Kevin to lepszy bokser , szybszy bardziej doświadczony , walczący z lepszymi bokserami i na dodatek walczy u siebie . Sędzia ringowy i przy stoliku za nim .
Ostatnie ładne zwycięstwo nad solidnym bokserem . Estrada z kolej ostatnia porażka gdzie zaprezentował się słabo i przegrał przed czasem .
Walka o pas WBC nie ma bata Kevin to bierze bez dwóch zdań . Nie raz już go grałem , rywal niższych lotów i to pokazuje miejsce w rankingu .
Kevin Mitchell - 1.45 - b.win
Dodatkowo
Sonny Bill Williams kursy od 1.30 - 1.40 formalność . Napisałem o nim w dyskusjach , łatwo znaleźć w moich postach .
Wiem, że to niczym delfickiej wyroczni słowa... ale mam duże wątpliwości czy oglądałeś walki, o których piszesz, szczególnie "ładne zwycięstwo" Mitchella. Raz, że Mitchell nie zrobił nawet prawidłowo wagi na tą walkę i nie był to eliminator do pasa, to dwa, że zwyczajnie zaprezentował się źle. Był wolny, wyprzedzany przez 10 rund przez Madumę, i gdyby nie brak doświadczenia Madumy i złe rozłożenie sił to Mitchell walkę na punkty by przegrał (w momencie przerwania przegrywał na kartach 96-94 a walka miała miejsca w Londynie, tak jak najbliższa z Estradą). Piszesz też, że nie raz go grałeś... rozumiem, że dwie jego najważniejsze jego walki opuściłeś ? W obu był tak jak teraz faworytem według bukmacherów i obie przegrał, odpowiednio z Katsidisem i Burnsem, w stylu na, który lepiej spuścić kurtynę milczenia. Estrada wbrew temu co piszesz prezentował się w walce z Omarem dobrze... ta walka jest w sieci, może zobacz jak przebiegała i wtedy napisz coś o szybkości obu zawodników itd.
To walka 60/40 dla Mitchella, a nie missmatch jak Ty to przedstawiasz. Kurs 1,40 jest nie do gry, a Ty "strzelasz" a nie analizujesz w tym wypadku.
Dodatek w postaci Sonny Bill Williams odbieram jako żart.
https://www.youtube.com/watch?v=0oh7-t5HfcY
Tak prezentował się z Bothą, który już wtedy był na równi pochyłej ku żenadzie, następna walka Fransa to porażka z Parkerem przez KO, a następnie z Wawrzykiem (na wielkiej gali w Arłamowie).
Rozumiem, że proponujesz komuś stawianie pieniędzy na faceta, który miał problemy z kondycją w 10 rundzie (złapał -1 w 10 rundzie za trzymanie) walcząc z emerytem po kursie 1,30 ? Welliver to nie wybitny bokser, ale też nie ogórek, który się podłoży, chyba, że masz informację, że tak się stanie.
Więc jak możesz to napisz jakie atuty posiada Williams, na podstawie tego co można znaleźć w internecie by obstawić go po takim kursie. Bez spiny, jestem ciekawy czego genialnego nie dostrzegam w tym zawodniku.