzystał jego słabą strone skrupulatnie, nokautując Andrzeja już w pierwszej rundzie. Szpilka ze swoim ciętym językiem i wybuchowym charakterem jest uznawany, zresztą dość trafnie jak tu już ktoś wspomniał za imbecyla polskiego boksu, ale paradoksalnie ma on większe szanse na sukces niż Gołota. Porażka z Jenningsem była kubłem zimnej wody, której nieopierzony Szpila potrzebował i jestem pewien że wyciągnął z tego wnioski. Cieżko mi powiedzieć czy Artur bedzie w stanie przełamać polską niemoc i zostać mistrzem świata, ale jestem pewien że nie zostanie znokautowany w pierwszej rundzie i zostawi w ringu całe swoje waleczne serce.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Arturo twardy skurczybyk. Jestem spokojny ze wytrzyma cały dystans. Boje sie bardziej o Wildera.
Pussy Szpilka jest twardy tak samo jak ostatnio miał być silny ten twój Bawół z Buszy z Monstrualnymi wymiarami Larkin.
Szpilka nie był naruszony :grin: co najmniej już kilka razy w walkach z Mollo oraz Jenningsem
Siła bawoła afrykańskiego. WystArczy luknąć w statystyki. KO goni KO. Monstrualne wymiary
Larkin i jego ogromne wymiary :grin::grin::grin:

A tak po drugie to te twoje przygłupie teksty to już nikogo tutaj nie bawią :-| najwyższa pora aby zacząć pisać normalnie a nie jak jakiś czubek przy każdym typie. I tak długo że pozwalają na takie bzdety i ich nie usuwają.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
A tak po drugie to te twoje przygłupie teksty to już nikogo tutaj nie bawią :-| najwyższa pora aby zacząć pisać normalnie a nie jak jakiś czubek przy każdym typie. I tak długo że pozwalają na takie bzdety i ich nie usuwają.
Zwykła hipokryzja czy problemy psychiczne?
Popieram Pussego
Bryant Jennings - 2.40 - Stawka jedna godzina u boskiej Lili
Bryant Tur silny jak bawół. Kopie jak koń, kondycja maratończyka. Kąsa jak osa. Zasięg wieżowca.
Rywal trenował na farmie na Kubie. Kondycja na rundę. Walił w kanał zawieszony wcześniej.
Gramy a później szybka kasa i go-go
Szczególnie fragment o tym, że kopie jak koń w walce bokserskiej jest przejawem wybitnej inteligencji.
PS. Leć szybko ze skargą do moderatorów, że ktoś śmiał Cię skrytykować.

Otrzymane punkty reputacji: +13
pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Pussy Szpilka jest twardy tak samo jak ostatnio miał być silny ten twój Bawół z Buszy z Monstrualnymi wymiarami Larkin.

Szpilka nie był naruszony :grin: co najmniej już kilka razy w walkach z Mollo oraz Jenningsem

Larkin i jego ogromne wymiary :grin::grin::grin:

ale pierdy. Szpila leciał na dupę ale zaraz wstawał. Gdzie naruszony? Nogi słuchały. Oczy nierozbiegane. Jennigs go nie znokautował. Sędzie przerwał. Dostałby do końca jak nic.

Oblukaj inne zdjęcia jak tak lubisz czarnych spoconych ogierów oglądać.
Larkin latał w średniej kategorii i siłowo sobie radził. To kategorie niżej jes słaby?? Haha.

Sam walisz głupsze. Ogarnalem sie jak nie widzisz. Pisze poprawniej. Nie zgrywam mądrali bo mam podstawówkę.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Szczerze to stawianie większej kasy na murzyna to strzał w stopę, bo ta walka różnie może się potoczyć. Po drugie kurs na Wildera żałosny, a wcale ta jego wygrana nie jest taka pewna jak wskazują bukmacherzy. Kolejna sprawa jest taka, że Szpilka do USA nie pojechał na wakacje tylko zapierdalać. Za pewne poczuł nowe możliwości, dużą szanse i nie mówię tu kasie, tylko o tym żeby coś w tym boksie konkretnego osiągnąć. Treningi i warunki do przygotowania pewnie ma takie o których w Polsce mógł tylko pomarzyć. Z tego co widać nie próżnuje, forma jest, humor też, pewność siebie i inne wojownicze cechy również, kochająca kobieta u boku więc czego więcej trzeba do rozwoju. Oby ta cała praca zaowocowała w tej najcięższej batalii. Nie da się ukryć, że głowę to ona ma, nie to co nasz Andrju, który z psychą Artura mógłby śmiało mierzyć się jak równy z równym z Lenoxem Lewisa. Walka z Grantem też była do wygrania nie wspominając o Bowe, bo tam bardzo prawdopodobny był wałek bo ciężko mi zrozumieć kolesia, który niszczy przeciwnika mistrza i nagle zaczyna tłuc go po jajach. Wracając do Szpilki to jeśli nie będzie się podpalał i będzie walczył mądrze, będzie trzymał gardę o czym dowiedziałem się z wywiadu iż na tą materię głównie zwracają mu uwagę koledzy z gymu to jest szansa na sprawienie niespodzianki. Wystarczy przypomnieć jak Głowacki miał dostać w tubę od Hucka no i co? Marco się wystrzelał i w końcu Krzysiek świetnie przygotowany kondycyjnie zdetronizował mistrza. W tej walce sytuacja ma się nieco inaczej z tego względu, że Wilder ma sporą przewagę warunków fizycznych, natomiast z tego co mi wiadomo Szpila dorzucił 4-5 kg mięsa od walki Adamkiem czyli jeśli nie stracił zbytnio na szybkości to i siła uderzenia za pewne poszła w górę. Osobiście za pare złotych zagram patriotycznie na Szpile, bo większej kasy na tak nie pewne zdarzenie jak Win Wildera nie postawie. Wystarczy odtworzyć walkę Moliny(który był i jest flakiem) gdzie prawie odłączył Wildera od prądu i błędem było, że nie ponowił ataku i dał czas na ogarnięcie się Wilderowi, a później to już było po jabłkach i nastąpiła pełna dominacja Amerykanina.
Wydaje się, że jest mnóstwo ciekawszych i pewniejszych zdarzeń w które można zainwestować aniżeli w walkę Szpilki z Wilderem, ale każdy ma swój rozum...

V 91

vnm

Użytkownik

o Matko, tyle bzdur, że aż nie wiem za co sie zabrać.
Po pierwsze, czlowiek który nie interesuje się boksem, może pomyslec ze Wilder to wielki kloc, który nic nie ma oprócz dobrego ciosu. Wilder jest mobilny, przy swoim wzroscie jest wrecz powiedzialbym niesamowicie mobilny, lekki , to wlasnie ta cecha a nie sila ciosu ma najwieksze znaczenie. Kapitalnie zadaje ciosy z każdej płaszczyzny, przytrzyma przez pierwsze 4 rundy Szpilke na dystans, spokojnie go rozbijając, a potem bedzie destrukcja. O ile wczesniej nie trafi czysto. Bije piekielnie mocno, a Szpilka nie ma mocnej szczeki - lezal z Mollo chyba ze 4 razy. Consuegra go trafial cepami. Wilder jest szybki, gwarantuje Ci ze to nie bedzie walka gdzie Szpilka bedzie duzo bardziej szybki. Szpilka nie ma ciosu, a Wildera defensywa choc nie jest niesamowita, powinna wystarczyć. Molina przetestował szczęke Detonaya, gdyby Szpilman dostał taki cios, było by po walce. Jennings go rozbił, a jakie braki ma Jennings pokazał ostatnio Ortiz. Podbródkowe będa wchodziły jak w masło. Jab Wildera wystarczy w zupełnosci na Szpilke. Oby to sie nie skonczylo szybko, bo widze ze przyhypowales sie po wypowiedziach Shieldsa i Szpilki. Ale Artur nie rozwinal sie jakos niesamowicie po pobycie w Stanach. Nadal popełnia te same błędy - obejzyj sobie walke z Consuegra, gdzie tamten go trafiał czystymi cepami. Poraz kolejny powtarzam, skoro tak łatwo trafial go Consuegra to co zrobi z nim Wilder mając siłę ciosu taka jaką ma? Szpilka nie ma doswiadczenia z ringów amatorskich, to będzie dopiero jego druga walka na poważnym poziomie, a Wilder to doswiadczony bokser. Mnie to tam nie grzeje, mozesz byc za Szpilka, tak jak ja jestem. Ale nie wypisuj takich kocopolow na forum, ze szpilka bedzie niewiadomo ile szybszy, i ile bedzie to nie bil na tulow. Wilder bedzie go jabowal przez pierwsze 4 rundy, potem zacznie sie destrukcja. Obejzyj walke Sosnowski - Kliczko, Adamek - Kliczko przebieg walki bedzie dokladnie taki sam.
Chociaz oczywiscie jestem za Arturem, a Ty nadal bedziesz twierdzil ze Szpilka bedzie szybki i bedzie niszczyl Wildera ciosami na tulow. Jakie ma znaczenie ze dotrwal by do konca z Jenningsem, skoro tamten go rozbił?
I blagam Cie, nie uzywaj argumentu ze Szpilka sie rozwinal od tamtej walki, bo tak nie jest. Shields, to wielki trener, legenda - ale umiejetnosci az tak bardzo nie przeskoczysz taktyka.
Nadal uważam, że Adamek przygotowany wypunktował by Szpilkę.

Piszesz o dobrej lewej rece Artura, tylko kwestią jest jej powrot do obrony. W USA tego nie zmienili, a Wilder to bezlitosnie bedzie wykorzystywal.
Blagam, niech ktos merytorycznie chociaz czyta te posty, bo wejdzie tu ktos w poszukiwaniu kursu i przeczyta takie argumenty, to naprawde mozna stracic pieniadze.
Chociaz Arturowi zycze jak najlepiej i zedre gardlo na jego walce.
Ja gram na KO do 6-7 rundy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
Wystarczy odtworzyć walkę Moliny(który był i jest flakiem) gdzie prawie odłączył Wildera od prądu i błędem było, że nie ponowił ataku i dał czas na ogarnięcie się Wilderowi, a później to już było po jabłkach i nastąpiła pełna dominacja Amerykanina.
Wydaje się, że jest mnóstwo ciekawszych i pewniejszych zdarzeń w które można zainwestować aniżeli w walkę Szpilki z Wilderem, ale każdy ma swój rozum...
Molina to duży facet z przyzwoitym ciosem, który wszedł w walkę z jajami, a Szpila to dmuchany junior ciężki bez ciosu, który się będzie bał zbliżyć. A jeśli nawet zbierze się na odwagę, to będzie zbierał prawe jak od Consuegry, tyle tylko, że z zupełnie innym rezultatem.

beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
Zapomniałem napisać, że Szpila aktualnie tłucze Moline na sparingach także jest dobrze.
Nawet jeśli jesteś na miejscu i widzisz to na własne oczy, nie ma to żadnego znaczenia.
Sparing to nie walka, a zadaniem sparingpartnera nie jest rozbicie rywala, uszkodzenie go przed walką i zniszczenie w nim pewności siebie.
Artur ma niestety robić w tej walce za mięso armatnie. Lubie autsajderów i wysokie kursy, ale prędzej doradzę branie losowego remisu niż granie na Szpilę. Brak argumentów, niestety.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Nawet jeśli jesteś na miejscu i widzisz to na własne oczy, nie ma to żadnego znaczenia.
Sparing to nie walka, a zadaniem sparingpartnera nie jest rozbicie rywala, uszkodzenie go przed walką i zniszczenie w nim pewności siebie.
Artur ma niestety robić w tej walce za mięso armatnie. Lubie autsajderów i wysokie kursy, ale prędzej doradzę branie losowego remisu niż granie na Szpilę. Brak argumentów, niestety.
Jak zauważyłeś odradzam jedynie granie na Wildera po 1,12 czy 1,08 bo grając powiedzmy za 10k wygramy raptem 1k, ale kto co lubi. Mam tylko nadzieje, że Artur zaskoczy Bambo i mocno z nim zawalczy !!!

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
W Sts macie zakład czy którykolwiek zawodnik będzie liczony w 1 rundzie kurs 8.5 (to dla tych którzy są przekonani że się szybko wszystko rozstrzygnie)
Jest też czy obaj zawodnicy będą liczenie w całym pojedynku kurs 10:]

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
W sts pojawiły się kursy do kolejnej walki z NY:
Sulęcki M. 1.08 X 26.00 Findley D. 6.82
Mam prośbę, byście prosili różnych buków, żeby dodali inne walki z tej gali, walczą są dobzi prospekci:
Welterweight: Ivan Golub (164/1966 boxrec) - Prenice Brewer
Middleweight: Ramil Gadzhiev (749/1130 boxrec) - Botirsher Obidov
Wracając do bohaterów sobotnich walk. Iwan Gołub to pięciokrotny mistrz Ukrainy i medalista wielu międzynarodowych turniejów. Rekord amatorski: prawie trzysta walk, około 270 zwycięstw. Rekord WSB: 5-0.
Ramil Gadżijew był z kolei dominatorem wśród młodych bokserów na świecie w latach 2012-2014, złotym medalistą najważniejszych imprez młodzieżowych i juniorskich. Rekord: 262-4. Jego promotorzy twierdzą, że jest lepszy niż Łomaczenko.
Brewer i Obidow to nie są chłopcy do bicia i ukraińscy prospekci mogą być całkiem nieźle przetestowani. Czy mają mistrzowski potencjał?
bokser.org
Co sądzicie o walce Maćka Sulęckiego?

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Liczę, że w tv jak i na listach z kursami obejrzę walki
Welterweight: Ivan Golub (164/1966 boxrec) - Prenice Brewer
Middleweight: Ramil Gadzhiev (749/1130 boxrec) - Botirsher Obidov
Bardzo ciekawi mnie, jak zaprezentują się Ci doborowi zawodnicy. Zapraszam przeczytać artykuł: http://www.thesweetscience.com/news/articles/21519-ramil-gadzhiev-better-than-vasyl-lomachenko
Napiszcie do supportów, żeby wystawili ofertę i piszcie gdzie takowa się pojawiła, póki co Sulęcki w STSach jest. 1.08

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Zgadzam sie Wilder wygra, Sulecki wygra, ale zeby grać cos takiego po kursach 1,12 lub 1,08 to nie wiem. dla mnie Kliczko z Furym byl pewniejszy a przegral. Wilder pewnie skosi Szpile ale czy jest na tyle pewny zeby zagrac 1,12? nie wiem, watpie, ja nie zagram ???? czy Sulecki jest na tyle dobry zeby grac po 1,08? tym bardziej nie wiem, ja nie zagram. ja zlapalem dlugoterminowo Kliczke po 1,90 i wg mnie bet zycia . Glazkov rowniez dobry bet

Do góry Bottom