>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
Zgadzam sie Wilder wygra, Sulecki wygra, ale zeby grać cos takiego po kursach 1,12 lub 1,08 to nie wiem. dla mnie Kliczko z Furym byl pewniejszy a przegral. Wilder pewnie skosi Szpile ale czy jest na tyle pewny zeby zagrac 1,12? nie wiem, watpie, ja nie zagram ???? czy Sulecki jest na tyle dobry zeby grac po 1,08? tym bardziej nie wiem, ja nie zagram. ja zlapalem dlugoterminowo Kliczke po 1,90 i wg mnie bet zycia . Glazkov rowniez dobry bet
Dlatego ja gram, że walka nie potrwa 12 rund. Kurs 1.19
Raczej Wilder zdemoluje małego Szpile, ale jeśli Szpili wejdzie strzał życia, to też się łapię. W 12 rund nie wierzę, bo Szpila leży w co drugiej walce, a murzynek bardzo lubi nokautować. Kurs dalej mały i kasy z tego sensownej nie będzie, ale czasem trzeba zagrać na podbudowanie morale.
Co do Kliczki, to mamy zupełnie inne pojecie betu życia ????
Fury go znowu pobije, prawdopodobnie znowu z łatwością. Dziwią mnie te kursy, bo Kliczko powinien teraz chodzić w okolicach 4.0-5.0 Chyba ludzie uwierzyli w ustawkę lub rzekome zlekceważenie cygana. Czasem zobaczyć, to za mało, by uwierzyć. :razz:

vandisel1 114

vandisel1

Użytkownik
Ja na walkę Wilder - Szpilka widzę tylko jeden sensowny typ do pogrania - walka nie potrwa 12 rund. Wchodzenie z dużą kasą w to, że Wilder wygra jest nie rozsądne. Wilder ma potężne atuty i niesamowitą przewagę w warunkach fizycznych i najprawdopodobniej skończy Artura do 5 rundy, ale widzieliście jak on się podpala jak trafi? Leci na hura, walki cepami z pół obrotu, popatrzcie ja walkę z Harrisonem. Szpilka jak się nie podpali to umie kontrować i wcale się nie zdziwię jak wyjdzie mu lewy sierp życia na nacierającego Wildera i go poskłada, zwłaszcza, że Deontay&#39;owi dupsko się lubi zataczać bo ciosach, które nie widzi. Molina go w pierwszej rundzie już zaskoczył. Wilder pewnie wygra, ale Szpilka może trafić, bo ma cios i szybkość, dlatego gram, że walka nie potrwa 12 rund, i spróbuje zagrać, że nie potrwa 8. W normalnych warunkach i bez dziwnych zwrotów akacji Wilder robi gita do 5 rundy, ale to jest, a obydwaj są stuknięci i nieprzewidywalni, dlatego nie typuje zwycięzcy.

beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
No na Furym będzie ciężko zdobyć pas. Jeśli ktoś wygrał 2 góra 3 rundy w walce na swoim terenie ze wszystkimi wspomagaczami, to jaki ma być kurs na niego, gdy sytuacja się odwróci?!
W normalnych okolicznościach właśnie 4-0, 5-0
Jak Salido zlał Lopeza to też ludzie nie przyjęli tego do wiadomości. W rewanżu Lopez nadal był faworytem bukmacherów i jeszcze większym kibiców. I znowu dostał oklep.
Kliczko w rewanżu będzie miał szanse tylko wygrać przez nokaut. Średnia długość jego pięciu ostatnich walk to 9 rund. A 3 z tych 5 poszły na pełen dystans. Także życzę powodzenia.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja nie piszę kto wygra, ale z tymi kursami to cię ponosi mimo wszystko.Wiadome że wszystkie tytuły i lata dominacji swoj kurs ustawia ale 5,0 to kurs przy jakimś 1.15/1.20 na Furego.Niemcy to też nie do końca jego teren ale niech będzie, z drugiej strony ta jedna porażka niczego nie musi przesądzać choć wiadome wiek robi swoje brat potrafił się w porę wycofać.Furry to też żaden kozak, nawet jak nie Kliczko to szybko ktoś mu te pasy zakosi.

beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
Tytuły i lata dominacji śrubują ten kurs 1.9 na Kliczko, ale nie ma on uzasadnienia w rzeczywistości. Skuteczne bicie Leapaiów i efektywne wieszanie się na mikrusach nie rozwiąże problemu dwumetrowego, ruchliwego cygana, który miał na punkcie pokonania kliczki fioła i już tego dokonał.
4.0-5.0 to może faktycznie przesada, ale 1.9 na Kliczkę, to przesada jeszcze większa.
Jak by to powiedział van Damme z Lionheart: Wrong bet ????
Jak wejdzie to pogratulować, ale racjonalizacji brak.

beniamin-gt 255

beniamin-gt

Użytkownik
Kurs na Aarona Martineza poszedł do góry.
W tej chwili 4.33 na Bet365.
Przypominam, że gość wygrał ostatnio z Devonem Alexandrem, a wcześniej stoczył remisową, choć formalnie przegraną, walkę z Robertem Guerrero, mając go w jednej rundzie na deskach.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Wilder &amp; Sulęcki - 1.23 ✅✅-

Tzw Lokomotywa ;) Ciekawe komu i ile tam przyjmą. Jedna sobotnia gala.
Analizy zbędne, różnice w umiejętnościach i wyszkoleniu widzi sam Stevie Wonder. Walki do jednej mordy.
Rywal Maćka wzięty jakoś na dniach. W HP śmieją się że się gra kursy po 1,12 to może 1,23 ich zadowoli.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Wilder &amp; Sulęcki - 1.23 -

Analizy zbędne, różnice w umiejętnościach i wyszkoleniu widzi sam Stevie Wonder. Walki do jednej mordy.
Rywal Maćka wzięty jakoś na dniach. W HP śmieją się że się gra kursy po 1,12 to może 1,23 ich zadowoli.
w betsyfach na ten dubel juz 1.26 i na pewno to nie koniec wzrostów po tym hype&#39;ie który robią Ronnie z Arturem ????

bambo w formie będzie cięzko o pierwszego polskiego MŚ , mission impossible :razz:

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Wilder vs Szpilka - przetrwa do końca walki - nie + Anthony Pettis - 1,52 unibet 10/10
Jeżeli w walce Szpilki z Wilderem doszłoby do decyzji to tylko w ramach ustawki ;)
Wilder teoretycznie powinien wygrać łatwo, szybko i przyjemnie przez KO/TKO, ale cień szansy, że Szpilce wejdzie cios życia też istnieje, każdego można wszak znokautować. W opowieści Szpilki i jego trenera o kontrowaniu rywala trudno uwierzyć, Wilder ma lepsze warunki fizyczne a przede wszystkim nie ustępuje wcale szybkością Polakowi. Szpilka ma szansą jeżeli wejdzie mocno, trafi na początku, maks 1-2 rundy, potem będzie systematycznie rozbijany z dystansu. Różnica w kursie 0,03 między nie dotrwa do końca a Wilder przez KO/TKO dlatego wybieram, że nie dotrwa do końca bo gdzieś jakaś mała szansa jest, że Szpilce się uda. Decyzję wyklucza dla mnie to, że Szpilka nie będzie w stanie kondycyjnie wytrzymać 12 rund, jeżeli faktycznie ma zamiar postawić na kontrę to musi być lotny na nogach, dużo pracować, schodzić, do tego rywal jest albo przynajmniej wygląda na zdecydowanie silniejszego fizycznie, każdy klincz będzie zabierał tlen Szpilce, który wybitnego cardio nigdy nie miał. Atmosfera przed walką pewnie jest sztucznie pompowana, co nie zmienia faktu, że powinni dać widowiskową walkę. Szpilka jak przegra po emocjonującej walce wiele nie traci, natomiast przegrywając po 12 rundach uciekania po ringu i nie podjęciu walki na dłuższy czas wypadnie poza obieg bo szczekaniem już kolejnych walk o tytuł nie dostanie.
Pettis powinien zdominować każdy aspekt walki, może poza czysto zapaśniczymi technikami. W stójce kapitalnie się porusza, jest wystarczająco szyki by unikać Alvareza, do tego co pokazała walka z RDA jest ciężki do znokautowania. Alvarez w stójce przyjmuje ogrom ciosów, duże luki w defensywie, nawet wygrana walkę z Melendezem dobitnie to pokazała. W parterze również Pettis ma moim zdaniem przewagę, więc przegrywając stójkę Alvarez nie będzie miał planu B. RDA pokonując Pettisa narzucił ogromną presję, której w tym wypadku Alvarez musiałby zaprezentować się tak jak nigdy wcześniej, a nie jest już zawodnikiem, który może rozwinąć się w ciągu kilku miesięcy. Dla mnie szykuje się dla Alvareza powtórka z walki z Cerrone czyli rozbijanie Eddiego przez 3 rundy.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Wilder &amp; Sulęcki - 1.23 -

Mi wujek Marathon daje 31k na tego dubla.

Otrzymane punkty reputacji: +31
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Mi wujek Marathon daje 31k na tego dubla.
To chyba wiesz co z tym zrobić :]
Jak dla kogoś mało to kolejna propozycja
Wilder✅ &amp; Sulecki✅ &amp; Haye✅ - 1.32✅ - betsafe
Jak dla mnie wszyscy easy win. Ogromni faworyci którzy po swoich rywalach powinni się przejechać konkretnie.

Otrzymane punkty reputacji: +16
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Ja tam bardziej widze dubla Glazkov + Wilder KO, mysle, ze Vyacheslav odwali kawal dobrego boksu i wygra pewnie. Niestety tutaj Marat juz nie jest taki hojny ze stawka ;)

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Ja tam bardziej widze dubla Glazkov + Wilder KO, mysle, ze Vyacheslav odwali kawal dobrego boksu i wygra pewnie. Niestety tutaj Marat juz nie jest taki hojny ze stawka
Oj ja bym tego nie tykał. Martin spory chłop do tego mańkut i co najważniejsze prawdopodobnie wygra po wale. Nie pozwolą mu u siebie przegrać i to w walce o pas.
Ale powodzenia to tylko moje zdanie

Do góry Bottom