>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

johnny_o 294,8K

johnny_o

Znawca - Boks
xavi90 xavi90 Dobry typ, niestety Javed UD4.
S Stefan445 No Contest, ale Zerafa po prostu się poddał przy pierwszej okazji - w pierwszej rundzie powinien być liczony, a po zderzeniu głowami w drugiej i malutkim rozcięciu pytany przez sędziego kilkukrotnie powiedział że nie widzi na oczy, po czym w wywiadzie po walce się tego wyparł. Żenada.
Dzisiejsze dwie główne gale sporo straciły na atrakcyjności po odwołaniu najpierw Paro - Donovan, a teraz na ostatnią chwilę rewanżu Rochy z Curielem, ode mnie więc jeden typ na nocną walkę wieczoru.

Manuel Flores - Jorge Chavez
Rewanż za walkę sprzed sześciu miesięcy w której będący stroną A Flores miał olbrzymie szczęście że sędziowie podarowali mu remis - Chavez wygrał ją wyraźnie, niestety tylko jeden sędzia punktował jak należało (97-93), a dwóch pozostałych widziało 95-95. Mimo że to Chavez jest nadal niepokonany to za prospekta, z jedną porażką na koncie w której został wyjaśniony, uważa się Floresa. Moim zdaniem jest mocno przehajpowany i liczę na to że Chavez powtórzy swój występ z lipca, a sędziowie tym razem nie okradną go ze zwycięstwa. Złapałem Chaveza na początku tygodnia @2.15, teraz kurs mniej atrakcyjny ale nadal do gry.
Chavez @1.85 (STS)
Jeszcze lepsza walka w wykonaniu Chaveza niż pierwsza, i tym razem sędziowie się popisali - 96-94, 97-93, 98-92.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3155
S 1,1M

Stefan445

Znawca - Boks
Jak ktoś chce trochę kasy ze mną przepierdzielić to można sobie for fun spróbować remisu @21 w pojedynku "Scrappy" Ramireza z Byronem Rojasem. Ramirez jest przeciętny do bólu, chociaż kreują go na contendera. Byron Rojas to stary wyga który ma większe umiejętności od Ramireza (moim zdaniem), ale nogi już nie te. Ale może stary lew zaryczy ostatni raz? Gram to dla lepszego oglądania i dlatego że mnie mierzi jak słyszę John Ramirez i contender w jednym zdaniu. Można jeszcze stawiać pół godziny.

Hah, jeden sędzia miał remis ;D Ten cały Scrappy nie tylko nigdy nie będzie mistrzem, ale nawet do takiej walki się nie kwalifikuje. Prawdziwy contender nie pozostawiłby tutaj żadnych wątpliwości, nawet jeśli ten remis był na wyrost.

PS
Chavez na punkty wydaje się w 100% pewnym typem jeśli sędziowie będą tym razem uczciwi, a on obierze taką samą strategię na walkę co w ich pierwszym spotkaniu. Ale nie jestem pewien czy tak będzie, więc po prostu trzymam kciuki i chętnie zobaczę ten pojedynek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +120
Do góry Bottom