Śmieszne zaczyna się to robić, od pewnego momentu zauważyłem że forum (szczególnie w dziale ze sportami walki) gra przeciwko Pudzianowi. Sam do końca nie jestem pewien czy to
Pudzian gra przeciwko wszystkich czy wszyscy przeciwko niemu. Niemniej jednak jestem pewien jednego
Pudzian to jest jednak fachura w tym dziale, niezależnie czego się tyka, czy to
MMA czy
boks. Jest to jeden najlepszych, nie obwijający w bawełnę typer. Pyk raz dwa, typ konkret, same podstawowe a jednocześnie najważniejsze informacje bo z reguły takie w sportach walki są istotne. I jak to zwykle bywa typ oczywiście trafiony. Ile to razy widzę jak pod postami Pudziana ludzie wypisują "co Ty gadasz, co Ty piszesz", "ja gram grubo w przeciwnika, faworyt nie ma żadnych szans" a mimo wszystko ostatecznie to
Pudzian wychodzi zwycięsko i po walce nagle wielka cisza a
Pudzian cieszy się z wygranej. Myślę że bardzo podobnie będzie i tym razem a mimo wszystko z miejsca poleciał hejt na tego użytkownika. Zamiast w ciszy i pokorze przyjąć to co napisał
Pudzian i jedynie napisać własną analizę pod swój konkretny typ a nie od razu flame'ować kogoś innego za to że to będzie wyglądało tak a nie inaczej.
Kończąc co by nie było, nie ma tu żadnego lizania d**y czy coś z tych rzeczy, nie znam typa (Pudziana) ale doceniam to co robi na tym forum i życzyłbym nie jednemu aby skutecznością typów chociaż w połowie mu dorównywali.