>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

johnny_o 278,8K

johnny_o

Znawca - Boks
W STS nadal nie przywrócili Rodrigueza, ale Fortuna ma go już po 5.20.
Edit - 4.20, a teraz 3.90. Pięknie się waha ten kurs, oby tyle samo emocji było podczas walki :)
Edit 2 - na zamknięcie już tylko 3.20, Rodriguez powinien wejść do ringu ok. 22.00.

Ostatnia edycja:
S 958K

Stefan445

Znawca - Boks
Yankiel Rivera Figueroa - Jonathan Gonzalez

Nie lubię stawiać na pięściarzy którzy są mało aktywni, ale Betfan ostatecznie przekonał mnie by parę groszy rzucić w tej walce na Jonathana Gonzaleza. Były mistrz świata w kategorii muszej lekkiej nieraz miał długie przerwy między walkami, więc ma doświadczenie w radzeniu sobie z takimi przerwami. Z drugiej strony ma już 34 lata i w tym wieku jego szybkość i refleks spadają. Natomiast w tej walce trafia na gościa z 8 zawodowymi walkami. Oczywiście Yankiel Rivera Figueroa ma bogate doświadczenie amatorskie, olimpijczyk z Tokio itd, jednak ringi amatorskie a zawodowe to zupełnie co innego. W ostatniej walce zremisował z przeciętnym Angelino Cordova i obserwując tę walkę przypomniał mi się Joshua Buatsi. Również utytułowany amator z kilkoma cennymi zwycięstwami na zawodowych ringach, ale nieposiadający tego błysku. Można nawet rzec, że przechodzący koło walki jeśli ta nie układa się po jego myśli. Nawet jeśli jest to mylne wrażenie, to nadal pozostaje kwestia doświadczenia na zawodowstwie, która jest po stronie Jonathana Gonzaleza. Gonzalez to śliski rywal, niewygodny do boksowania, potrafiący walczyć na różne sposoby, zmieniający styl w trakcie walki. Moim zdaniem walka zapowiada się interesująco i- tak jak pisałem- parę groszy rzucę na zwycięstwo punktowe Gonzaleza. Za większe pieniądze gram dubla z tego pojedynku i Serrano - Tellez.

Typ: Jonathan Gonzalez na punkty @5.0 Betfan
Aj no szkoda że tak się obawiałem tej nieaktywności. Gonzalez szkolił Yankiela jak dzieciaczka

Typy do dubla:
Rivera - Figueroa kontra Gonzalez over 10,5 @1.57
Amanda Serrano przed czasem @1.6

AKO: 2.51
STS

Nie pierwszy i nie ostatni mój błąd. Sądziłem że Tellez z dwutygodniowym wyprzedzeniem, nie robiąca limitu i nie przygotowująca się do trzyminutowych rund, nie będzie miała kondycji na pełen dystans

Życzę sobie i wszystkim w 2026 roku wielu walk które przejdą do legendy i mnóstwa zielonych kuponów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4621
johnny_o 278,8K

johnny_o

Znawca - Boks
Figueroa UD6 - 2 x 58-56 i 60-54. Można mu było dać każdą rundę, bardzo słaba walka w wykonaniu Rodrigueza. Szkoda.

Otrzymane punkty reputacji: +153
xavi90 354,9K

xavi90

Znawca - Boks
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Szkoda bo nie było nawet blisko remisu, słabiutka walka i chyba przeceniliśmy tego Rodrigueza. Tak czy siak cała ta gala szykuje się ultra nudna i raczej wygraja wszyscy faworyci:
- Amanda Serrano dostała rywalkę o głowe niższa, fakt że w zastępstwie ale jak na tak niska kategorie wagową to wybór przeciwniczki jest absurdalny- będzie walczyła tylko o przetrwanie a że to 3 minute rundy to może być problem, ale kursy na wygraną przed czasem/ decyzję nie do gry na moje.
- Holly Holm to oczywiście legenda i to nie tylko boksu, ale w tym roku 45 lat, ale to ulubienica Jake Paula który mówiąc kolokwialnie 'jara się' jej angażem. Kto wie czy nie chcą jej pchnąć na jakieś 'wielkie walki'. Mamy tutaj 10 rund też po 3 minuty, gdzie ta Han też ma spore doświadczenie, szczególnie z boksu amatorskiego tyle że też miała długą przerwę. Wygląda na bardzo nudną walkę z mnóstwem klinczu.
- Yankiel Rivera Figueroa to nadzieja portorykańskiego boksu, nie bez powodu- tyle że ostatnio miał słabiutką walkę, ale co by nie mówić ta walka była totalnie brzydka i myślę że nie zademonstrował tam nawet 30% tego co potrafi. Dziś dostaje rywala ciekawego, doświadczonego ale w kuluarach mówi się że takiego który niekoniecznie chce boksować. Ostatnią walkę przegrał nieco kontrowersyjnie bo po zderzeniu głowami a jednak jako TKO w 1 rundzie. Jak będzie mu się chciało boksować to te 12 rund tu przewalczy ale nie widze tego że sie postawi, on raczej stylowo powinien leżeć miejscowemu prospektowi.
- Krystal Rosado-Ortiz to podopieczna wspomnianej Serrano ale jest bardzo średnia, tyle że rywalkę też dostaje bardzo średnią... Raczej kolejna nudna walka.

Tak więc jedyny mój typ to przeciwko Ebanie Bridges- może napisać o niej że to bardziej 'osobowość' niż pięściarka to nadużycie ale obecnie nie wydaje mi się że boks jest u niej na pierwszym miejscu. Chociaż pięściarką też nigdy wybitną nie była ale tutaj wejdzie do ringu po ponad 2 letniej przerwie, w lutym ubiegłego roku urodziła dziecko a ostatnia walka przed wspomnianą przerwa to z japonką Yoshidą tez przegrała do wiwatu mimo że ta nie jest z czołówki światowej. Tutaj dostaje przeciwniczkę z rekordem ledwo 3-2, ale też ostatnie lata aktywną m.in w ligach amerykańskich a wcześniej z kariera amatorską gdzie coś tam prezentowała + z lepszymi warunkami fizycznymi. Licze więc że to będzie najbardziej wyrównane starcie na tej gali i w myśl zasady że chociaż jedna niespodzianka musi być to po tak solidnym kursie próbuje za drobne.

A.A.Mones @6,50 Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +9165
Do góry Bottom